Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H mankap έγραψε:
Ο/H Acrab έγραψε:
Ολα κυλήσανε μια χαρά.... μόνο που antutu πέσαμε αρκετά.... απο τα 52800 που μου έδινε... τώρα είμαστε στα 47900.
αυτό με το antutu μου θυμίζει ,όταν τις ''βγάζαμε'' πιτσιρικάδες στις τουαλέτες του σχολείου & τις μετρούσαμε να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη !!
την ίδια δουλειά κάνουν
Χαχαχαχα, απίστευτη παρομοίωση... Έλιωσα....Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Το antutu έριξε την βαθμολογία έκανε ενημέρωση εχθές...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H KPetros έγραψε:
CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει
[το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ]
Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 .
Πέτρο Καλή Χρονιά.
Το Clean Master παλαιότερα (προ Miui εποχή) το χρησιμοποιούσα και 'γώ, αλλά πλέον δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει το Κέντρο Ασφαλείας που κάνει την δουλειά του CM. Μπες, ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις, μέχρι και antivirus έχει (αν και πιστεύω ότι τα antivirus είναι άχρηστα στα Android).
Τώρα όσον αφορά για το +30, δεν κατάλαβα γιατί είπες ότι δεν σε νοιάζει; Δεν θέλεις να έχεις αναγνώριση κλήσης.
Η εφαρμογή number fixer αυτό που κάνει είναι να βάλει αντί για σένα εύκολα σε δύο βηματάκια το +30 σε όλες τις επαφές σου, ώστε να λειτουργεί σωστά η αναγνώριση κλήσης.
Υπάρχει οδηγός πως θα το κάνεις και είναι πανεύκολο, δες ΕΔΩ.
Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H Opanos έγραψε:
Καλημέρα καλημέρα,
παίδες ερώτηση:
Το βήμα 2, το εκτελούμε άσχετα αν η συσκευή ανοίγει για πρώτη φορά -όπως έρχεται δηλαδή- ή μπορούμε να το παρακάμψουμε σε αυτή την περίπτωση?
Εννοώ να πάω κατευθείαν στο τρίτο βήμα παραλείποντας το δεύτερο στην προκειμένη περίπτωση.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Τα αρχεία που δείνεις είναι για το Μι3 ???
η να κατεβάσω το αρχειο του συνδέσμου που ακολούθησα για την συσκευή μου?
αυτο είναι fast boot ?? η κανονική Ρομ
cancro_images_5.12.10_20151126.0000.5_6.0_cn_a5ff133acd.tgz
'η όλα αυτά
- 1. Tο πρόγραμμα Mi Flash
- 2. Tη τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7) που θα βρείτε στο φόρουμ μας, ΕΔΩ και η οποία φέρει ενσωματωμένο το TWRP recovery που θα μας κάνει τη ζωή ευκολότερη στη διαδικασία φλασαρίσματος της Ελληνικής ρομ.
- 3. Την τελευταία ελληνική GTV rom, (Stable ή Developer) που θα την βρείτε στα dowloads αυτού εδώ του φόρουμ, δηλαδή, ΕΔΩ
Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro - 1. Tο πρόγραμμα Mi Flash
-
@dajannis το νήμα αυτό είναι για το Note 2 (γράφεις σε λάθος νήμα) και τα αρχεία φυσικά είναι για το Note2. Αν εχεις ερωτήσεις άνοιξε ενα θέμα καινούργιο εδω => Mi-3 (Cancro)
-
Ο/H Bodai έγραψε:
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…FastBoot-ROM/#descriptionXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Ο/H KPetros έγραψε:
CM εννοω το Clean Master - επρεπε να το πω κατευθειαν ετσι αλλα με εχουν κολλησει με τα αρχικα του - , υποτιθεται αυτο το προγραμμα κανει κατι λιγο σαν διαχειριση μνημης και σαν antivirus , 3-4 ατομα μου το ειχαν προτινει αλλα ομολογω βαζοντας το δεν καταλαβα τι ρολο βαραει
[το CM transfer αν καταλαβα σωστα , χρησημοποιει wifi για να στελνει αρχεια αντι για BT ? ]
Οσο για τις επαφες , δεν με καει το +30 .
Πέτρο Καλή Χρονιά.
Το Clean Master παλαιότερα (προ Miui εποχή) το χρησιμοποιούσα και 'γώ, αλλά πλέον δεν χρειάζεται γιατί υπάρχει το Κέντρο Ασφαλείας που κάνει την δουλειά του CM. Μπες, ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις, μέχρι και antivirus έχει (αν και πιστεύω ότι τα antivirus είναι άχρηστα στα Android).
Τώρα όσον αφορά για το +30, δεν κατάλαβα γιατί είπες ότι δεν σε νοιάζει; Δεν θέλεις να έχεις αναγνώριση κλήσης.
Η εφαρμογή number fixer αυτό που κάνει είναι να βάλει αντί για σένα εύκολα σε δύο βηματάκια το +30 σε όλες τις επαφές σου, ώστε να λειτουργεί σωστά η αναγνώριση κλήσης.
Υπάρχει οδηγός πως θα το κάνεις και είναι πανεύκολο, δες ΕΔΩ.
Χρονια πολλα! , σε ευχαριστω για την απαντηση σου
Δεν το εβαλα ξανα το Clean master , οντως μια χαρα ειναι και το Kεντρο Ασφαλειας . Αν και απο την στιγμη που επαφες και διαφορα αλλα συνχρονιζονται με τον λογαριασμο , δεν με πολυαπασχολει ακομα και να κολλησει κατι . (εδω απο τοτε που εχω pc δεν εχω βαλει antivirus .... και ειναι πολλα τα χρονια )
Αυτο ομως με το +30 με μπερδεψες , μια χαρα βλεπω ποιος με παιρνει τηλεφωνο ακομα και αν στα στοιχεια της επαφης , ο αριθμος δεν ειναι περασμενος με +30 μπροστα . Μηπως ειναι για κλησεις απο εξωτερικο ? -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Ναι, δεν ήμουν ακριβής. Εννοώ πως αφού -θεωρητικά- θα έρθει με την τελευταία Αγγλοκινέζικη rom, μπας και παραλείψω το βήμα Νο 1 -τελικά- και πάω κατευθείαν στο flash της Ελληνικής.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H KPetros έγραψε:
Αυτο ομως με το +30 με μπερδεψες , μια χαρα βλεπω ποιος με παιρνει τηλεφωνο ακομα και αν στα στοιχεια της επαφης , ο αριθμος δεν ειναι περασμενος με +30 μπροστα . Μηπως ειναι για κλησεις απο εξωτερικο ?Δηλαδή σου εμφανίζει και στις κλήσεις και στα μηνύματα ποιος σε παίρνει; Εάν ναι άστο και μην κάνεις τίποτα... Όχι δεν είναι για κλησεις απο εξωτερικό. Είναι για όλες τις κλήσεις. Απλά έχω την εντύπωση οτι τα τηλέφωνα από Τρίτες Χώρες (π.χ. Κίνα) είχαν ένα θέμα με την αναγνώριση κλήσης και γι αυτό υπήρχε αυτή η εφαρμογή.Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες