υπαρχει καποιο σχετικο βιντεακι ή οδηγος να με κατατοπισει για αυτο που μου λες να κανω (συγχωρεστε την αγνοια μου) ?
και μια φωτο...
και μια φωτο...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούα ενταξει. τοσο απλα!!! ουφ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αλλη μια φορα παιδια!!!Ο/H caeser έγραψε:
Ψυχραιμία βρε! Τίποτα δεν πήγε στραβα! Μια χαρά τα έκανες ΟΛΑ!Λοιπόν άκου: Για να βάλεις τα ελληνικά πήγαινε Setttings-->Additional settings-->Language & input-->Language -->Ελληνικά! Και καθάρισες!Ο/H fotis pap έγραψε:
Τώρα που έχεις ελληνικά πιάσε με το δακτυλάκι σου όποια εφαρμογή έχει κινέζικα γράμματα, τράβα τη προς τα επάνω μέχρι να βγει ο κάδος και απεγκατάστησέ τη! Τόσα απλά!
Τις άλλες που είναι σε αγγλικά ή ελληνικά και δεν ξέρεις τι είναι, φτιάξε ένα φάκελο, βάλε τες όλες μέσα εκεί και άστες... Ίσως χρειαστούν στο μέλλον. Πιάνουν 0 μνήμη και ελάχιστο αποθηκευτικό χώρο.. οπότε δεν σε νοιάζει!
Σωτηράκη και μεις σ'αγαπάμε ΡΕΕΕΕΕΕΕ!Ο/H SotosReAlania έγραψε:
Ωπ αλανια μου @Bodai @caeser και ολοι οσοι αλλοι με βοηθησατε να ξερετε σας αγαπαω χαχαχα
ο οδηγος με το dos με εσωσε και πετυχε, ειχατε δικιο, παλι καλα που μου προτεινατε να κανω και εκεινον τον οδηγο..
αν και οχι οτι με πειραξε αλλα να αναφερθει (επειδη δεν το ειδα καπου να το λεει εκτος κι αν αναφερεται κι εγω δεν το ειδα) για να μην γινει και απο αλλους λαθος ειναι μολις φλασαρουν με το cmd την κινεζοαγγλικη ρομ να μην κανουν update απο τα updates(κατι που εκανα εγω) αλλα να βαλουν κατευθειαν την ελληνικη ή οποια θελουν αλλιως σου ξαναβαζει την μαμισια και το στοκ ρικοβερι και θα πρεπει να ξανακανουν την ιδια διαδικασια απτο pc..δεν ειναι δυσκολο απλα για να αποφευχθουν οι επιπλεον δουλειες.
Παντος σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολους σας και για την δουλεια - χρονο που εχετε αφιερωσει στην σελιδα αλλα και για την βοηθεια και με τους πρωτους αλλα και με αυτους τους οδηγους..
Καλη συνεχεια και με πιο πολλες εγγραφες στη σελιδα![]()
![]()
τι ακριβως εχεις παθει ;Ο/H kostas203 έγραψε:
παιδια εχω παθει το ιδιο και δε μπορω να κανω κατι....ας βοηθησει κανεις...σοσ!!!!!
ναι αυτην που δινετε εσεις χρησιμοποιησα απλως πατησα to updates ενω ακομα δεν ειχα φλασαρει την ελληνικη ρομ και εκανα install ενα διαθεσιμο update που με ξαναγυρισε στο αρχικο ui με το απλο mi-recovery με τις απλες εντολες κλπ.Ο/H caeser έγραψε:
Λοιπόν, άκου, για να το ξέρεις και εσύ αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται... Για να μην συμβαίνει αυτό που λες με την αγγλοκινέζικη fastboot και για να μπορούν να φλασάρουν χωρίς πρόβλημα όποια Ελληνική θέλουν απο τον updater της Miui, ΧΩΡΙΣ να επιστρέφει στο Mi-Recovery, πρέπει να χρησιμοποιήσουν την fastboot που έχουμε στο φόρουμ, όπου έχουμε αντικαταστήσει το Μι- Recovery με το TWRP... (O οδηγός τα εξηγεί αυτά στη πρώτη σελίδα!)