Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

zafzaf3 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από than73: “Εύχομαι να το χαρείς καλη επιλογή το παραγγειλα κι εγώ και το περιμένω. Το αστείο είναι οτι κατάφερα και το πήρα μέσω pay pal απο vickmall, αλλά τώρα προσπαθώ να πάρω μια θήκη και μου μπλοκάρουν την συναλλαγή. Για πες εντυπώσεις από κάμερα? Αξίζει κατα τη γνώμη σου?” Σε ευχαριστώ ....επισης καλως να το λάβεις.Κοιτα ειναι κουκλί είναι πολυ καλης ποιότητας (ειναι το πρώτο μου xiaomi) παει σφαιρα τα πάντα 4g (vodafone) πολυ καλη ληψη σηματος και φοβερη ποιότητα ηχου κλήσης (ri…

• Φίλοι εγω αγόρασα το mi4c απο το honorbuy.com και συγκεκριμένα απο eurowarehouse.Παραγγελία έγινε Δευτέρα 12/10/2015 το βράδυ Τετάρτη πρωί ειχα το κινητό σατ χέρια μου παραθέτω και το traction απο dhl dhl.gr/el/express/tracking.htm…600002333662084&brand=DHL Λοιπον οτι ειχα δει στο site κατι θηκουλες και ζελατινες προστασιας που ειχα παρει ολα ηταν ωπος τα περιέγραφαν χωρίς καμία αποκλιση.Εγω έμεινα πολυ ευχαριστημένος πρωτη φορα αγορασα απο αυτους...μου φανηκαν λίγο ακριβα τα μεταφορικά (35,00€)…

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Λοιπόν δυο μέρες λειτουργίας....δεν ξερω αν ειναι αληθει αη μου φαινεται....σε συγκριση με το lumia 830 kai nexus 4 που ειχα ...το κινητο παει σφαιρα...εχει καλυτερο σήμα κιντης και wifi...ανωτερο ηχειο μακραν η νυχτα με την ημέρα και πολυ καλθτερο ακουστικο και μικρόφωνο...τωρα το σκ θα σκαλισω και την φωτογραφική..Στην μπαταρία δεν βλεέπω καμια τεραστια διαφορά κραταει λιγο πιο πολυ το mi4c.αυτα

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

εκανα ειδη

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Αυτο ήταν ολα τέλεια σαφως ανωτερη η ελληνικη rom (και καλυτερο σημα βλέπω)ειστε φοβεροι.Παντως με την ξενη ρομ δν λεει...Στις αρχικες ρυθμησεις ενω μου εβγαλε γλωσσα ελληνικη στην τοποθεσια μου έβγαλε μόνο την κίνα (καλα πατησα οκ να προχωρησω αλλα δεν βλέπω κατι το περίεργο).Και με την google ολα δουλεύουν συγχαρητήρια παιδιά....Τέλος γιατι σας ΄ζαλισα να κάνω miui λογαριασμό η όχι???

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

αλα δεν παιζοσαστε ...λοιπον πηγαν ολα οκ...ωμος με το που τελειωσε το reboot ειδα αγγλικη γλώσσα.???? και μετα ανοιγε συναιχεια ενα παραθυρο οτι δεν δουλευει το mi talk και αν θελουμε να αποστειλουμε πληροφορίες στην χιαομι...ωμος ανοιγει συναιχεια δεν με αφηνει να κανω κατι άλλο στο κινητιο....εκανα επενεκινηση και μπηκα rcover mode και του wipe user data kai case..ο θεος βοηθός...μολις ανοιξει θα σας πω

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Το θέμα ειναι οτι δε μπαίνει στο pkaystore.θα κοιτάξω μήπως το έχει το muistore

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

ok .βλεπω ότι κολλαει να συνδεθει με google λογαριασμό.λες να φαγαμε καμια φολα??

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από zafzaf3: “το εκανα και αυτό....τα ιδια...,μηπως θελει root??​” Πρέπει να προσέχεις, έτσι ώστε το αρχείο που μετονομάζεις να είναι "update.zip" και όχι "update.zip.zip"... Τι γράφει το μήνυμα αποτυχίας όταν προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση το αρχείο "update.zip" μέσα απο τη Mi-recovery?” nai το αρχειο update.zip failed to install και από κατω signature verification failed

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από zafzaf3: “πρόβλημα στην εγκατασταση της ελληνικης ρομ για mi4c .εκανα και factory reset apo ta settings .και όταν κανει reboot και μπαινει στην mi-recovery 2.0.1 kai όταν φθανει στο 10% σταματάει και μου βγαζει install failed kai signature verification failed...καμια ιδεα???” Εφ'όσον προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση την ελληνική ρομ, μέσα απο το Mi-Recovery (μετά απο factory defaults), πρέπει να μετονομάσεις την rom σε "update" και να την βάλεις "χύμα" (όχι μέσ…

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

πρόβλημα στην εγκατασταση της ελληνικης ρομ για mi4c .εκανα και factory reset apo ta settings .και όταν κανει reboot και μπαινει στην mi-recovery 2.0.1 kai όταν φθανει στο 10% σταματάει και μου βγαζει install failed kai signature verification failed...καμια ιδεα???

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Mόλις παρελαβα και το εχω βάλει να φoρτήσει...πρωτη επαφη πολυ καλα υλικα....Μια απορια ...μου εχουν βαλει φις αμερικάνικο να πάρω ανταπτορα η να παραγγειλω ευρωπαικο φορτiστη?

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

λοιπόν παραλαμβάνω αυρίο..θα γραψω και αναλυτικο στα e-shops για thn honorbuy.Θα το δουλεψω μεχρι το Σαββατο μετην ΡΟΜ που θα έρθει και Σαββαταο βραδυ θα ρήξω την ελληνικη.. Βλέπω ώμος οτι εχουμε διαθεσιμη μόνο την developer για το mi4c.Ποια η διαφορά???το ξερω οτι μπορει να το έχετε απαντήσει 500 φορες.

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

OK ειμαι ετοιμος..,και περιμένω.α παραθετω την αληλογραφια που ειχα με την honorbuy βεβαια άργησαν να μου απαντήσουν και ετσι το εχασα αλλα αν ενδιαφερει κάποιον αλον Message from a HonorBuy Mobile Shop customer Customer e-mail address: gzafiris76@gmail.com Customer message: Hi i am interestet to buy th xiaomi m4i or m4.Iam a member of Xiaomi-Miui Hellas Επίσημο MIUI Fan Club my username is zafzaf3.I wonder if you can give as a extra discount.Thanks και η απνατηση Dear customer,we provide a coup…

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

το mi4c Πηρα.εγραψα λαθος πριν.Οκ καταλαβα.θα ξεκινησω διάβασμα για το περασμα της ρομ.

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

το παρείγγειλα από honnorbuy eurowarehouse. (mi4i).Na δουμε ποσες μερες θα κανει??ειδα ελληνικα στις φωτο των χαρακτηριστικών????να βαλω υην ελληνικη rom??

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

σωστος...ειδα και εγω κατι benchmark στο youtube...και ηταν πιο γρηγορο το 4c...είναι και πιο καινουργιο και καλυτερη καρτα γραφικων... Βαζω τον κωδικο δτο honnorbuy ''MIUIGR'' και μου βγαζει ότι είναι λαθος???

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

Φίλε IamLiakos για λεγε γιατι mi4c ?

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

ευχαριστώ πολυ, θα τα πουμε συντομα μολις γίνω και επισημα κατοχος μιας χιαομι.

• ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ

Μήνυμα

σωστα κοιτα καπου στα 250,00 ,καλο σήμα , καλο μικροφωνο και ακουστικό, καλη φωτο,και γρηγορο ιντερνετ,θα ηθελα και καλη αυτονομία.