Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 229.
-
RE:
ΜήνυμαΥπάρχει... Στις πρόσφατες εφαρμογές...Παράθεση από lefesta: “Επίσης ο διαχωρισμός της οθόνης δεν υπάρχει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τώρα θα περάσω τη νέα ρομ του gkalen... Αν ξανακάνει το ίδιο θα δοκιμάσω με εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής!Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από kinezos69: “Στη δεύτερη που έδωσε ο gkalen μου κρασαρει η εφαρμογή του winbank της Πειραιώς. Μπορεί να τσεκάρει κάποιος που την έχει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει επανεκκίνηση η εφαρμογή συνέχεια! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε μένα το ίδιο. Άραγε είναι θέμα ρο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lefesta: “Καλησπέρα Έβαλα την Δευτέρη ρομ και δεν με άφηνε να μπω στο τηλέφωνο, δηλαδή ενώ έδινα το μοτίβο όταν προσπαθώ να μπω σε μια εφαρμογή με ξαναπεταγε στο μοτίβο, παρατήρησα ότι με την απογευματινή ενώ όλα ήταν καλά έκτος του ρουτ όταν κατέβαζα την πάνω μπάρα τα εμφάνιζε διπλά όπως ρολόι και τα υπόλοιπα, ξαναγύρισα από back up στην miui 9 και αναμένω την νέα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το πρώτο δουλεύει κανονικά! Αυτό έχω και γω! Το δεύτερο έχει θέ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanfun: “ειναι αληθεια αυτο που διαβασα καπου οτι για την συσκευη μας (τουλαχιστον) οποιος παει σε MIUI 10 δεν θα μπορει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση και αν προσπαθησει θα παρει την συσκευη του τουβλο...? ξερει καποιος? καλα καταλαβα?” Μήπως εννοείς το rollback; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@thanfun Έχει τελειώσει και το θέμα της φωτεινότητας , έχουμε κάτι νέο που προέκυψε , θα λυθεί ελπίζουμε σύντομα ..” Τι θέμα μας προέκυψε @gkalen ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gung: “Καλημέρα σε mido έχω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας στην οθόνη 50 τά εκατό κάποια ιδέα.ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το 50% οθόνης δεν είναι ότι έχεις πρόβλημα! Απλά σου δείχνει ότι έχει μείνει πολύ ώρα ανοιχτή η οθόνη! Όσο λειτουργείς το κινητό τόσο θα αυξάνεται το ποσοστό της! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Alex-dent: “Να κάνω μια ερώτηση...ποια θεωρείτε καλύτερη ρομ ειδικότερα όσον αφορά την μπαταρία για το κινητό? Ακόμα και την stable που δοκίμασα πρώτη φορά και έβαλα πιάνει κάτι 70αρια το cell stanby... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Η global που έβγαλαν τα παιδιά θεωρώ ότι έχει καλύτερη αυτονομία! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nassos_GR: “Πότε βγαίνει η 8.8.2 για όλους;” Αναμένουμε! Όταν είναι έτοιμοι θα ανακοινώσουν και θα στείλουν mail! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vasikoro: “Παιδιά καλήμερα τι γίνεται με το redmi pro?” Είμαστε σε αναμονή τα παιδιά να λύσουν το πρόβλημα που έχουμε στην εγκατάσταση της rom! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το log της xtrv...
-
Παράθεση από guardian1980: “Ευχαριστούμε για τις γρήγορες απαντήσεις για το Redmi Pro, υπάρχει κάποιο λινκ με την παλιά έκδοση να δοκιμάσω να βάλω γιατί εδώ και 3 ώρες δεν έχω ενεργό κινητό;; ευχαριστώ ” Loading site please wait... Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι η τελευταία!