Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από manospr: “Παράθεση από Octaviastikos: “με τα απο λιγες δοκιμες ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!! η νεα GTV-6.6.17 MIUI8 ” Την φλάσαρα μέσω TWRP και απο τότε έχει μείνει στο λογότυπο της Xiaomi.Κάνει τόση ώρα για να την περάσει ή brickαρε? ” Ειναι δοκιμασμένη....περίμενε και μην διακόψεις την εγκατάσταση. ” Είμαι κολλημένος στο λογότυπο πάνω απο 20 λεπτά.Τι κάνω? Περιμένω? Αν το διακόψω τι γίνεται?
-
Παράθεση από Octaviastikos: “με τα απο λιγες δοκιμες ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!! η νεα GTV-6.6.17 MIUI8 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15392/ ” Την φλάσαρα μέσω TWRP και απο τότε έχει μείνει στο λογότυπο της Xiaomi.Κάνει τόση ώρα για να την περάσει ή brickαρε?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006 Έχουμε ευχάριστα νέα για τους κατόχους του Mi-5 (Gemini). H ROM είναι επιτέλους έτοιμη και δοκιμασμένη από τον @Octaviastikos !!! Είναι Rooted με τον Root Manager της MIUI και περιλαμβάνει όλα τα καλούδια της ελληνικής ROM. Όπως πάντα ο σύνδεσμος για το Download βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος !” Ευχαριστούμε τα μάλα!!!! το απίθανο forum της Xiaomi Hellas και το Octaviastikos ιδιαίτερα για τον χρόνο που σπατάλησε
-
Παράθεση από Octaviastikos: “με τα απο λιγες δοκιμες ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!! η νεα GTV-6.6.17 MIUI8 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15392/ ” Στείλε μας!!!! Περιμένω με ανυπομονησία να κατεβάσω !!!!! Απο bug πως είναι ??
-
Βρέθηκε τελικά ποιο είναι το πρόβλημα με το πέρασμα της Rom σε Xiaomi mi5? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από adrae: “Στο Redmi Note 3 μετά το πέρασμα της rom διαπίστωσα τα εξής: Το λειτουργικό του τηλεφώνου παραμένει στο android 5.0.2 Λείπει η αριθμομηχανή (μικρό το κακό,υπάρχουν πολές για κατέβασμα απ'ο το store). Η φωτεινότητα πρέπει να έχει πέσει σε σχέση με τις προηγούμενες rom. Δεν μπορεί να αλλάξει η θέση των διακοπτών (bt,wifi κ.λ.π.). Η κατανάλωση της μπαταρίας είναι καλύτερη. Η εφαρμογή διαγραφής των εφαρμογών είναι στα αγγλικά. Μετά την εγκατάσταση πατώντ…
-
Παράθεση από xaalaaraa: “ναι δεν εμπαινε καθολου τωρα με me miflash ebala stable 7.2.11.0 και ανοιξε δεν ειχε twpr το περασα με διαδικασια adp και μπηκε αλλα παω για ινσταλλ την ελληνικη και δεν την βλεπει λογικα πρεπει να βαλω dev και να το κανω σωστα??? εχω και καποιο backup nai ” Ποια Rom φορούσες πριν? Ηταν κάποια stable ή Dev?'
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : 11006 Έγινε FIX (Διόρθωση) στις ROM για το Mi-5 (Gemini) και το RedMi Note 3 PRO (Kenzo). Μπορείτε να βρείτε τις ROΜ ατην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.” Kατέβασα την καινούργια Rom με το fix αλλά πάλι όταν πάω να την φλασάρω με το TWRP καταλήγω να κανει restart πάλι στο TWRP recovery.Μήπως φταίει κάτι άλλο?Τα κατάφερε κάποιος με mi5?
-
Παράθεση από xaalaaraa: “καλημερα εχω το to xiaomi mi5 εχτες πριν κατεβασεται την προβληματικη ρομ ειχα ξεκινηση να την περναω το μονο που εκανε ηταν να αναβοσβηνη το TWPR και σε καποια φαση σταματησε και αυτο το προβλημα που εχω πλεον με την συσκευη ειναι πως αναβει μονο το logo χωρις να φορτωνει κατι και μπαινει μονο σε fastboot τιποτα αλλο ουτε μπορω να μπω σε twrp δοκιμασα να το βαλω με τον 3ο τροπο η διαδικασια φαινεται να γινεται σωστα αλλα και παλι δεν ανοιγει την βοηθεια σας να αναστησου…
-
Σε ΜΙ5 με περασμένη την MIUI 8 GTV 6.6.13 Greek μου κάνει reboot στο TWRP συνέχεια
-
Την κατεβάζω και εγώ να την περάσω σε ΜΙ5 Pro ,προερχόμενος απο Alfa.Eυχαριστώ πολύυυυυυυυ!!!!!
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαKαι απο εμένα +1
-
Δυστυχώς το TWRP που είναι για το Xiaomi mi5 πρέπει να είναι encrypted και δεν αναγνωρίζει τα zip files.Διάβασα στο Site της Xiaomi για την παρακάτω μέθοδο ,αλλά φοβάμαι μήπως και το μπρικάρω. 1. Make sure you have unlock your bootloader, logout your mi account, and backup all data. 2. Download TWRP by Cofface blog.cofface.com/go/?url=http://pan.baidu.com/s/1gf328gz (Pass :www.cofface.com). 3. Reboot or boot your device to fastboot mode. 4. Flash the recovery image. 1. fastboot flash recovery [t…
-
Δυστυχώς δεν τα κατάφερα,Ενώ έχω εγκαταστήσει την Chinese Developer Rom , το τηλέφωνο ειναι rooted και ανοίγει σαν recovery το TWRP ,ενώ βάζω την Ελληνική Rom δεν την βλέπει τα zip αρχεία για να την φλασ'αρω.Βαρεθηκα με τους μ****ες τους Κινέζους που ενώ υπήρχε μια εταιρεία που μπορούσε να καταλάβει τι ζητάει ο κόσμος τα έκανε μπάχαλο στα τελευταία τους μοντέλα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει ή να βάλει εναν οδηγό βήμα -βήμα πως περνάει η Ελληνική Rom προκειμένου να μήν μπρικάρουμε …