Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Καλημέρα μια ερώτηση λίγο από εμένα μετά από καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή όταν το ανοίγω και ψάχνει να βρει δίκτυο sim 1 wind και sim 2 cosmote μου πετάει ένα μήνυμα ότι η κάρτα sim δεν είναι ενεργή αυτό το μήνυμα εμφανίζεται πάντα και μετά από λειτουργία πτήσεις εντωμεταξύ σήμα μετά από λίγο έχει κανονικότατα και στης δυο κάρτες ενώ στην αρχή έχει μόνο στην cosmote, που μπορεί να οφείλετε αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων η δικτύου;
-
To μήνυμα έχει να κάνει σχέση με το Mi-Clouc/Account, και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική λειτουργία της κάρτας.
-
σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Μια τελευταια ερωτηση για να μην σας πριζω.Οταν τελειωσα και με το περασμα της ελληνικης stable με εβγαλε κατευθειαν στην αρχικη οθονη.Δεν επρεπε να με βγαλει στον αρχικο wizard για να το σεταρω? επισης δεν μπορω να βρω την επιλογη 2g/3g/4g εναλλαγη που ειναι ?
και παλι ευχαριστω -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
To μήνυμα έχει να κάνει σχέση με το Mi-Clouc/Account, και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική λειτουργία της κάρτας.
Ααα και αν σου πω ότι αυτό παρατηρούσα τώρα επειδή βλέπω στα αριστερά του μηνύματος ένα μπλε σηματάκι και λέω αυτό πρέπει να είναι χαχαχα
Πρέπει να κάνω κάποια ενεργεία; να αλλάξω κάτι; για να μην παίρνω αυτό το μήνυμα συνεχώς -
καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος?
edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώρησε.Άλλο τώρα.Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται? -
υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε double tap στο κινητο;
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! -
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται?
Ο/H mixamart έγραψε:
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται?
Ο/H mixamart έγραψε:
ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
-
Ο/H KyriaZ έγραψε:
Καλημερα παιδια μια ερωτηση. Μπορω να φλασαρω το ζιπακι του SuperUser μεσω twrp κανονικα για να εχω ρουτ?
Ο/H KyriaZ έγραψε:
Οταν τελειωσα και με το περασμα της ελληνικης stable με εβγαλε κατευθειαν στην αρχικη οθονη.Δεν επρεπε να με βγαλει στον αρχικο wizard για να το σεταρω? ε
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος?
edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώρησε.Άλλο τώρα.Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται?
-
Ο/H billtox έγραψε:
Καλημέρα μια ερώτηση λίγο από εμένα μετά από καθαρή εγκατάσταση και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή όταν το ανοίγω και ψάχνει να βρει δίκτυο sim 1 wind και sim 2 cosmote μου πετάει ένα μήνυμα ότι η κάρτα sim δεν είναι ενεργή αυτό το μήνυμα εμφανίζεται πάντα και μετά από λειτουργία πτήσεις εντωμεταξύ σήμα μετά από λίγο έχει κανονικότατα και στης δυο κάρτες ενώ στην αρχή έχει μόνο στην cosmote, που μπορεί να οφείλετε αυτό είναι θέμα ρυθμίσεων η δικτύου;
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πρέπει να κάνω κάποια ενεργεία; να αλλάξω κάτι; για να μην παίρνω αυτό το μήνυμα συνεχώς;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες