Με τον παρακάτω οδηγό εγκατέστησε το TWRP recovery και μέσα από αυτό κάνε εγκατάσταση την ROM χωρίς να χρειαστεί να την μετονομάσεις.Ο/H enaounis έγραψε:
Caeser ακυρο ιδια ειναι.
Λοιπον εχω 2 μερες κοντευω να το σπασω απο την απογοητευση διοτι η καταληξη ειναι ιδια....
Θελω να σας περιγραψω απο την αρχη τα βηματα που ακολουθησα μηπως καταλαβετε το λαθος μου.
Χωρις να κανω κατι (πχ backup,wipe etc) οπως ηταν το κινητο απο τον κινεζο με ελληνικο μενου ξεκινησα τα βηματα που περιγραφει ο Ceaser.
Κατεβαζω το Mi Flash και κανω εγκατασταση στο laptop. Αργοτερα θα το ανοιξω οπου θα βαλω τον παρακατω φακελο και μεσω του advance θα flash-αρω
Κατεβαζω το Redmi Note 2 Latest Stable Version Fastboot File Download και κανω unzip. Μεχρι εδω ολα καλα αφου το κινητο δουλευει με το stable που εχω περασει.
Τέλος κατεβαζω το
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.10.22.zip
το οποιο θα περασω στο κινητο χυμα και μετονομαζω σε update σκετο (απο τον υπολογιστη ή το κινητο) και απ'όπου θα ξεκινησω το update μεσω του updater.
Οταν ξεκιναω λοιπον το updater παει μεχρι το 5% και μετα καπακι 99% και βγαζει το μνμ αδυνατο να το ανοιξει...
Συγνωμη αν σας κουραζω αλλα εχω πεισμώσει!!!
Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!