Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H gmos έγραψε:

Ωραια ευχαριστω πολυ.Εβαλα την 5.11.12 γτ ειχα διαβασει σε ενα παλιοτερο ποστ οτι εχουν καποια θεματα οι πιο καινουριες κ σκεφτηκα να μην το διακινδυνεψω. Μια ακομη ερωτηση. Τωρα καθε φορα που θα θελω να κανω αναβαθμιση, θα την πραγματοποιω απλα απο το Εργαλεια->Αναβαθμιση->Ελεγχος κ αν μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση θα την κανω ετσι?? 'Η θα πρεπει πρωτα να την κατεβαζω στο Pc κ επειτα να την περναω στο κινητο κ να την εγκαθιστω με το TWRP ξανα??
    Θα πρέπει να την κατεβάζεις, να την βάζεις απο το PC στο κινητό και απο τον updater να κάνεις αναβάθμιση.
    Οκ το επιασα! Κ καθε φορα που θα αναβαθμιζω θα χανω εφαρμογες κ ρυθμισεις συστηματος? Εκτος αν εχω backup απο το titanium πχ?
  • Ο/H gmos έγραψε:

Οκ το επιασα! Κ καθε φορα που θα αναβαθμιζω θα χανω εφαρμογες κ ρυθμισεις συστηματος? Εκτος αν εχω backup απο το titanium πχ?
    ΟΧΙ ΒΡΕΕΕΕ... Για το όνομα του Θεού! Αυτό έλειπε κάθε φορά να τα χάνεις όλα και να πρέπει να τα ξαναφέρνεις!!!
    Τίποτα δεν θα χάνεις με τις αναβαθμίσεις!
    Κια μια συμβουλή... Όσο έχεις αυτό το τηλέφωνο ΜΗΝ χρησιμοποιείς Titanium Back Up...
  • Εδω και δύο μέρες έχω βάλει και εγω την ελληνική rom και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν ζεσταινοταν πολύ το τηλέφωνο και ή μπαταρία με το ζόρι έβγαζε μια μέρα. Τώρα έχει λυθεί το θέμα της υπερθέρμανσης και ή μπαταρία μου έχει βγάλει ήδη 2 μέρες.
    Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MichalisK έγραψε:

Εδω και δύο μέρες έχω βάλει και εγω την ελληνική rom και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πριν ζεσταινοταν πολύ το τηλέφωνο και ή μπαταρία με το ζόρι έβγαζε μια μέρα. Τώρα έχει λυθεί το θέμα της υπερθέρμανσης και ή μπαταρία μου έχει βγάλει ήδη 2 μέρες.
    Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά!
    Καλώς ήρθες στο φόρουμ και ΜΠΡΑΒΟ που τα κατάφερες με την αναβάθμιση και τώρα απολαμβάνεις τη τηλεφωνάρα σου! :thumbsup:
  • OffTopic
    εδώ και μέρες είμαι με τη καινούργια ρομ και όλα καλά, που που κάνει κάτι τσαλιμάκια όπως κολλάει και η μπαταρία κάποιες στιγμές καταναλώνετε σαν νερό.
    έχω τι κινέζικη εκδοσή και όταν επιλέγω 4g μου δείχνει ότι είναι επιλεγμένο και δεν μου το πιάνει ποτε.
    κάτι που παρατήρησα επίσης είναι ότι το κινητό δεν είναι root
  • Ο/H wolfman έγραψε:

εδώ και μέρες είμαι με τη καινούργια ρομ
    Εννοείς την Ελληνική? Έκανες τη διαδικασία που λέει στη σελίδα 1 αυτού του τόπικ?
  • Διαφήμιση
  • Αυτά παθαίνεις όταν δεν φοράς την Ελληνική ρομ ή όταν την περάσεις λάθος χωρίς να διαβάσεις έναν από τους τόσους οδηγούς εδώ μέσα. Θεωρώ λίγο τρελό κάποιος να είναι σε αυτό το φόρουμ πάνω από μια εβδομάδα, να ανταλλάσει μηνύματα σχετικά με τη ρομ και να φοράει ακόμα αγγλοκινεζικη ή άλλη εκτός της ελληνικής. :D
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H wolfman έγραψε:

εδώ και μέρες είμαι με τη καινούργια ρομ
    Εννοείς την Ελληνική? Έκανες τη διαδικασία που λέει στη σελίδα 1 αυτού του τόπικ?
    σαφώς και μιλάω για την ελληνική με την διαδικασία που υπάρχει.
    έχω όμως battery drain με το 68% της κατανάλωσης να το έχει η οθόνη και προσπαθώ να βρω μια λύση.
  • OffTopic

Ο/H wolfman έγραψε:

σαφώς και μιλάω για την ελληνική με την διαδικασία που υπάρχει.
    έχω όμως battery drain με το 68% της κατανάλωσης να το έχει η οθόνη και προσπαθώ να βρω μια λύση.
    Επειδή εδώ έγραψες -> έχω τι κινέζικη εκδοσή και όταν επιλέγω 4g μου δείχνει ότι είναι επιλεγμένο και δεν μου το πιάνει ποτε
    Γιαυτό ρωτάω.

Άσε να σου απαντήσει κάποιος που έχει το ίδιο κινητό με εσένα. Εξ όσων γνωρίζω όμως δεν τρώει σε όλους τόσο
  • Νέο μέλος στην οικογένεια της xiaomi προερχόμενος από 2 γενιές nexus(4,5).Αγορά από minideal redmi note 2 TD-FDD έκδοση αλλά με πλήρη υποστηρίξη στο 4G για την Ελλάδα.Ηρθε με custom rom του καταστήματος έτη φωτός πίσω από το καθαρό nexus περιβάλλον που είχα.Έτσι είπα να κάνω και εγώ την αλλαγή στην ελληνική rom μετά από 1 μέρα χρήσης με αυτή που ήρθε το κινητό (και πολύ άντεξα :P)(πήρα μια τρομάρα στο φλασάρισμα βεβαία με το miflash γιατί μου έβγαλε ένα ακατάσχετο σφάλμα 000000xf προς το τέλος της διαδικασίας αλλά τελικά το κινητό φλασαρίστηκε και bootare κανονικά ώστε να περαστεί μετα η ελληνική GTV η τελευταία developer version η οποία τα ΣΠΑΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Μετά από 2 μέρες χρήση μπορώ να πω ότι είναι έτη φωτός μπροστά από αυτή που είχε το κινητό και έχει γίνει καταπληκτική δουλειά και στη Rom και στον οδηγό του φόρουμ!!!!!!well done!!!!!!!!!!Επίσης δεν έχουν χαθεί οι μπάντες του κινητού και δουλεύει κανονικά το 4g και με την ελληνική rom για αυτούς που έχουν ενδοιασμούς
  • Διαφήμιση
  • Καλό απόγευμα σε όλους,

Αγόρασα ένα Μi-4c από Minideal (Greece warehouse) και αποφάσισα να το φλασάρω με την Ελληνική ROM. Ακολούθησα τον οδηγό σας κατά γράμμα.

Στο πρώτο ΒΗΜΑ του οδηγού (φλασάρισμα του Fastboot) κατέβασα από το forum σας την σωστή fastboot έκδοση για το μοντέλο μου (libra_images_V7.0.15.0.LXKCNCI_20151104.0000.4_5.1_cn_f6e955ee14.tgz) και ολοκλήρωσα με επιτυχία το βήμα αυτό.

Στο ΒΗΜΑ 2 του οδηγού σας, έκανα copy στοroot directory του κινητού την Ελληνική GTV Rom (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.12.3.zip) και δοκίμασα να κάνω το φλασάρισμα με το updater . Προχωρά μέχρι το 11% και αμέσως μετά μου βγάζει το σφάλμα :

“Install update.zip failed
    update.zip signature verification failed”

Θα εκτιμούσα κάποια εισήγηση για το πρόβλημα, τι μπορώ να κάνω ?

Ευχαριστώ πολύ