Διαφήμιση

stable-developer

• stable-developer

Καινουργιος κοντα σας και περιμενωντας το Mi4 4g Lte 16g 3g Ramπου εχω παραγγειλει απο vickmall προσπαθω να ενημερωθω και να προετοιμαστω μεσα απο το σιτε σας,(μας τωρα πλεον σε λιγο).Οπως αναφερω και επανω,(ζητω συγγνωμη εκ των προτερων)διαφορες stable-developer εκδοσεων.Ημουν σιγουρος για την εγκατασταση της τελευταιας ελληνικης εκδοσης Rom,αλλα διαβαζωντας για ελληνικες stable,επισημες stable και ελληνικες developer μπερδευτηκα.Επισης πως κανουμε Flash σε Rom για να λυσουμε διαφορα προβληματα καιπως θα κανουμε τις αναβαθμισεις στο τηλεφωνο;Κλεινωντας,αν θελω να το πουλησω τι πρεπει να κανω(ποια Rom να περασω;)Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαριτηρια για την αψογη δουλεια.
    • Καλως ήρθες,

με το καλό να έρθει η συσκευή σου. Για να μην μπερδεύεσαι η developer σε σύγκριση με την stable είναι ότι ενσωματώνει όλα τα τελευταία καλούδια σε βάρος της σταθερότητας της συσκευής. Βέβαια οι περισσότεροι χρησιμοποιούν developer μιας και κάποιες απο αυτές έχουν αποδειχθεί βράχος.
      Το τι θα επιλέξεις .... εξαρτάται βασικά απο τα θέλω σου. Αν θέλεις το πολύ φρέσκο και καινούργιο τότε είσαι άτομο των εβδομαδιαίων ενημερώσεων (φλασαρισμάτων) ακόμα και αν κάποιες Παρασκευές διαπιστώσεις ότι τα πράγματα χειροτέρεψαν. Πάντα θα υπάρχει μια Παρασκευή όπου θα νομίζεις ότι έχεις άλλη συσκευή.
      Αλλιώς περιμένεις λίγο παραπάνω για την επόμενη stable. Ετσι και αλλιώς όλα όσα δοκιμάζονται στις developer γίνονται κομμάτι απο μια stable...

Για το θέμα του φλασαρίσματος θα δούμε πως θα είναι η συσκευή όταν έρθει ...
    • Χαχαχαχαχαχα,ωραια απαντηση ευχαριστω.Μαλλον ειμαι και εγω του φρεσκου και του καινουργιου οποτε φουλ για developer.Εχω διαβασει ειδη για τον τροπο εγκαταστασης οποτε ok.Δεν μου απαντησες ομως οταν το δωσω εχει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,ή αν το κανω δεν θα εχει μεσα ελληνικα;
    • Διαφήμιση