τελικα εκανα εγκατασταση την ρομ hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn με το SP-Flash-Tool-v5.1532.00 και μετα εβαλα την ελληνικη και ειναι οκ τωρα τηλ.Ο/H makis1024 έγραψε:
Οδηγός του stefanos1985, αφού έχεις θέμα με τον οδηγό του caeser.
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kostas234 έγραψε:
και μετα εβαλα την ελληνικη και ειναι οκ τωρα τηλ.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.1.29 αυτη εβαλα την ειχα κανει αποθυκευση στην sd και την περασα απο το update
-
Καλησπερα.Ακολουθω τον οδηγο κατα γραμμα.Οταν πατησω flash βγαζει το παρακατω.
(missmatching image and device error) -
Καλημέρα,
να ήξερες πόσες φορές -και πόσες ακόμα από οτι φαίνεται- έχει απαντηθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα...
Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)"
Αν πληκτρολογούσες πάνω δεξιά στο search "miss..." θα σου έβγαζε πρώτο πρώτο το αποτέλεσμα που σου έδωσα να διαβάσεις.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
βρε παιδια εχω μπερδευτει λιγο....
έκανα flash το redmi μου ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του οδηγού εδώ και όλα πήγαν μια χαρά...εγκατέστησα σαν βάση την rom hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_c και μετά την ελληνική rom xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0.....
η νεα κινέζικη ελληνικη rom που βγήκε είναι κάτι καλύτερο από την δική μας ελληνική rom ?? ειλικρινά αν κρινω πως ήταν το redmi μου πριν βαλω την ελληνική stable απο το site μας και πως μετα .....δεν ξέρω αν αξιζει. -
-
Ο/H maanto έγραψε:
Μιλάς με γρίφους γέροντα....
Πάμε να τα βάλουμε σε μία σειρά..
- Υπάρχουν οι κινεζικες ROM που περιέχουν αγγλικά και κινέζικα
- Υπάρχουν οι Global που περιέχουν πλήθος γλωσσών
- Υπάρχει η ελληνική που περιέχει αγγλικά και ελληνικά (ίσως και κινέζικα) και πολύ καλή ποιοτική μετάφραση
Εικόνα απο το en.miui
Το κινητό σου ήρθε με μία ROM η οποία πιθανών να ήταν Global.
Η fastboot δεν είναι ''βάση'', ειναι η αρχή για να ένα καλό ξεκίνημα στο κινητό σου. Για μία καλή καθαριοτητα
Με την fastboot εχεις βάλει πλέον και το TWRP ώστε να μπορείς να φλασάρεις τις επόμενες ROMs που θα θελήσεις
Από την στιγμή που έβαλες την Stable 7.1.3.0 αυτή τη ROM έχεις τώρα.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) - Υπάρχουν οι κινεζικες ROM που περιέχουν αγγλικά και κινέζικα
-
-
Μπορώ να κάνω εγκατάσταση την τελευταία FASTBOOT ROM και μετά να βάλω μια παλιότερη dev(π.χ. 5.12.31);
-
Θα βάλεις την 7.0.6.0 fastboot του φόρουμ και μετά βάλε πάνω όποια dev ή stable θες.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H ziogasbas έγραψε:
Μπορώ να κάνω εγκατάσταση την τελευταία FASTBOOT ROM και μετά να βάλω μια παλιότερη dev(π.χ. 5.12.31);
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες