Μήπως είχες δηλώσει στο Mi-Account άλλο νούμερο τηλεφώνου όταν είχες δημιουργήσει για πρώτη φορά τον λογαριασμό σου, από αυτό που έχεις τώρα ?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Μισό να τσεκάρω λίγο τον λογαριασμό να δω τη μπορεί να παίζει και θα ενημερώσω...
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος?
edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώρησε.Άλλο τώρα.Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μήπως είχες δηλώσει στο Mi-Account άλλο νούμερο τηλεφώνου όταν είχες δημιουργήσει για πρώτη φορά τον λογαριασμό σου, από αυτό που έχεις τώρα ?
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
παίρνω συνέχεια αυτό το error από το miflash.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?Μήπως επειδή υπάρχει πλέον το twrp?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
παίρνω συνέχεια αυτό το error από το miflash.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?Μήπως επειδή υπάρχει πλέον το twrp?
-
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Το τηλ τώρα είναι εντάξει.Έχω πάνω την τελευταία dev.Αλλά γιατί έχω το error στο miflash?Εννοώ στην περίπτωση που χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσω το miflash?Πιο πολύ ενημερωτικά να ξέρω τι μπορεί να φταίει
-
γεια σας παιδια πως συνδεουμε το κινητο σαν mass storage?
καλες γιορτες! -
Ο/H mixamart έγραψε:
καλες γιορτες!
-
Ο/H mixamart έγραψε:
καλες γιορτες!
Σε κάποιες custom ROMs ίσως υπάρχει υποστήριξη UMS, κατά περιπτώσεις... -
τοτε πως ενεργοποιω το mtp mode? οταν συνδεω το κινητο στο pc δεν μου βγαζει επιλογες ,μονο οτι φορτιζει.....
ευχαριστω! -
Ο/H mixamart έγραψε:
τοτε πως ενεργοποιω το mtp mode? οταν συνδεω το κινητο στο pc δεν μου βγαζει επιλογες ,μονο οτι φορτιζει.....
ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες