Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Με τόση βοήθεια που μου έχεις προσφέρει θα σου δώσω τα μισά! Όλοι "άπλες" εδώ...!
-
Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Με τόση βοήθεια που μου έχεις προσφέρει θα σου δώσω τα μισά! Όλοι "άπλες" εδώ...!
-
προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και κάτι δεν πάει καλά sos έχει κολλήσει εδώ
-
Ο/H fotis38 έγραψε:
προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και κάτι δεν πάει καλά sos έχει κολλήσει εδώ
Βάλε το φάκελο με την αποσυμπισεμένη ρομ κατευθείαν στο C:\
Δηλαδή η διαδρομή να ειναι C:/hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn και ξαναπροσπάθησε.
Πριν ξεκινήσεις, κάνε μια επανεκκίνηση το PC και τρέξε στο MiFlash σαν διαχειριστής...
Και ΜΗΝ περιμένεις τόσο πολύ... αν περάσει τα 300-400 δευτερόλεπτα κόψτο... και ξαναδοκίμασε... Δεν έχει νόημα να το έχεις τόσο πολύ χωρίς να κάνει κάτι... -
Ευχαριστώ πολύ οκ όλα καλά
-
ρε παιδιά, προσπαθώ να φλασαρω τη ρομ αλλα όταν επιλέγω στο miflash το φακελο του fastboot rom δεν μου την αναγνωρίζει, και δεν μου δειχνει τίποτα
-
-
Ο/H Xasta11 έγραψε:
ρε παιδιά, προσπαθώ να φλασαρω τη ρομ αλλα όταν επιλέγω στο miflash το φακελο του fastboot rom δεν μου την αναγνωρίζει, και δεν μου δειχνει τίποτα
-
Όταν πήγα να κάνω την εγκατάσταση το αρχείο (Το πατάμε, και ψάχνουμε να βρούμε το φάκελο με τη rom, βρίσκουμε το αρχείο "flash_all.bat", το μαρκάρουμε να γίνει μπλε και πατάμε το κουμπί "άνοιγμα".) flash_all.bat είναι flash_all χωρίς το .bat έχω windows 10 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και μου βγάζει σφάλμα στην εγκατάσταση?
Πρέπει να ξανά κατεβάσω την ρομ. -
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
flash_all.bat είναι flash_all χωρίς το .bat έχω windows 10 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H kiriakos1963 έγραψε:
flash_all.bat είναι flash_all χωρίς το .bat έχω windows 10 δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό
Φτάνω στο σημείο αυτό πατάω το φλασ και μοθ βγάζει σφάλμα στην ένδειξη μετά την μπάρα που δείχνει ότι φορτώνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες