Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • ναι την ελληνικη εχω κανονικα απλα λεω αν υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει τιποτα κινεζικο μεσα;
    αφου εχει περαστει η ελληνικη ειναι ολα κομπλε;
    στο αντυτυ μου βγαζει 50000 περιπου οπως κ με την 6 ειναι κομπλε η επρεπε να βγαζει παραπανω αφου δεν εχω περασει τιποτα;
  • Ο/H aekfc212 έγραψε:

ναι την ελληνικη εχω κανονικα απλα λεω αν υπαρχει περιπτωση να εχει μεινει τιποτα κινεζικο μεσα;
    αφου εχει περαστει η ελληνικη ειναι ολα κομπλε;
    στο αντυτυ μου βγαζει 50000 περιπου οπως κ με την 6 ειναι κομπλε η επρεπε να βγαζει παραπανω αφου δεν εχω περασει τιποτα;
    50 χιλιάρικα είναι ΠΑΡΑΠΑΝΩ από το μέσο όρο! Πρόσεχε μη φας καμιά κλήση για υπερβολή ταχύτητα! :D
    Είσαι ΣΟΥΠΕΡ!
  • ωραια γιατι τοσο μου εβγαζε κ με την 6 την κινεζικη κ αποτι διαβαζα με την ελληνικη πηγαινε καλυτερα.
    ειδα και αυτα τα 53 κατι χιλιαρικα κ λεω μην εχω κανει κατι λαθος.
    Αρα ολα καλα.
    παρα μοιαζει το μιυι με ιος μου φαινεται κ θα μου παρει κ λιγο καιρο να το συνηθίσω.
    κατι αλλο ξερετε που μπορω να βρω οδηγιες για τον τηλεχειρισμο γαιτι αν κ εβαλα μια τηλεοραση στα αλλα εφαγα ηττα μιας κ εχει κινεζικα
    πολλα μεσα.τα εχει κ σε εσας αυτα;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H aekfc212 έγραψε:

ωραια γιατι τοσο μου εβγαζε κ με την 6 την κινεζικη κ αποτι διαβαζα με την ελληνικη πηγαινε καλυτερα.
    ειδα και αυτα τα 53 κατι χιλιαρικα κ λεω μην εχω κανει κατι λαθος.
    Αρα ολα καλα.
    παρα μοιαζει το μιυι με ιος μου φαινεται κ θα μου παρει κ λιγο καιρο να το συνηθίσω.
    κατι αλλο ξερετε που μπορω να βρω οδηγιες για τον τηλεχειρισμο γαιτι αν κ εβαλα μια τηλεοραση στα αλλα εφαγα ηττα μιας κ εχει κινεζικα
    πολλα μεσα.τα εχει κ σε εσας αυτα;

Κινέζικα??? Όχι... η Ελληνική ρομ στερείται κινέζικων... :D

Για το τηλεχειρισμό δες ΕΔΩ
  • Είσαι ωραίος και μετράς ...
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Καλησπέρα κι από μένα, παίδες! Αρχικά πολλά συγχαρητήρια και μπράβο για όλη τη δουλειά που 'χετε ρίξει. Λοιπόν στο δια ταύτα, είμαι ΦΟΥΛ άσχετος από φλασαρίσματα και τα ρέστα, αλλά λέω να δοκιμάσω τον οδηγό και να περάσω την τελευταία ROM. Θα ήθελα όμως να βάλω την πρόσφατη ROM stable την 7, η διαδικασία είναι η ίδια; Δηλαδή όπου τελευταία developer εγώ θα σκέφτομαι stable 7; Αλλάζει κάτι; ή μήπως μετά το πρώτο βήμα περνάω κατευθείαν την stable 7 που θέλω και ΔΕΝ προχωράω στο τρίτο βήμα με την developer; Να αναφέρω επίσης ότι δεν έχω πειράξει καθόλου τη συσκευή μέχρι στιγμής, την έχω κάνα δυο βδομάδες και μου 'ρθε με την (τελευταία λογικά) stable.
  • Διαφήμιση
  • Αν τελικά αντί της ελληνική GTV rom φλασάρω την (Stable) xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0 αλλάζει κάτι;

Τώρα έχω την 66.66.77.00(LHMCNCF) Stable με την οποία μου ήρθε αλλά κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονται παράθυρα με ενημερώσεις εφαρμογών και λέω να το καθαρίσω (να το "ξυρίσω" που λέει και ο caeser)
  • Μία ερώτηση κι από μένα.
    Φλάσαρα την fastboot rom της Xiaomi και όλα οκ.
    δοκίμασα να φλασάρω τις 3 τελευταίες ελληνικές ρομ αλλά από το 5% πάει στο 99% και βγάζει το εξής σφάλμα.

Install update.zip failed
    update.zip signature verification failed

Καμιά ιδέα ?
  • Είναι κλειδωμένο το Recovery από την Xiaomi και δεν αφήνει να κάνεις flash άλλες ROM πέραν της δικής της.

Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον παρακάτω οδηγό.

=> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Θα συνεχίσω τώρα το μήνυμα μου και θα σου πω γιατί είπα το παραπάνω.

Ενώ προσπαθούσα να φλασάρω την νέα Ελληνική ROM και ήμουν σίγουρος ότι όλα πάνε ρολόι έκανα Wipe και μετά όταν πήγα να περάσω την ROM μου έβγαζε ένα μήνυμα λάθους για την ROM (από δική μου βλακεία δεν είχε περαστεί η ROM χύμα στην μνήμη του κινητού, αλλά μέσα σε φάκελο) και έμεινε το κινητό μου σχεδόν νεκρό. Σημείωση ότι όταν ξεκίνησα να τα κάνω όλα αυτά ήταν περίπου 5:30 το πρωί. Όμως για καλή μου τύχη υπήρχε το φόρουμ σας αλλά και εσύ προσωπικά με τον οδηγό σου και λειτούργησαν όλα ξανά ρολόι. (Δεύτερη ημέρα που είχα το κινητό στα χέρια μου και τα είδα όλα κωλυόμενα). Τελικά κατά τις 07:00 χάρηκα το νέο μου κινητό με την Ελληνική ROM και έως κα σήμερα πάει μια χαρά.

Ευχαριστώ πολύ …
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.