Στο Redmi Note 2 πράγματι έχει αλλάξει το μενού σε Sound & Vibration αλλά μέσα δεν έχει καμία επιλογή αναφορικά με την ένταση της δόνησης. Επίσης δεν δουλεύει σωστά ο themer αναφορικά με τα wallpapers. Είτε επιλέγω wallpaper του συστήματος είτε δική μου φωτογραφία μέσα από browsing δεν κάνει τίποτα
[GTV-5.10.8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Για τα παιδιά που τους ενοχλεί η ένταση της δόνησης όπως και εγώ πρέπει να το συνηθίσουν γιατί αν πάμε στην lollipop και εκεί δεν έχει ρύθμιση έντασης.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Για τα παιδιά που τους ενοχλεί η ένταση της δόνησης όπως και εγώ πρέπει να το συνηθίσουν γιατί αν πάμε στην lollipop και εκεί δεν έχει ρύθμιση έντασης.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tο καθαρό Android πχ cyanogenmod δεν έχει και πολλά ενσωματωμένα. Υπάρχουν όμως εφαρμογές στο google play όπως και για την δόνηση. -
-
Tα ΟΤΑ έχουν σταματήσει εδώ και καιρό λόγο προβλημάτων με τους Server στην Κίνα.
-
θα εχουμε παιδια καμια ενημερωση οταν διορθωθει η moded ρομ για το ρυζακι; που δεν γινετε εγκατάσταση με τιποτα;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H s0n0 έγραψε:
Στο redmi note2 πάλι έχει πρόβλημα στις ρυθμίσεις το additional settings και κρασαρι και η δόνηση έγινε πολύ δυνατή μετά το update σε βαθμό που με έκανε να το απενεργοποιήσω... Και δεν βλέπω ρύθμιση του τύπου low medium high για να ρυθμίσω πόσο το θελω
Ξανακατέβασε την ROM, προφανώς πρόλαβες και κατέβασες πριν αλλάξουμε με την σωστή..
Όσο για την δόνηση, έχει αφαιρεθεί από τους Developers της Xiaomi ο έλεγχος της Δόνησης προσωρινά.
Κάθε φορά αυτό κάνετε η 1η είναι λαθος.. -
Ο/H s0n0 έγραψε:
Κάθε φορά αυτό κάνετε η 1η είναι λαθος..
Δεν είναι δική μας υπαιτιότητα αλλά οι αλλαγές που προκύπτουν στον κώδικα (προς - πίσω) από την Xiaomi, με αποτέλεσμα να "κρεμάνε" κάποια Settings.
Αν μας δωρίσεις και μία συσκευή να έχουμε στα χέρια μας για Pre-Release έλεγχο, θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τα "λάθη". -
Παιδιά γειά σας και ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνετε!Στο Redmi 2 2g δεν δουλεύει όντως η μουσική επίσης έχει ακόμα τα κινέζικα στους φακέλους! Το γύρισα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά τίποτα αυτά εκεί μετά από λίγο!!!Επίσης ο φάκελος με τις προτάσεις έχει θέμα βγάζει όλες τις εφαρμογές μαζί και αυτές που είναι πιο κάτω αν έχεις δεν μπορείς να τις επιλέξεις.
-
-
thanks!
-
Ο/H ronin13 έγραψε:
Όχι, το zip είναι εντάξει.
Το έλεγξα πριν από λίγο.
Δοκίμασε να την ξανακατεβάσεις μήπως κάτι πήγε στραβά στο Download.
Δεν ξέρω αν μπορεί να επιβεβαιώσει και κάπιος άλλος αν έχει το ίδιο πρόβλημα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0