Καμία πρόταση για Ρομ εκτός της 9.6 γιατί το κινητό κολλάει και δεν ξεκλειδώνει; [
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ....
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ....
-
ειναι αληθεια αυτο που διαβασα καπου οτι για την συσκευη μας (τουλαχιστον) οποιος παει σε MIUI 10 δεν θα μπορει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση και αν προσπαθησει θα παρει την συσκευη του τουβλο...?
ξερει καποιος? καλα καταλαβα? -
Ο/H thanfun έγραψε:
ειναι αληθεια αυτο που διαβασα καπου οτι για την συσκευη μας (τουλαχιστον) οποιος παει σε MIUI 10 δεν θα μπορει να γυρισει σε προηγουμενη εκδοση και αν προσπαθησει θα παρει την συσκευη του τουβλο...?
ξερει καποιος? καλα καταλαβα?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tassosmer έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
ξερει καποιος? καλα καταλαβα?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ναι ναι κατι τετοιο οπως το λες, τι εννοει ακριβως ο ποιητης?
κατι παρομοιο λεει εδω παρακατω
[Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Αυτό απ' όσο έχω δει αφορά την Oreo και πάλι όχι όλες τις συσκευές. Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Εμείς που είμαστε σε MM δεν έχουμε πρόβλημα!
Μετάφραση Google -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H tassosmer έγραψε:
Αυτό απ' όσο έχω δει αφορά την Oreo και πάλι όχι όλες τις συσκευές. Το άρθρο αυτό αναφέρεται σε Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Εμείς που είμαστε σε MM δεν έχουμε πρόβλημα!
Μετάφραση Google
-
@Kefalas99
Απο'δω Έλα...
Με το redmipro θα έχετε ενημέρωση από τον @George Kaggelaris που κάνει τη δοκιμή .. μέχρι τώρα όλα τα προβλήματα λύθηκαν , δουλεύουν όλα άψογα όπως φαίνεται και η ρομ πιστεύω μέχρι το βράδυ θα είναι έτοιμη για παράδοση ..
Αναμένουμε το Γιώργο να βγει από τη θάλασσα να σας ενημερώσει ... -
Έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα στην Ported 8.8.2 για το Omega. Κάμερα και φωτεινότητα είναι OK. Κάποια προβληματάκια που προέκυψαν ξεπεράστηκαν και η ROM είναι έτοιμη προς διανομή. Την τεστάρω εδώ και δύο ημέρες και είναι σταθερότατη! Αυτό που δεν δύναμαι να ελέγξω με ακρίβεια είναι η αυτονομία της συσκευής καθότι η μπαταρία μου τα έχει παίξει. Ως εκ τούτου, ότι μέτρηση και να κάνω θα είναι ανακριβής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα