Μαλιστα... αρα δεν υπαρχει λυση. Τεσπα, σε ευχαριστω για τον χρονο σουΟ/H caeser έγραψε:
Ε... σωστό μου ακούγεται, τότε!Ο/H gmos έγραψε:
Στον φακελο της αγγλοκινεζικης ρομ βγαζει "Flash All", στο MIFlash βγαζει "flash all",αλλα μολις το επιλεγω, διπλα στο fastboot script δειχνει "C:\Users\george\Desktop\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn\flash_all.bat"
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H gmos έγραψε:
Μαλιστα... αρα δεν υπαρχει λυση. Τεσπα, σε ευχαριστω για τον χρονο σου
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H gmos έγραψε:
Μαλιστα... αρα δεν υπαρχει λυση. Τεσπα, σε ευχαριστω για τον χρονο σου
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H gmos έγραψε:
Παιδια καλησπερα, αφου ξεκιναω την διαδικασια για να περασω την αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7), μολις φτανω στο σημειο κ παταω Flash στο miflash μου βγαζει διπλα "Ακαθοριστο Σφαλμα"0xffffff01". Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση??
Σβήσε ολα τα drivers σου με αυτο το προγραμματακι.
Zippyshare.com - DriveCleanup.exe
Και ξανα κανε εγκατασταση το redmi note 2.
Εντωμεταξυ περνα και τα xiaomi usb drivers.
[Xειροκινητα ειδικα αμα σου βγαλει στο adb/android fail στα drivers] Kάνε ενημέρωση
Zippyshare.com - xiaomi_usb_driver.rar
και κατεβασε και το mi pc suite να βοηθησει στα drivers.
Επισης δοκιμασε να βαλεις το φακελο της rom σε αλλο σκληρο η μερος.που να μη εχει ειδικα κενα...
πχ μα το βαλεις στο C:\Program Files μπορει να μη δουλεψει.. βαλτο στο c:/ μονοκοματο. -
Έπειτα από δύο μέρες που την έβαλα και την χρησιμοποιώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι πολύ καλή και σταθερή!!!!! Επίσης ο οδηγός τέλειος ακόμα και για τους πιο άσχετους με το αντικείμενο μπράβο
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στην κοινότητα! Εμένα η συσκευή ήρθε με την 5.10.8 από το vickmall την οποία χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα. Υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως backup τις επαφές που έβαλα στη συσκευή ώστε να τις περάσω μετά το flashάρισμα και να μη χρειαστεί να τις ξαναπεράσω χειροκίνητα;
-
Ο/H ochaye έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα! Εμένα η συσκευή ήρθε με την 5.10.8 από το vickmall την οποία χρησιμοποιώ εδώ και μια βδομάδα. Υπάρχει τρόπος να κάνω κάπως backup τις επαφές που έβαλα στη συσκευή ώστε να τις περάσω μετά το flashάρισμα και να μη χρειαστεί να τις ξαναπεράσω χειροκίνητα;
Μετά πέρνα το αρχείο που θα δημιουργηθεί στo PC σου ή στην εξωτερική σου SD κάρτα (θα το βρεις μέσα στο MIUI/backup/AllBackup/ φάκελος με όνομα αρχείου την ημερομηνία και ώρα που έκανες το back up...)
Διάλεξε και πάρε... -
Πολύ χρήσιμος οδηγός....Ευχαριστώ για την βοήθεια.....
-
Με το otg τι γίνεται δουλεύει ή όχι και αν ναι πως.; Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά για την ωραία ρομ και τον ξεκάθαρο αυτό οδηγό
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα.
Δεν μπορώ να βρω την διαδρομή "Κέντρο Ασφαλείας"-->Δικαιώματα-->Προνόμια Rootεπειδή έχω την αγγλική γλώσσα.
Από που θα πάω ή πως θα λέγεται στα αγγλικά; -
Ο/H stpapadakis έγραψε:
Καλημέρα.
Δεν μπορώ να βρω την διαδρομή "Κέντρο Ασφαλείας"-->Δικαιώματα-->Προνόμια Rootεπειδή έχω την αγγλική γλώσσα.
Από που θα πάω ή πως θα λέγεται στα αγγλικά;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7273/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7272/καλησπέρα, εχω κατεβασει και τρια που λεει ο οδηγος ,εχω εγκαταστησει το miflash ,ξεζιπαρα (2φορες ηθελε , γιατι μες το zip ειχε ακομα ένα zip) τη fast boot και εχω κολλησει εκει που την περνας στο miflash(διαισθάνομαι καποια χοντραδα που μπορει να εγινε κατά την εγκατασταση του miflash.. κατι ελεγε για internal storage... oριστε screenshotΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες