Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Μια απορια ...μου εχουν βαλει φις αμερικάνικο να πάρω ανταπτορα η να παραγγειλω ευρωπαικο φορτiστη?
Καλώς το παρέλαβες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φορτιστή απο άλλη συσκευή, που έχεις ήδη στο σπίτι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Μια απορια ...μου εχουν βαλει φις αμερικάνικο να πάρω ανταπτορα η να παραγγειλω ευρωπαικο φορτiστη?
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
πρόβλημα στην εγκατασταση της ελληνικης ρομ για mi4c .εκανα και factory reset apo ta settings .και όταν κανει reboot και μπαινει στην mi-recovery 2.0.1 kai όταν φθανει στο 10% σταματάει και μου βγαζει install failed kai signature verification failed...καμια ιδεα???
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
πρόβλημα στην εγκατασταση της ελληνικης ρομ για mi4c .εκανα και factory reset apo ta settings .και όταν κανει reboot και μπαινει στην mi-recovery 2.0.1 kai όταν φθανει στο 10% σταματάει και μου βγαζει install failed kai signature verification failed...καμια ιδεα???
Εφ'όσον προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική ρομ, μέσα απο το Mi-Recovery (μετά απο factory defaults), πρέπει να μετονομάσεις την rom σε "update" και να την βάλεις "χύμα" (όχι μέσα σε φάκελο, δηλαδή) μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου. Προσπάθησέ το...
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Εφ'όσον προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική ρομ, μέσα απο το Mi-Recovery (μετά απο factory defaults), πρέπει να μετονομάσεις την rom σε "update" και να την βάλεις "χύμα" (όχι μέσα σε φάκελο, δηλαδή) μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου. Προσπάθησέ το...
το εκανα και αυτό....τα ιδια...,μηπως θελει root??
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Πρέπει να προσέχεις, έτσι ώστε το αρχείο που μετονομάζεις να είναι "update.zip" και όχι "update.zip.zip"... Τι γράφει το μήνυμα αποτυχίας όταν προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση το αρχείο "update.zip" μέσα απο τη Mi-recovery?
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
Πρέπει να προσέχεις, έτσι ώστε το αρχείο που μετονομάζεις να είναι "update.zip" και όχι "update.zip.zip"... Τι γράφει το μήνυμα αποτυχίας όταν προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση το αρχείο "update.zip" μέσα απο τη Mi-recovery?
nai το αρχειο update.zip failed to install και από κατω signature verification failed
Ο/H zafzaf3 έγραψε:
ok .βλεπω ότι κολλαει να συνδεθει με google λογαριασμό.λες να φαγαμε καμια φολα??