Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.

• Πρόβλημα με σύνδεση USB

itslord - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Όπως και να χει πάντος η συσκευή πλέον λειτουργεί κανονικά και την αναγνωρίζει ο υπολογιστής. Δεν ξέρω τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό πάντος.

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “welldone λοιπον ” Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!!

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από itslord: “Το έκανα...και πάλι τα ίδια ” ξανακανε το και πέρνα την ROM από το install του TWRP ” Τα πέρασα πάλι από την αρχή...και τελικά απενεργοποίησα το USB debugginh και έπαιξε...περίεργο γιατί πάντα το είχα ενεργοποιημένο και λειτουργούσε χωρίς κάποιο πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “1. θα πας στον updater και θα πατησεις επανεκκινηση σε recovery 2. Κάνεις wipe cache & wipe dalvik cache 3. reboot system ” Το έκανα...και πάλι τα ίδια

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “πως την περνάς τις εβδομαδιαίες development? τι πατάς;; που μπαίνεις;; ” Την περνάω (περνούσα έστω :P) στο κινητό, και από την εφαρμογή Αναβάθμιση πατάω Επιλογή πακέτου αναβάθμισης και από τον File Explorer επιλέγω το αρχείο που κατέβασα και την περνάει.

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Καταρχήν να τα πάρουμε απο την αρχή.... ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση έχεις κάνει;; ” Είχα κάνει καθαρή την developer αλλά σχεδόν κάθε βδομάδα περνάω τη νέα έκδοση από τηνε φαρμογή update.

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από itslord: “α πω την αλήθεια θα ήθελα να το αφήσω σαν τελευταίο βήμα γιατί δεν θέλω να χάσω ότι έχω ρυθμίσει μέχρι τώρα! ” Ποιος σου είπε ότι θα χάσεις κάτι;;; ” Δεν σβήνονται εφαρμογές και ρυθμίσεις; Αν όχι πως θα το κάνω;

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Δοκιμάζεις να κάνεις τα 2 γνωστά wipes.... με φορτισμένο κινητό ” Να πω την αλήθεια θα ήθελα να το αφήσω σαν τελευταίο βήμα γιατί δεν θέλω να χάσω ότι έχω ρυθμίσει μέχρι τώρα!

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από itslord: “Το δοκίμασα και αυτό. Με τρία διαφορετικά ” δοκίμασες και σε άλλες θύρες;Αυτό σου συνέβει μετά την εκκίνηση στη ROM που αναφέρεις ή κάποια χρονική στιγμή ενώ είχες αυτή τη ROM; ” Ναι δοκίμασα και σε άλλες θύρες. Την ROM τη χρησιμοποιώ μέρες τώρα απλά σήμερα χρειάστηκε να το συνδέσω και είδα ότι δεν δουλεύει

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από itslord: “Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Έβαλα την developer 6,2,18 και έχω ένα θέμα με την σύνδεση μέσω USB στον υπολογιστή. Ο υπολογιστρής πλέον δεν διαβάζει τη συσκευή, όπου και αν δοκίμασα το ίδιο. Έχω βάλει drivers, MI PC Suite, USB Debugging ενεργό αλλά και πάλι. Η συσκευή φορτίζει βέβαια κανονικά. Καμιά βοήθεια παιδιά; ” δοκίμασε με άλλο καλώδιο ” Το δοκίμασα και αυτό. Με τρία διαφορετικά

Μήνυμα

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι. Έβαλα την developer 6,2,18 και έχω ένα θέμα με την σύνδεση μέσω USB στον υπολογιστή. Ο υπολογιστρής πλέον δεν διαβάζει τη συσκευή, όπου και αν δοκίμασα το ίδιο. Έχω βάλει drivers, MI PC Suite, USB Debugging ενεργό αλλά και πάλι. Η συσκευή φορτίζει βέβαια κανονικά. Καμιά βοήθεια παιδιά;

• τελεια!!! Σας ευχαριστουμε

• Επαφες

itslord - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “Έχεις βάλει το +30 μπροστά απο κάθε επαφή; Αν όχι τότε βρες μια εφαρμογή (προεγκατεστημένη είναι στην ελληνική rom) που λέγεται "numberfixer" που κάνει αυτή τη δουλειά αυτόματα σε όλες τις επαφές σου! Λογικά αυτό θα λύσει το πρόβλημα σου ” Χμ...το έχω κάνει αυτό. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι το κάνει ώρες ώρες όχι συνέχεια.

• Επαφες

itslord - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

καλησπερα ηθελα να ρωτησω εχετε και αλλοι θεμα με τις επαφες; ωρες ωρες εμφανιζεται μονο ο αριθμος και οχο ονομα ειδικα στα μηνυματα αλλα και στις κλησεις. ?

• Καλή Χρονιά σε όλους και ευτυχισμένο το νέο έτος με λιγότερα βάσανα και πολύ υγέια!!!

• Όλοι μαζί γερά παιδιά!!! Και η δική μου ψήφος επιτέλους!! Χρησιμοποίησηα το amanitis

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Όντως...τα κινητά ήταν των μεγάλων τότε! και ήταν και αυτά μεγάλα! και ήταν για πολύ απλή και λίγη χρήση. Θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τότε πλήρωνε κάπου 12000 δραχμές πάγιο, χωρίς χρόνο ομιλίας εννοείται! και δεν με άφηνε να το αγγίξω..άσε που η συσκευή έπιανε σχεδόν το μισό τραπέζι ” Να σου πω την αλήθεια δεν έχω ζήσει με τις δραχμές..(όχι λόγο ηλικίας αλλά λόγο εξωτερικού). Εγώ θυμάμαι πολλά .. όπως και εσείς τα νέα παιδιά τι θα θυμούνται .. τα …

• Μια χαρά. Το θέμεα είναι, μπορεί να κάνει κάτι με την κατανάλωση της μπαταρίας;

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν …

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από itslord: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Ο Εθισμός των νέων στα νέα μέσα τεχνολογίας όπως tablet , SmartPhones κ.α ευθύνεται καθαρά στους γονείς. Όταν ο πατέρας και η μάνα είναι όλη την ημέρα με αυτό η μία να μιλά με τις φίλες της και ο πατέρας με τους συναδέλφους είναι λογικό και το παιδί να θέλει ένα τέτοιο ώστε να ασχολείται. Αντί να ρίχνουμε το βάρος στην νεολαία ας ρίξουμε το βάρος στους γονείς που δεν έχουν όριο. Το ίδιο ισχύει και για τα τσιγάρα και τ…