Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.
-
Mi5 - Απίστευτος ήχος
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΡε παιδιά , έχω τα ακουστικά Pistons-2 στο mi5 και ο ήχος είναι απίστευτος και πολύ δυνατός , εμένα μου φαίνεται (καινούργιο κοσκινάκι μου, και που να σε κρεμάσω που λέγανε και οι παλαιοί) ή το έχετε προσέξει και εσείς ?
-
εγώ το έκανα με το unlock απο MIUI global χθες αλλα μετα διάβασα οτι δεν γίνετε η stable αλλά μονο η developer , απλά εμενα γιατί το έκανε το unlock δεν ξέρω.
-
GiolaPower , "Απάντησα στον φίλο που ρώτησε τι κάνουμε αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader." εχω και εγω το ιδιο θέμα , τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ?
-
παιδια με την βοήθεια ενός οδηγού απο το forum τσέκαρα αν ξεκλειδώθηκε το κινητό και με βάση τα στοιχεία του λεεί οτι ξεκλειδώθηκε παρότι εχω 7.2.8.0 MIUI Global stable και οχι developer "DEVICE UNLOCKED = TRUE " !!! αλλα οταν πάω να περάσω την rom μου βγάζει το γνωστό μήνυμα "couldn't verify update package" ????
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤι να πω ρε φίλε μου , τα ίδια περνάνε και απο το δικό μου μυαλό , απλός επηρεάστηκα απο το mi4 της γυναίκας μου που της είχα πάρει το οποίο είναι απίστευτο , απροβλήμάτιστο τι να πω , εχω τωρα απο πριν με το note 3 και τωρα με mi5 ....... Ευελπιστώ ότι θα στρώσει η κατάσταση , και οχι να μάθω πως λειτουργεί όλος o κώδικας του android σε όλες του τις εκδόσεις κτλ.κτλ.!! για να περάσω ενα update
-
Παράθεση από Ebonwoulfe: “(Ver 2.0 με κάποιες διευκρινήσεις) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ παιδεύτικα αρκετά με την εγκατάσταση της ελληνικής ROM μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρος οδηγός για το MI5. Την ελληνική ROM για κάποιο λόγω δεν τη δέχετε ο κινέζικος updater, επίσης για κάποιον λόγο το MiSuite δεν αναγνωρίζει το κινητό (μου έλεγε ότι θέλει update), και κάποιο TWRP που μπόρεσα και έβαλα έλεγε ότι υπήρχε encryption. Αυτό που τελικά δούλεψε για μένα είναι το εξης: αφού από την κινέζικη sta…
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΤο έκανα αυτό , αφαίρεσα απο το account μου την παλαιά συσκευή . Πως μπορώ να το τσεκάρω το Unlock ? μηπως μου το κάνανε και δεν το έχω πάρει χαμπάρι !
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαπανω απο 1 μηνα , μπορώ να ξανακάνω πάλι αίτημα για unlock ?
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Θέλει ακριβώς την ίδια διαδικασία με το Redmi Note 3 που είχες. Δηλαδή ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα την ελληνική μετά. Στο screenshot βλέπω αρκετή χρήση οθόνης. Πόση ώρα έγραφε συγκεκριμένα; Όσον αφορά την ταχύτητα είναι λογικό. Δε θα δεις ΤΡΕΛΗ διαφορά γενικά σε καμία δυνατή συσκευή. Αλλά εκεί που θα φανεί η διαφορά είναι όσο περνούν οι μέρες και όσο περισσότερο το ζορίζεις δε θα "μασάει". Το antutu δεν είναι μετρητής για την ταχύτητα. Είναι ένας δείκτης αλλά ως εκ…
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαιδιά απο το note 3 δεν μου ήρθε ο κωδικός ξεκλειδώματος και δεν μπορεσα να το κάνω , τι μπορώ να κάνω με το mi5 για να περάσω την ελληνική rom χωρίς ξεκλείδωμα ή πρέπει να περιμένω ακόμη το κωδικό ? Πάντως παιδιά με τίποτα δεν είναι λογική η "πτώση" της μπαταρίας κάτι άλλο είναι δεν μπορεί τωρα στις 10:00 το πρωί και να είναι στο 58% απο τις 7:00
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΦοράει 7.2.8.0 MIUI Global stable forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14214/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14215/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14216/ . Το έβγαλα απο το φορτιστή στις 6:50 και 8:23 έχει 82% χωρις τίποτα το ιδιαίτερο κοιτάξτε τα ποσοστά στις αλλες δύο φώτο και την ώρα Το note 3 που είχα 82% έφτανες κοντά στις 14:00 με 15:00 το μεσημέρι. Εχθές ξαφνικά δεν δούλευε το google play !!!!!!!! Δεν έστρωνε με τίποτα αλλά με τίποτα , ώσπου έκανα επαναφορά απο…
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαιδιά εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου το Mi5 Αυτό που βλέπω είναι οτι η μπαταρία με "μεσαία" χρήση την "τσακίζει" δηλ. φτάνει κοντά στο μεσημέρι με 50 με 40 % ανάλογα την χρήση. Τι μπορεί να φταίει παιδια ? πριν λίγο καιρό ειχα το Note 3 που δεν καταλάβαινε τίποτα απο μπαταρία , αυτο ? Το μόνο που πάει το μυαλό μου είναι να κλείσω το 4G κατι αλλο δεν ξέρω ? Και ενα άλλο θέμα που μου έκανε είναι οτι οταν έβαλα GPS ζεστάθηκε τόσο πολύ που έκλεισε απο μόνο του (το χτυπούσε βέβαια ο ήλιος στ…
-
Παιδιά καλημέρα , πως μπορώ να βάλω (αν υπάρχει) ελληνική ROM για mi5?
-
Για Mi5 εχει βγεί τίποτα παιδιά ?
-
Βοηθεια για αγορα mi5
sokada - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαιδιά σκέφτομαι την "απλη" εκδοση 3/32 απο ibuygou με +1χρονο εγγυηση με 4,45€ , τι λέτε ? είναι έμπιστο shop ? και επίσης λέει παράδοση " Dispatch: Ships within 3-5 business days " Ισχύει ? White Xiaomi Mi5 Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz 3GB RAM 32GB ROM
-
Παράθεση από alprio: “φιλε @sokada πας σε αυτη την σελιδα και κανεις οτι λεει. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις την stable οχι την developer. να θυμασαι ΒΓΑΖΕΙΣ το ΤΙΚ απο το PRELOADER.και εκει που λεει πατας volume down+power και μετα συνδεεις το κινητο στο pc εσυ συνεχισε να εχεις πατημενο το volume down μονο μεχρι να τελειωσει ολο! πας σε αυτο το site για αιτηση ξεκλειδωματος. Apply for unlocking Mi…
-
Παράθεση από alprio: “Παράθεση από veinrich: “Καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω και εκανα αμεσα αιτηση για unlock, εχει μια custo rom μεσα απο το gearbest με ελληνικα, εκδοση MUIU / Stable 7.00.11.00(LHNCNCJ). Οπως ειδα και στο αγγλικο forum δεν χρειαστηκε να περασω αλλη rom για να κανω την αιτηση αφου απο 7 ιανουριου κ μετα δεχοταν και developer και stable roms. Ειναι καλο να αλλαξω αυτη τη ρομ ή οσο δεν κολαει και δεν εχει θεμα με μπαταρια η με εφαρμογες να παραμεινω σε αυτη μεχρι το unlock? …
-
Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί με την όλη φάση με την ελληνική Rom , είχα δει το Μι4 πως έπαιζε και μου άρεσε αλλά εδώ έχω θέματα (όπως το play store που πάει στο κινέζικο και άλλα.) Αν η φάση συνεχιστεί και δεν ξεκλειδωθεί επίσημα βλέπω να φεύγει για πούλημα !!