Μου θυμίζει τη μπάλα που άμα έχει ένα μεγάλο παίχτη μια ομάδα μαθαίνει και ο νεαρός περισσότερη μπάλα αφού δουλεύει κοντά του και τον βλέπει πως δουλεύει και σκέφτεται
Α ρε παππού...
Α ρε παππού...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕυχαριστούμε @caeser για τον κόπο που έκανες να γράψεις όλη αυτήν την ανάλυση.Ο/H caeser έγραψε:
"Βάση" εννοώ την αρχική (τη πρώτη) ρομ που μπαίνει σε ένα "καθαρό" κινητό.Ο/H pechr έγραψε:
Τι εννοείς ως βάση; εννοείς την fastboot ROM;
Γιατί ως βάση μονο μια fastboot που περιέχει και αλλα partition θα μπορούσε να χαρακτηριστεί
Καλημέρα σε όλους, δηλαδή bodai φλασάρεται fastboot official και μετά βάζουν κάποια unofficial από πάνω; Εμένα μου ήρθε με μια 6.99.99.0 miui polska ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά.Ο/H Bodai έγραψε:
Να προσπαθήσω να συνεισφέρω λίγο στην κουβέντα σας με το εξής. Σε συσκευή που μόλις βγήκε απο την γραμμή παραγωγής (ελεγμένο hardware κλπ) φλασάρεται πάντα fastboot. Είναι η βάση που προ-ανέφερε ο @caeser
Τις unofficial τις περνάνε τα μαγαζιά για να έχουν επιπλέον γλώσσες (multilanguage) γιατί η official έχει μόνο Κινέζικα και Αγγλικά (με κάποια σημεία αμετάφραστα). Ακόμα και στα κινητά με κλειδωμένο bootloader το φλασάρισμα των unofficial που έχουν τα μαγαζιά γίνεται όπως στη multilanguage του xiaomi.eu χωρίς να προηγηθεί δηλαδή ξεκλείδωμα του bootloader.Ο/H makis1024 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, δηλαδή bodai φλασάρεται fastboot official και μετά βάζουν κάποια unofficial από πάνω; Εμένα μου ήρθε με μια 6.99.99.0 miui polska ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά.Ο/H Bodai έγραψε:
Να προσπαθήσω να συνεισφέρω λίγο στην κουβέντα σας με το εξής. Σε συσκευή που μόλις βγήκε απο την γραμμή παραγωγής (ελεγμένο hardware κλπ) φλασάρεται πάντα fastboot. Είναι η βάση που προ-ανέφερε ο @caeser
Αν και ρωτάς τον @Bodai θα σου απαντήσω εγώΟ/H makis1024 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, δηλαδή bodai φλασάρεται fastboot official και μετά βάζουν κάποια unofficial από πάνω; Εμένα μου ήρθε με μια 6.99.99.0 miui polska ή κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι καλά.
Εσύ βλέπεις? Δηλαδή εάν πας στο φάκελο, βλέπεις αρχεία και φάκελο με το όνομα images? Σε ρωτάω, μήπως για κάποιο λόγο δεν έγινε σωστά το unzip του αρχείου. Εάν βλέπεις, πρέπει και το MiFlash να βλέπει, αφού χρησιμοποιεί τον exploer των windows για να "δει"...Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
εγκατεστησα το πρόγραμμα MiFlash αποσυμιεσα σε C:\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn)
την κανω Browse αλλα το πρόγραμμα δεν βλεπει τιποτα απο την εικονα και τον φακελο,???