Α δεν ξέρω γιατί γράφει Beta, εμένα Developer γράφει
Ας μας απαντήσει κανείς με το κινητό σου
Ας μας απαντήσει κανείς με το κινητό σου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν έχεις το Redmi Note 2 αλλά το Redmi 2 TD. Οι rom για την συσκευή σου βρίσκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-2-TD-20140813/Ο/H taxbak έγραψε:
δοκιμασα τον οδηγό , συσκευή 2014813 και μου βγαζει το εξης Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: missmatching image and device error)
φιλε αν μπορεις να βοηθησεις , εχω ανοιξει ενα θεμα εδω, οποια βοηθεια , ωστοσο για καθαρη εγκασταση με το MiFlash χρησιμοποιω τις ρομ σας πώς ? πάλι αποσυμπιεση του αρχειου και στη συνεχεια τα σχετικα?Ο/H Bodai έγραψε:
Δεν έχεις το Redmi Note 2 αλλά το Redmi 2 TD. Οι rom για την συσκευή σου βρίσκονται εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-2-TD-20140813/Αλλα γιατί θέλεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση???Ο/H taxbak έγραψε:
δοκιμασα τον οδηγό , συσκευή 2014813 και μου βγαζει το εξης Ακαθοριστο σφαλμα (0χ80004005: missmatching image and device error)
Μάρκαρες την μπάρα να γίνει μπλε ;;Ο/H vinok έγραψε:
καλησπέρα ,
καινούριος στον κόσμο του xiaomi , απέκτησα κι εγώ το redmi note 2 prime , κάνω τα πάντα ακριβώς με το mi flash αλλά το progress δεν ξεκινάει καθόλου , βρίσκεται κανονικά ο αριθμός της συσκευής και όταν πατάω flash απλά τρέχουν τα δευτερόλεπτα χωρίς να τρέχει το progress στην μπάρα
ξαναλέω ότι επιλέγω τα σωστά αρχεία , ούτε πατάω το οκ μετά το αρχείο flas_all.bat
μία έξτρα βοήθεια θα ταν θεμιτή
επανέλαβε την διαδικασία από την αρχή.... τσέκαρε αν έχεις κατεβάσει την σωστή fast boost ρομ από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6050-FastBoot-ROM/#filesΟ/H vinok έγραψε:
το χρησιμοποιησα σε εναν παλιό windows xp pc , μάρκαρα κανονικα την μπάρα και έγινε μπλε