Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)

• Οδηγός
  • Ολοκληρώθηκε
  • RedMi Note 2
  • Μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια με σωσατε.Αποφευγα παντα το ρουταρισμα γιατι φοβομουνα μη κανω καμια βλακεια αλλα τωρα αναγκαστηκα γιατι εκανα auto update και ειχαν χαθει τα παντα και μονο με το miflash γινοταν εγκατασταση custom rom.Ευχαριστω πολυ.
  • Παιδιά να ρωτήσω εκτέλεσα τον οδηγό για συσκευή ενός φίλου. Μετά απο κάποιες δυσκολίες(δεν διάβαζε ο υπολογιστής το κινητό) τα κατάφερα! Έβαλα την τελευταία Ελληνική stable. Όμως όταν ξεκίνησα το κινητό, μέσα είχαν μείνει 2 κινέζικα apps, τα οποία βέβαια διέγραψα χωρίς πρόβλημα. Όταν στη συνέχεια μπήκα σε κατάσταση recovery για να δω οτι έχει μπει σωστά το TWRP μου έβγαλε το εξής Unmodified System Partition detected TWRP can leave your system partition unmodified to mae it easier for you to take official updates. TWRP will be unable to prevent the stock ROM from replacing TWRP and will not offer to root your device. Και μετά μου έχει Swipe to allow modification.

Το κάνω ή όχι? Γενικά να ανησυχώ που έμειναν 2 κινεζιές μήπως δεν έκανα κατι καλά ή όλα οκ?
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Ο/H Graydath έγραψε:

Και μετά μου έχει Swipe to allow modification.
    Το κάνω ή όχι? Γενικά να ανησυχώ που έμειναν 2 κινεζιές μήπως δεν έκανα κατι καλά ή όλα οκ?
    Όχι, να μην ανησυχείς. Καλά έκανες και τις απεγκατέστησες. Κανένα πρόβλημα.
    Για την οθόνη που λες ότι σου έβγαλε το TWRP, κάνεις ένα απλό swipe και καθάρισες...

Δες το βίντεο:

• Διαφήμιση
  • Οκ σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω τι ακριβώς εκανα με το mount? Επίσης, λες να του περάσω rout? Μου το έβγαλε το TWRP κατευθείαν σαν επιλογή ή αμα χρειαστεί είναι εύκολο και το περνάω μετά?
    Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
  • Ο/H Graydath έγραψε:

Οκ σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω τι ακριβώς εκανα με το mount? Επίσης, λες να του περάσω rout? Μου το έβγαλε το TWRP κατευθείαν σαν επιλογή ή αμα χρειαστεί είναι εύκολο και το περνάω μετά?
    Το root σε Stable rom είναι ..."καφές χωρίς καϊμάκι". Αν θέλεις root για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του, και όχι για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει να περάσεις Developer (όπου σου κάνει τη συσκευή αυτόματα root). It's up to you! :D
  • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Graydath έγραψε:

Οκ σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω τι ακριβώς εκανα με το mount? Επίσης, λες να του περάσω rout? Μου το έβγαλε το TWRP κατευθείαν σαν επιλογή ή αμα χρειαστεί είναι εύκολο και το περνάω μετά?
    Το root σε Stable rom είναι ..."καφές χωρίς καϊμάκι". Αν θέλεις root για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του, και όχι για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει να περάσεις Developer (όπου σου κάνει τη συσκευή αυτόματα root). It's up to you! :D
    Οκ σε ευχαριστώ και πάλι! Σε εμένα developer έχω οπότε το ξέρω ;)
    Stay away from dx.com

• καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ με επιτυχία. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
    μία ερώτηση μόνο, το zip αρχείο όταν τελειώσουμε μπορούμε να το σβήσουμε από τη συσκευή ή πρέπει να το αφήσουμε;
    επίσης αν και άσχετο ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το pin στην κάρτα;
  • Διαφήμιση
  • Ο/H archi έγραψε:

καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ με επιτυχία. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
    μία ερώτηση μόνο, το zip αρχείο όταν τελειώσουμε μπορούμε να το σβήσουμε από τη συσκευή ή πρέπει να το αφήσουμε;
    Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Ασφάλεια & Απόρρητο>Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM.

Καλύτερα να αφήνεις την τελευταία ROM πάντα διαθέσιμη μέσα στο κινητό σου για παν ενδεχόμενο ;)
  • ευχαριστω το φιλο καισαρα για τον σουπερ οδηγο,
    σημερα παρελαβα το 2 και στα καπακια περασα την σταθερη 7080, στα 5 λεπτα και λεω πολλα τα βηματα του οδηγου!
    αψογα ολα παιδια !

υ.γ θεωρω οτι δεν ειναι χρησιμο το wipe μετα το φλασαρισμα.
  • Ο/H panoskw έγραψε:

ευχαριστω το φιλο καισαρα για τον σουπερ οδηγο,
    σημερα παρελαβα το 2 και στα καπακια περασα την σταθερη 7080, στα 5 λεπτα και λεω πολλα τα βηματα του οδηγου!
    αψογα ολα παιδια !
    υ.γ θεωρω οτι δεν ειναι χρησιμο το wipe μετα το φλασαρισμα.

Όχι, δεν είναι χρήσιμο, εκτός εάν επαναφέρεις κάποιο back up (με εφαρμογές) απο άλλη συσκευή, τότε ένα wipe στη cache και στη dalvik, ίσως να αποδειχθεί πρακτικό...
  • το δουλευω κανα δυορω τωρα, εχω παθει ζημια με σταθερη 7080 ολα τρεχουν αψογα, το κινητο μοιαζει συσκευη 400αευρου χαλαρα !!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H archi έγραψε:

καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ με επιτυχία. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
    Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Ασφάλεια & Απόρρητο>Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM.
    Καλύτερα να αφήνεις την τελευταία ROM πάντα διαθέσιμη μέσα στο κινητό σου για παν ενδεχόμενο ;)
    σε ευχαριστώ,
    δεν ξερω γιατί αλλά μέσα στις Πρόσθετες ρυθμίσεις δεν βρίσκω "Ασφάλεια & απόρρητο"
    ?