ολα ok, εγω εκανα λαθος ,ευχαριστωΟ/H caeser έγραψε:
Εσύ βλέπεις? Δηλαδή εάν πας στο φάκελο, βλέπεις αρχεία και φάκελο με το όνομα images? Σε ρωτάω, μήπως για κάποιο λόγο δεν έγινε σωστά το unzip του αρχείου. Εάν βλέπεις, πρέπει και το MiFlash να βλέπει, αφού χρησιμοποιεί τον exploer των windows για να "δει"...Αν συνεχίζεις και έχεις πρόβλημα κανε μια επανεκκίνηση στο PC σου, μήπως έχει "σκαλώσει" κάτι που δεν μπορείς να δεις και ξαναπροσπάθησε.Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
εγκατεστησα το πρόγραμμα MiFlash αποσυμιεσα σε C:\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn)
την κανω Browse αλλα το πρόγραμμα δεν βλεπει τιποτα απο την εικονα και τον φακελο,???
Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτό το βίντεο, μη τυχόν και κάνεις κάτι διαφορετικό:
Flash με το MiFlash (VIDEO)
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
ολα ok, εγω εκανα λαθος ,ευχαριστω
Και'γω σ'ευχαριστώ! -
Ο/H caeser έγραψε:
ολα ok, εγω εκανα λαθος ,ευχαριστω
-
Καλησπερα.Νεος και εγω και δεν τα καταφερνω.Κανω οτι λεει ο οδηγος αλλα οταν κανω browse δεν βρισκω το αρχειο.ΑΚΥΡΟ.εφταιγε το 7zip.Τωρα μου βγαζει missmatching image and device error
-
Βοηθεια καποιος;
-
Ο/H AlexG13 έγραψε:
Τωρα μου βγαζει missmatching image and device error
Αν και εγώ επειδή βαριέμαι τα σφάλματα και το cmd...χρησιμοποιώ τον οδηγό του spflash tools που έχω και μεγαλύτερη εξοικειωσηRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Κανω οτι λεει ο οδηγος αλλα μου λεει οτι δεν αναγνωριζεται ως εντολη.
-
Ο/H AlexG13 έγραψε:
δεν αναγνωριζεται ως εντολη.
Ανέβασε ένα print screen να δω τι βλεπειςRedmi Note 8T (Willow)
Τελικα τα καταφερα.Δεν ξερω τι λαθος εκανα.Ευχαριστω για την βοηθεια.Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτους που δουλευουν για να απολαμβανουν οι ασχετοι
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H AlexG13 έγραψε:
Τωρα μου βγαζει missmatching image and device error
-
που θα βρω τον οδηγο του spflash tools ???
Redmi Note 8T (Willow)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες