Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Παιδιά στην περίπτωση που το miflash δεν βλέπει τη συσκευή τι κάνουμε? Έχω περάσει drivers κανονικά(γιατί στο προηγούμενο κινητό αυτο ήταν το πρόβλημα) με το MiPCSuite...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνεις flash την τελευταία Developer κατευθείαν από τον Updater.
-
παιδιά στο antutu δεν είδα σκόρ πάνω από 44.000 με την Stable 7.1.1
παίζει τίποτα να έκανα λάθος; -
Πέρασα τελικά την 5.12.31 αλλά δεν έχω ρουτ. Πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή ή να περάσω την 6.1.14?
-
Ο/H GiorgosGr έγραψε:
Πέρασα τελικά την 5.12.31 αλλά δεν έχω ρουτ. Πρέπει να κάνω καθαρή εγκατάσταση από την αρχή ή να περάσω την 6.1.14?
Ο/H PetranEVO έγραψε:
παιδιά στο antutu δεν είδα σκόρ πάνω από 44.000 με την Stable 7.1.1
παίζει τίποτα να έκανα λάθος;
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
κατεβάζεις την 6.1.14 και κάνεις update μέσα από την αναβάθμιση του κινητού, επιλέγοντας τις 3 τελίτσες ---> Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης
Τί μπορώ να κάνω;
Ευχαριστώ! -
Ο/H GiorgosGr έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
κατεβάζεις την 6.1.14 και κάνεις update μέσα από την αναβάθμιση του κινητού, επιλέγοντας τις 3 τελίτσες ---> Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης
Ευχαριστώ!
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H GiorgosGr έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν είχα ενεργοποιήσει τα δικαιώματα απ'το σύστημα.
Όλα λειτουργούν καλά κι έχω και ρουτ!
Ευχαριστώ για την βοήθεια! -
-
-
καλησπερα παιδια.ειμαι ο χρυσοστομος και εχω καταστημα κινητης στη βεροια.τι γινετε αν εχεις στο συγκεκριμένο κινητο εκδοση 7.1.3.0 και πας να περασες την ελληνικη που ειναι 7.1.1 ειναι ποιο παλια η ελληνικη απο την πρωτη και μπορει να γινει υποβαθμιση?οταν παω να κανω update mou βγαζει signature verification failed.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες