Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • καλημέρα, το search όμως δεν το δουλεύουν όλοι...
    Στην πράξη, εάν φτιαχτεί ένα FAQ θα είναι και για όσους βοηθούν χρήσιμο, να μην ψάχνουν κάθε φορά την βέλτιστη απάντηση
  • Καλημέρα και σε εσένα,
    δεν διαφωνώ πως ένα FAQ θα ήταν το καλύτερο από όλα.

Αλλά πιστεύω πως θα βάλουμε πολύ δουλειά επειδή κάποιοι από εμάς δεν χρησιμοποιούμε το search, αντί να μάθουμε να το χρησιμοποιούμε.

Εδώ ρωτάμε πράγματα και η απάντηση είναι 2-3 posts πιο ψηλά -ούτε καν σε άλλη σελίδα του ίδιου Θέματος-.
    Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κοπούν ή έστω θα ελαττωθούν οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μας, πέρα την αισιοδοξία και την πίστη στο Ανθρώπινο είδος ? ^^
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H NasDriver έγραψε:

Στην πράξη, εάν φτιαχτεί ένα FAQ θα είναι και για όσους βοηθούν χρήσιμο, να μην ψάχνουν κάθε φορά την βέλτιστη απάντηση
    Εδώ ΔΕΝ διαβάζονται οι οδηγοί που είναι κρισιμότερης σημασίας από το οποιοδήποτε FAQ.

Ο/H Opanos έγραψε:

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κοπούν ή έστω θα ελαττωθούν οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μας, πέρα την αισιοδοξία και την πίστη στο Ανθρώπινο είδος
    +1
  • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Εδώ ΔΕΝ διαβάζονται οι οδηγοί που είναι κρισιμότερης σημασίας από το οποιοδήποτε FAQ.

Ο/H Opanos έγραψε:

Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κοπούν ή έστω θα ελαττωθούν οι επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις μας, πέρα την αισιοδοξία και την πίστη στο Ανθρώπινο είδος
    +1
    Όπως θα έχετε παρατηρήσει πολλά ερωτήματα τέτοιου είδους (χιλιοαπαντημένα), έχουν σταματήσει να απαντιούνται και όσοι τα απαντούν καλό είναι να μην το κάνουν.
    Έτσι προσελκύουμε μέλη-τεμπέληδες-αλεξιπτωτιστές, που δεν μπαίνουν καν στον κόπο να αναζητήσουν και να μελετήσουν το φόρουμ. Νομίζουν ότι μέσα σε 5 λεπτά θα γίνουν οι ειδικοί του android, όταν δεν μπορούν ακόμα να ξεχωρίσουν το αριστερό από το δεξί κλικ του ποντικιού τους ή θέλουν να πάρουν την πληροφορία στα γρήγορα και δωρεάν και να εξαφανιστούν, χωρίς ουσιαστικά να προσφέρουν τίποτα στους άλλους και στο φόρουμ. Αν ήταν αυτός ο σκοπός του φόρουμ, τότε δεν θα ήταν φόρουμ αλλά απλά μια ενημερωτική σελίδα. Το φόρουμ προϋποθέτει αλληλεπίδραση και αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων και όχι μονόπλευρη παροχή πληροφοριών και υπηρεσιών.
    Όταν δεν απαντηθεί άμεσα κάποιο τέτοιο ερώτημα είναι σίγουρο ότι το μέλος θα ενεργοποιηθεί, θα ψάξει και μέσα σε 10 λεπτά θα βρει την απάντηση ή τον τρόπο να λύσει το πρόβλημά του και ταυτόχρονα θα μάθει να κινείται μέσα στο φόρουμ. Όταν όμως εμείς του δίνουμε μασημένη τροφή, μέχρι και το λινκ ενός θέματος ή ακόμα και μίας απάντησης, αντί να του πούμε σε ποια θεματική ενότητα να ψάξει ώστε να μάθει να χρησιμοποιεί το φόρουμ, τότε έχουμε αυτά τα φαινόμενα.
    Για θυμηθείτε, κυρίως τα ενεργά μέλη, πόσες φορές κάποιος σας ρώτησε κάτι απλό και χιλιοειπωμένο και επειδή δεν του απαντήσατε μέσα στα πρώτα 10 λεπτά μετά σας είπε ότι τελικά το βρήκε και το έλυσε; 8)

Οπότε εφαρμόστε τη συμβουλή του φίλου Λάο Τσε:
    "Δώσε σε κάποιον ένα ψάρι και θα τον ταΐσεις μια ημέρα. Μάθε σε κάποιον να ψαρεύει και θα τον ταΐζεις ολόκληρη τη ζωή του".
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Συμφωνώ με αυτό , μέσα από την ενασχόληση με τον τρόπο γινόμαστε πιο ειδικοί διότι αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα τριβόμαστε με το κινητό και αποκτάμε εμπειρία. Οι εύκολες λύσεις δεν προσφέρουν τίποτα στην κοινότητα. Εάν δεν κοπιάσεις δεν θα αποκτήσεις xiaomi της αρεσκείας σου. Και άλλη γεύση έχει το κινητό στο οποίο έχεις προσθέσει την δική σου πινελιά. Σαν τον Οδυσσέα που μέσα από το ταξίδι απέκτησε εμπειρία με απότερο προορισμό την Ηθάκη , το να δώσεις σε κάποιον απευθείας την Ηθάκη στο πιάτο δεν είναι ο απότερος σκοπός της κοινότητας, πιστεύω.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  • Ναι ρε γμτ.... δίκιο έχεις σε αυτά που λες...αλλά..
    ΑΛΛΑ, πιστεύω πως η γνώση πρέπει να κυκλοφορεί, ελεύθερα και να δίνεται απλόχερα. Άρα την -όποια- γνώση έχω -τρομάρα μου- δεν θα σταματήσω όσο και αν είναι κουραστικό αυτό να την μοιράζομαι.
    Χωρίς να μην είναι σεβαστή και η αντίθετη άποψη, έτσι?

Όπως οι πρώτες ερωτήσεις μου είχαν χιλιοαπαντηθεί και κάποιος δεν κουράστηκε να μου απαντήσει, έτσι θα συνεχίσω.
    Θέλω να ελπίζω πως, όποιος δέχεται τέτοια συμπεριφορά, αυτή θα αναπαράγει κατόπιν και αυτός.
    Μόνο έτσι έχουμε μια ελπίδα να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Φυσικά όπως λεω πάντα, αυτή είναι η άποψή μου και δεν είναι απαραίτητα σωστή. :)
    Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    Είναι καπαρωμένο από άλλους.
  • Διαφήμιση
  • Δεν είπα να μην βοηθάμε αλλά όλα έχουν και ένα μέτρο. Αρκεί και αυτός που ζητάει βοήθεια να έχει κάνει και μια προεργασία και να μην τα περιμένει όλα από τους άλλους. Επειδή θεωρεί τον χρόνο του πιο πολύτιμο από τον χρόνο των αλλωνών.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  • OffTopic

Ο/H Opanos έγραψε:

Θέλω να ελπίζω πως, όποιος δέχεται τέτοια συμπεριφορά, αυτή θα αναπαράγει κατόπιν και αυτός.
    Μόνο έτσι έχουμε μια ελπίδα να πάμε ένα βήμα παρακάτω.
    Εχεις δίκιο αλλα σε μια κοινότητα με τόσους πολλούς "αλεξιπτωτιστές" απλά δεν δουλεύει..
    Αυτό λέει και ο @GR_Macedon και όλοι μας.
    Αυτό μας οδήγησε να πάρουμε αποφάσεις σχετικά με την χρήση του cChat και δεν ξέρω και τι έρχεται στο μέλλον.
    Ο άλλος σου γράφει ένα ξερό το έλυσα (το πρόβλημα του) και μετά γειά σας ..

Παρακαλώ να κρατήσουμε το Θεμα καθαρό από αυτά. Εάν θέλετε να το συζητήσουμε περαιτέρω να κάνουμε ένα καινούργιο Θεμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά
  • Ακολουθω τον οδηγο κανονικα και μολις φτασω στο σημειο να πατησω το flash μου βγαζει missmatching image and device error

Το κανα 2-3 φορες τα ιδια.
    Το τηεφωνο εχει την 05.12.17 και κατεβασα τα αρχεια ποα τα λινκ που δινει ο οδηγος

Καμμια ιδεα?
  • Ο/H elpa02 έγραψε:

Ακολουθω τον οδηγο κανονικα και μολις φτασω στο σημειο να πατησω το flash μου βγαζει missmatching image and device error

Το κανα 2-3 φορες τα ιδια.
    Το τηεφωνο εχει την 05.12.17 και κατεβασα τα αρχεια ποα τα λινκ που δινει ο οδηγος

Καμμια ιδεα?
    Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)"
  • Διαφήμιση
  • Τζιφος. Υπαρχει περιπτωση να φταει που δεν εχω τα αρχεια στο C: ?

Ειπα να δοκιμασω να φλασαρω την ελληνικη stable μεσω TWRP που απο οτι ειδα ειναι εγατεστημενο. Το zip αρζειο της ROM πρεπει να το βαλω σε sdcard η και στο phne storage?

Προσπαθησα να το αντιγραψω στο phone storage αλλα μολις παω να κανω paste μου λεει οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε. Αλλα αρχεια μπορω να αντιγραψω μεσα σε φακελο του phone storage.