Ο/H vipercubic έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα. Μιας και νέος στη Miui θα ζητήσω την υπομονή σας! Καταρχήν περιμένω ένα mi4c που λογικά από εβδομάδα θα είναι εδώ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Για μένα το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς, άρα ίσως είναι καλό να μην περάσω Developer και να μείνω με τις stable? Επίσης νομίζω πως δεν υπάρχει Ελληνική stable για mi4c ακόμα σωστά;
Συνεχίζοντας την απάντηση του Δημήτρη πιο πάνω, μιας και η Developer είναι μονόδρομος. Μπορείς να βρεις μία έκδοση η οποία είναι σχετικά stable και δεν έχει τρανταχτά bugs και να μείνεις με αυτήν ώσπου να βγει κάποια stable. Ας πούμε εγώ με την 5.9.27 στο Redmi Note 2 ήμουν 100% ικανοποιημένος και δεν είδα κάτι που να νοιώθω ότι ανα πάσα στιγμή θα χάσω κάτι ή θα με προδώσει το λειτουργικό (το ίδιο και με την τωρινή 5.10.8 απλά την προηγούμενη την είχα περισσότερες μέρες για να εκφέρω άποψη).
Οπότε προσωπική μου άποψη, διάβασε τα threads που είναι για τη συγκεκριμένη συσκευή και δες τι αναφέρουν οι άλλοι κάτοχοι για τις version, κάνε και καμία ερώτηση εκεί, καταστάλαξε σε μία σταθερή developer ROM και μείνε με αυτήν!

Caer esta permitido, levantarse es obligatorio.