Πέρασα τον Stuxnet Kernel στο Mi3 μου για να δω πως δουλεύει το double tap to wake αλά τρώει πολύ μπαταριά και θέλω να γυρίσω στον Stock Kernel που έχει η Ελληνική ROM πως μπορώ να τον περάσω? (που μπορώ να τον βρω δλδ)
Πέρασα τον Stuxnet Kernel στο Mi3 μου για να δω πως δουλεύει το double tap to wake αλά τρώει πολύ μπαταριά και θέλω να γυρίσω στον Stock Kernel που έχει η Ελληνική ROM πως μπορώ να τον περάσω? (που μπορώ να τον βρω δλδ)
Αυτό είναι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο digitizer για αυτό τα παρατήσαμε. Τώρα ή περνάς μια ROM από πάνω, ή βγάζεις το boot.img από μια ROM και το περνάς μέσω fastboot με την εντολή fastboot flash boot boot.img
Αυτό είναι το πρόβλημα με το συγκεκριμένο digitizer για αυτό τα παρατήσαμε.
Είναι πρόβλημα του digitizer δηλαδή, όχι του kernel; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε ποτέ kernel με dt2w με καλή διαχείριση μπαταρίας στο Mi3;
Είναι πρόβλημα του driver σε επίπεδο kernel. Το migration που κάνουν όλοι για να μείνει ενεργό το digitizer, είναι σχεδόν πάντα το ίδιο με μικρές παραλλαγές. Εφόσον λοιπόν μείνει ενεργό, καταναλώνει πολύ μπαταρία.