Ανεβασε screenshot να δω το μνμ λάθουςΟ/H kiriakos1963 έγραψε:
Φτάνω στο σημείο αυτό πατάω το φλασ και μοθ βγάζει σφάλμα στην ένδειξη μετά την μπάρα που δείχνει ότι φορτώνει.
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
-
γεια σας παιδια σημερα το παρελαβα, πηγα να φλασαρω μεσω miflash και ενω ο οδηγος λεει οτι κανει 120 s για να φλαασαριστει εγω ειμαι στα 1000 χωρις να εχει πρασινισει καθολου το progress! , τι να κανω ; φοβαμαι μην παθει τπτ αν το βγαλω και ακυρωσω το φλασαρισμα!
το status που εχει κολησει ειναι $fastboot-s PRCYW4EU79ZTGY8L flash system C:\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn\images\system.img -
Ο/H ntabelhs44 έγραψε:
κάνω όλοι την διαδικασια άλλα δεν μου βγάζει το αρχείο "flash_all.bat",σαν επιλογή .έχει το flash_all τι να κάνω?
και ποια ρομ μου προτείνετε για το xiaomi note 2? ευχαριστω.
-
Σταμάτα την διαδικασία, δεν έχει νόημα αφού τίποτα δεν σου περνάει.
Ξεκίνα την από την αρχή αφού πρώτα κάνεις Restart το PC. -
ξαναπροσπαθησα αλλα παλι τα ιδια ,λεω να δοκιμασω με twrp. Αλλα πριν ξεκινήσω ειπα να δω τι recovery φοραει τωρα , και λεει team win recovery , αρα μπορω να φλασαρω απευθειας;
-
Ο/H mixamart έγραψε:
και λεει team win recovery , αρα μπορω να φλασαρω απευθειας;
-
παω με recovery αλλα το περιεργο ειναι οτι την τελευταια φορα που προσπαθησα με miflash μου εβγαλε δεν ειναι αρκετος διαθεσιμος χωρος για να ολοκληρωθει η διαδικασια
-
Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Μπορω να φλασαρω το ζιπακι του SuperUser μεσω twrp κανονικα για να εχω ρουτ?
-
Ο/H KyriaZ έγραψε:
Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Μπορω να φλασαρω το ζιπακι του SuperUser μεσω twrp κανονικα για να εχω ρουτ?
-
-
Ο/H KyriaZ έγραψε:
αρα δεν υπαρχει ασφαλης τροπος γενικοτερα για ρουτ στην συσκευη?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες