Ειδες; Είμαι σταθερός στις απόψεις μου.Ο/H ktsak έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, μου το έχεις ξαναπεί και αλλου αυτό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕιδες; Είμαι σταθερός στις απόψεις μου.Ο/H ktsak έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, μου το έχεις ξαναπεί και αλλου αυτό
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όταν μπαίνεις στο TWRP κάνε αυτή τη κίνηση που δείχνει στο βίντεο να μην σου κολλάει στο recoveryΟ/H panmou έγραψε:
Τελικα δεν αντεξα, εβγαλα την μπαταρια και πρεπει να το μπρικαρα. Κανω παλι λοιπον τον οδηγο απο την αρχη και ειμαι οκ η ακολουθω αλλο τροπο?
Ο/H panmou έγραψε:
Τελικα δεν αντεξα, εβγαλα την μπαταρια και πρεπει να το μπρικαρα. Κανω παλι λοιπον τον οδηγο απο την αρχη και ειμαι οκ η ακολουθω αλλο τροπο?
Καλημέρα Παιδιά,Ο/H dnomikos έγραψε:
Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Ασφάλεια & Απόρρητο>Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM.Ο/H archi έγραψε:
καλησπέρα, τα κατάφερα και εγώ με επιτυχία. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
μία ερώτηση μόνο, το zip αρχείο όταν τελειώσουμε μπορούμε να το σβήσουμε από τη συσκευή ή πρέπει να το αφήσουμε;
επίσης αν και άσχετο ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω το pin στην κάρτα;
Καλύτερα να αφήνεις την τελευταία ROM πάντα διαθέσιμη μέσα στο κινητό σου για παν ενδεχόμενο
Η ίδια ερώτηση που έκανες ΔΙΠΛΗ φορά, απαντήθηκε ΕΔΩΟ/H gatosf4 έγραψε:
Καλημέρα Παιδιά,
Για να αλλάξω το pin ή και βασικά να καταργήσω το να χρειάζεται να βάλω pin κατά την είσοδο και να μπαίνει κατευθειαν πως το αλλάζω.
Παρεμπιπτόντως μετα το Πρόσθετες Ρυθμίσεις δεν βλέπω πουθενα Ασφάλεια-Απορρητο..
Έχω βάλει την τελευταία stable
Eυχαριστώ
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Ο/H aggelosd έγραψε:
Πολύ καλός οδηγός αλλά κουράστηκα μόνο που τον διάβασα... δίνω 10ευρώ σε όποιον το κάνει για μένα (ξέρω είμαι άπλας!!!!!)
Ο/H caeser έγραψε:
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!Τι σημαίνει "άπλας"?Ο/H aggelosd έγραψε:
Πολύ καλός οδηγός αλλά κουράστηκα μόνο που τον διάβασα... δίνω 10ευρώ σε όποιον το κάνει για μένα (ξέρω είμαι άπλας!!!!!)
Ωραίος! Να που μαθαίνουμε και νέα πράγματα...Ο/H aggelosd έγραψε:
Άπλας είναι ο ανοιχτοχέρης!!!!