βλακια μου το βρήκα
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
-
Ο/H SNATSIDIS έγραψε:
Ολα καλά ξαναεκανα εγκατάσταση το πρόγραμμα και όλα πήγαν καλά έχω ήδη την ελληνική rom ,ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .το μόνο κακό ή μη ύπαρξη ραδιιφωνου
-
όσο μπορώ και περνάει από το χέρι μου θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός..........
-
Μολις τελειωσα το φλασαρισμα με αυτον τον οδηγο στο redmi note 2 prime που μου ηρθε σημερα . Ακολουθησα πιστα τις οδηγιες και τωρα εχω την GTV 7.1.3. stable με ολα τα καλουδια απο την ομαδα ! Το κινητο ηρθε απο minideal και φοραγε MIUI 66.77.33.00(lhmcnch) | stable . Ενα ενα τα βηματα με υπομονη και χωρις αγχος και ολα θα πανε καλα . Τωρα μενει να περασω επαφες εφαρμογες φωτο και να το παραδωσω στη γυναικα ! Ευχαριστω για τη βοηθεια χαρα μου να βοηθησω ! ( μια γρηγορη παρατηρηση , μολις ειδα οτι στο ραδιο ακουγονται τα παρασιτα χαμηλοτερα με την νεα ρομ )
-
καλησπερα και ευχαριστω πολυ ολη την ομαδα για την πολυ καλη δουλεια που εχετε κανει ! παρελαβα χτες ενα ΤDD version Redmi note 2 προς μεγαλη μου εκπληξη φοραγε μια mui 7 ελληνικη το εβαλα σε λειτουργια και αρχισα να το ψαχνω ! καποια στιγμη βρηκα στο μενου επιστροφη στην εκδοση Lite και εκανα το λαθος και πατησα εκει μεσα με αποτελεσμα να κανει επανεκκινηση το κινητο και φυσικα να μην ξαναμπαινει σε ΄λειτουργια μου ανοιγε την Αρχικη οθονη Mi Com την λεξη android απο κατω και τις 3 τελειες απο κατω κ προσπαθουσε να ανοιξει ματαια ομως !! ενω ειχε περασει κανα μισαωρο ..πριν το παραγγειλω ειχα διαβασει εδω για τον οδηγο καθαρης εγκαταστασης
και ψηνομουν να βαλω την ελληνικη rom . εφοσον μου κολλησε δεν ειχα αλλη επιλογη και το δοκιμασα ολα πηγανε πολυ καλα περασα και την stable 7.1.3 την ελληνικη με επιτυχια και ολα καλα η νεα antutu 3D version μου εδωσε με 80% μπαταρια 44.000 σκορ !
Ευχαριστω πολυ και παλι για ολα. -
Ζηταω βοηθεια εκανα το βημα ενα κανονικα, ολα οκ, στο δεθτερο μολις παω να κανω copy το zip στη μνημη του κινητου η στην καρτα μνημης μου πεταει μυνημα δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη αυτου του αρχειου... προσπαθω να βαλω την ελλινικη ρομ, αν μπορειτε μια βοηθεια!!! ευχαριστω πολυ
-
Mi phone έχεις εγκαταστήσει; usb debuck είναι ενεργό; δοκίμασε να κατεβάσεις το ζιπ κατευθείαν στο κινητό
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
ολα καλά ευχαριστώ Μάκη... Το κατέβασα και το αποθήκευση στο τηλέφωνο και έγινε κανονικά... Τέλεια ή εμπειρία της ελληνικής Ρομ ευχαριστω
-
μια ερώτηση και πάλι... Διάβασα κάποιες από τις προηγούμενες σελίδες αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο... Σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω άλλη Ρομ πρέπει να κάνω και το βήμα 1 πάλι??? Ή μπορώ να κατέβασα τη Ρομ να την περάσω στη μνήμη και να κάνω update(το βήμα 2 δηλαδή)??? Ευχαριστώ
-
Ο/H neospan έγραψε:
Σε περίπτωση που θέλω να εγκαταστήσω άλλη Ρομ πρέπει να κάνω και το βήμα 1 πάλι???
Άρα, δεν χάνεις τίποτα.
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνεις "factory reset".Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H neospan έγραψε:
Ή μπορώ να κατέβασα τη Ρομ να την περάσω στη μνήμη και να κάνω update(το βήμα 2 δηλαδή)??? Ευχαριστώ
Αλλά αυτό που λέει ο Πάνος πιο πάνω συνιστάται γιατί προλαμβαίνει πολλά. Ε και μιας και θα μπεις Twrp για να κάνεις τα wipes κάνε τα install και από εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες