βλακια μου το βρήκα
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
-
Εύχομαι τώρα που τα κατάφερες αυτό το φόρουμ να φιλοξενήσει και άλλα δικά σου post σε νέα και παλιά μέλη, διότι όσο σημαντικό είναι να παίρνεις άλλο τόσο σημαντικό είναι και το να δίνεις βοήθεια σε άλλα μέλη, για την ύπαρξη αυτού του φόρουμ, χρειαζόμαστε ενεργά μέλη, καλορίζικη η νέα ελληνική ρομ.Ο/H SNATSIDIS έγραψε:
Ολα καλά ξαναεκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα και όλα πήγαν καλά έχω ήδη την ελληνική rom ,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .το μόνο κακό ή μη ύπαρξη ραδιιφωνου
-
όσο μπορώ και περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός..........
-
Μολις τελειωσα το φλασαρισμα με αυτον τον οδηγο στο redmi note 2 prime που μου ηρθε σημερα . Ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και τωρα εχω την GTV 7.1.3. stable με ολα τα καλουδια απο την ομαδα ! Το κινητο ηρθε απο minideal και φοραγε MIUI 66.77.33.00(lhmcnch) | stable . Ενα ενα τα βηματα με υπομονη και χωρις αγχος και ολα θα πανε καλα . Τωρα μενει να περασω επαφες εφαρμογες φωτο και να το παραδωσω στη γυναικα ! Ευχαριστω για τη βοηθεια χαρα μου να βοηθησω ! ( μια γρηγορη παρατηρηση , μολις ειδα οτι στο ραδιο ακουγονται τα παρασιτα χαμηλοτερα με την νεα ρομ )
-
καλησπερα και ευχαριστω πολυ ολη την ομαδα για την πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει ! παρελαβα χτες ενα ΤDD version Redmi note 2 προς μεγαλη μου εκπληξη φοραγε μια mui 7 ελληνικη το εβαλα σε λειτουργια και αρχισα να το ψαχνω ! καποια στιγμη βρηκα στο μενου επιστροφη στην εκδοση Lite και εκανα το λαθος και πατησα εκει μεσα με αποτελεσμα να κανει επανεκκινηση το κινητο και φυσικα να μην ξαναμπαινει σε ΄λειτουργια μου ανοιγε την Αρχικη οθονη Mi Com την λεξη android απο κατω και τις 3 τελειες απο κατω κ προσπαθουσε να ανοιξει ματαια ομως !! ενω ειχε περασει κανα μισαωρο ..πριν το παραγγειλω ειχα διαβασει εδω για τον οδηγο καθαρης εγκαταστασης
και ψηνομουν να βαλω την ελληνικη rom . εφοσον μου κολλησε δεν ειχα αλλη επιλογη και το δοκιμασα ολα πηγανε πολυ καλα περασα και την stable 7.1.3 την ελληνικη με επιτυχια και ολα καλα η νεα antutu 3D version μου εδωσε με 80% μπαταρια 44.000 σκορ !
Ευχαριστω πολυ και παλι για ολα. -
Ζηταω βοηθεια εκανα το βημα ενα κανονικα, ολα οκ, στο δεθτερο μολις παω να κανω copy το zip στη μνημη του κινητου η στην καρτα μνημης μου πεταει μυνημα δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη αυτου του αρχειου... προσπαθω να βαλω την ελλινικη ρομ, αν μπορειτε μια βοηθεια!!! ευχαριστω πολυ
-
Mi phone έχεις εγκαταστήσει; usb debuck είναι ενεργό; δοκίμασε να κατεβάσεις το ζιπ κατευθείαν στο κινητό
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ολα καλά ευχαριστώ Μάκη... Το κατέβασα και το αποθήκευση στο τηλέφωνο και έγινε κανονικά... Τέλεια ή εμπειρία της ελληνικής Ρομ ευχαριστω
-
μια ερώτηση και πάλι... Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες σελίδες αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο... Σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω άλλη Ρομ πρέπει να κάνω και το βήμα 1 πάλι??? Ή μπορώ να κατέβασα τη Ρομ να την περάσω στη μνήμη και να κάνω update(το βήμα 2 δηλαδή)??? Ευχαριστώ
-
Καλημέρα, αν πας από stable ->stable ή dev ->dev θα χρειαστεί να κάνεις μόνο clear cache/dalvik cacheΟ/H neospan έγραψε:
Σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω άλλη Ρομ πρέπει να κάνω και το βήμα 1 πάλι???
Άρα, δεν χάνεις τίποτα.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνεις "factory reset".Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Αν είναι ίδιας κατηγορίας μπορείς (dev σε dev πχ)Ο/H neospan έγραψε:
Ή μπορώ να κατέβασα τη Ρομ να την περάσω στη μνήμη και να κάνω update(το βήμα 2 δηλαδή)??? Ευχαριστώ
Αλλά αυτό που λέει ο Πάνος πιο πάνω συνιστάται γιατί προλαμβαίνει πολλά. Ε και μιας και θα μπεις Twrp για να κάνεις τα wipes κάνε τα install και από εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες