θελεις τουλάχιστον factory reset αν και εγώ θα έκανα full wipe από το twrp...καθαρή εγκατασταση δηλαδή...αλήθεια, είχες twrp ?
Καρφιτσωμένο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
- Οδηγός
- Ολοκληρώθηκε
- RedMi Note 2
-
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
θελεις τουλάχιστον factory reset αν και εγώ θα έκανα full wipe από το twrp...καθαρή εγκατασταση δηλαδή...αλήθεια, είχες twrp ?
Η ανταποκριση ολων ειναι συγκινιτική. -
-
παω σε φαση 2. Συνδεω το τηλ στο pc το βλεπει κανονικα. Προσπαθω να αντιγραψω το zip στην εσωτερικη μνημη του κινητου και μου πεταει μυνημα το pc οτι αποσυνδεθηκε. Αλλο τυπου αρχειο αντιγραφεται κανονικα.
Να το βαλω σε sdcard?
5 min later....
τοβαλα σε καρτα τοκαι πηγα συμφωνα με τον οδηγο της 1ης σελιδας μεσα απο το update επελεξα το αρχειο εσβησε και τωρα εδω και καμποσα λεπτα αναβοσβηνει μια οθονη της twrp κολλημενο στο 88% με καποιο μυνημα που δε προλαβαινω να διαβασω γιατι αναβοσβηνει.... -
Άσε το και θα αναβαθμιστεί, μην αγχόνεσαι!!! Θα πάθεις τίποτα!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Άσε το και θα αναβαθμιστεί, μην αγχόνεσαι!!! Θα πάθεις τίποτα!!!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
οτι πεις... -
Το πολύ να ξαναπεράσεις πάλι καθαρή εγκατάσταση , και μετά κατεβάσεις την ρομ κατευθείαν στο κινητό σου, αφού το έκανες μια φορά μέσω cmd
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
-
εδω ειναι ενα περιεργο
γιατι ενω το Pc Βλεπει κανονικα το τηλεφωνο και την Phone storage μολις πηγαινα να καω paste το ζιp μου βγαζε μυνημα το pc οτι το τηλεφωνο αποσυνδεθηκε. Αλλα αρχεια πχ φωτο μπορουσα να τα κανω paste
εδω και 15 λεπτα αναβοσβηνει και σιγα σιγα μειωνεται το ποσοστο πανω δεξια στην οθονη της twrp. ειναι στο 80% -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες