Ο/H vinok έγραψε:
λοιπον εγω καταφερα μεσα απο pararrel desktop κ τα windows 7 , να μου περαστει με καποιο τροπο το teamwin ενω ειχα την εντυπωση πως δεν λειτουργησε καλα με το miflash
Μεσα απο το teamwin εκανα υποτιθεται διαγραφη τα παντα κ περασμα την ελληνικη ρομ αλλα...δυστυχως ενω εκανε την διαδικασια succesful το reboot δεν επανηλθε ποτε αν δεν εβγαζα την μπαταρια
Τελικα ανοιξε το κινητο αλλα ενω υποτιθεται οτι εκανα install την ελληνικη ρομ αυτο που ειδα δεν μου φανηκε για κατι τετοιο γιατι περιειχε αρκετες mi εφαρμογες scanner κλπ κ καποια στιγμη ειχε κολλησει στι mi cloud κ στη ρυθμιση του
Το τηλ δουλευει οκ ,παρατηρησα να μην δουλευει μονο το youtube ,ενω πριν δουλευε,τρομερα κολληματα σε βιντεο κ αποκοπη ηχου
Τι να πω...
Αυτο που λες με το reboot συμβαίνει καμια φορά δεν είναι τίποτα να ανησυχείς...
Το οτι έβαλες την Ελληνική δεν σημαίνει οτι οταν το ανοίγεις βγάζει κλαρίνα,σουβλάκια και φραπέδες

Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB