μα και εγω το ιδιο με σενα εκανα,αλλα δε γινοταν τιποτα..μεσω dos ειναι σιγουρη η μεθοδος,οσες φορες το εκανα πετυχε!!!
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H thanasis50 έγραψε:
υτό τον οδηγό ακολούθησα και έκανα flash. Απλώς έχω την απορία πως ενώ το έβαλα χύμα στο C γιατί μου έβγαζε συνέχεια το ίδιο σφάλμα.
-
Πόσο εφικτό ειναι να φλασαρεις ρομ στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις καν τι θα πει "φλασάρισμα" ή"αποσυμπίεση αρχείου"; Όταν είσαι τόσο άσχετη ώστε τα "stable" "dev" και "TWRP" να σου φαίνονται σανσκριτικά;;;
Κ όμως! Με την υπερπολυτιμη βοήθεια του @caeser τα κατάφερα ακόμα κ εγω!!! Να 'σαι καλά και σε ευχαριστώ και απο εδώ!!!
(Μεταξύ μας... Αυτός ο άνθρωπος ειναι σίγουρα μακρινός συγγενής του ιωβ... Δεν εξηγείται αλλιώς τοοοοοση υπομονή) -
Ο/H koko έγραψε:
Πόσο εφικτό ειναι να φλασαρεις ρομ στο κινητό σου όταν δεν ξέρεις καν τι θα πει "φλασάρισμα" ή"αποσυμπίεση αρχείου"; Όταν είσαι τόσο άσχετη ώστε τα "stable" "dev" και "TWRP" να σου φαίνονται σανσκριτικά;;;
Κ όμως! Με την υπερπολυτιμη βοήθεια του @caeser τα κατάφερα ακόμα κ εγω!!! Να 'σαι καλά και σε ευχαριστώ και απο εδώ!!!
(Μεταξύ μας... Αυτός ο άνθρωπος ειναι σίγουρα μακρινός συγγενής του ιωβ... Δεν εξηγείται αλλιώς τοοοοοση υπομονή)
Και΄γω σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! -
Οι απλοί (χωρίς ειδικές γνώσεις) κάτοχοι xiaomi, είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτο το φόρουμ και εσείς οι "δάσκαλοι" που σπαταλάτε κόπο και χρόνο για να κάνετε τη ζωή μας ευκολότερη! Keep xiaoming!!!
-
Καλημέρα. Προσπάθησα να βάλω την ελληνική rom. Ακολούθησα τα βήματα του οδηγού αλλά μόλις πάτησα το κουμπί flash στο πρόγραμμα Miflash μου έβγαλε το μήνυμα:
Xiaomi MiFlash & Missmatching Image and Device error (0x80004005). Αυτό σημαίνει ότι δεν κατέβασα την σωστή fastboot rom;
Κατέβασα αυτά τα αρχεία:
hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn_037966aac2.tgz
MiPhone2015731.exe
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.24.zip
Screenshot από το κινητό
Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να προσπαθήσω με άλλο οδηγό; Ευχαριστώ. -
-
Ο/H afriksos έγραψε:
ρόγραμμα Miflash μου έβγαλε το μήνυμα:
Xiaomi MiFlash & Missmatching Image and Device error (0x80004005).
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Θα το δοκιμάσω το απόγευμα.
-
Ο/H vampire_m έγραψε:
Τελειώνοντας το φλασάρισμα της rom, το αρχείο zip της εγκατάστασης, μπορώ να το διαγράψω από τη μνήμη του κινητού χωρίς πρόβλημα;
Πες οτι είσαι κάπου εκτός σπιτιού και το τηλεφωνο σου, για δικους του λόγους, κολλήσει. Μπαίνεις με recovery την περνάς και σε 5 λεπτά έχεις το τηλέφωνο σου λειτουργικό και πάλι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H vampire_m έγραψε:
Τελειώνοντας το φλασάρισμα της rom, το αρχείο zip της εγκατάστασης, μπορώ να το διαγράψω από τη μνήμη του κινητού χωρίς πρόβλημα;
-
τελικά τα κατάφερα και εγώ.
χθες πέρασα την ελληνική rom. όλα καλά. Ο οδηγός missmatching είναι πολύ καλός. το βίντεο με καθοδήγησε ακριβώς.
Μόνο που μου άρεσε πιο πολύ το παλιό weather app. Έδειχνε γράφημα της θερμοκρασίας και τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου. Μήπως μπορώ να το βρω και να το εγκαταστήσω τώρα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες