@Budda πρέπει να χρησιμοποιήσεις την αγγλική γλώσσα για να κάνεις τις ρυθμίσεις, να συνδεθείς με wi-fi ή data και φυσικά να ξέρεις των κωδικό ώστε να συνδεθείς στο mi account, αν δεν τον θυμάσαι reset και μετά ξεκίνα την νέα ρομ
[GTV-6.6.16/17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/6 15:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- MIUI V8
-
-
Ο/H 8anoc13 έγραψε:
Μολις την περασα και εγω ευχαριστουμε για την καλη δουλεια μεχρι ωρας κανενα προβλημα.... Απλα για μενα η γραμμη καταστασης ηταν πιο βολικη οπως ηταν στο Mui 7 παρα στο 8... Γινεται να αλλαχθει?
Και επέλεξε ξεχωριστό -
-
Βρε Επταλοφίτη σταμάτα να μας δείχνεις τα στατιστικά της κινητάρας σου!!!
Αυτό είναι διαδικτυακό bulling...
Τυχεράκια, να το χαίρεσαι..."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.) -
καλησπερα σας , να ενημερωσω ότι στο RN 3 δεν βρήκα την αριθμομηχανή
-
Ρε παιδιά πως απενεργοποιητε η δόνηση όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και πατάω τους αριθμους
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Ρε παιδιά πως απενεργοποιητε η δόνηση όταν πάω να πάρω τηλέφωνο και πατάω τους αριθμους
Δεν γίνεται.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Απο bug πως είναι ?? -
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H anestisleon έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε με ενοχλεί καθόλου. Ίσα ίσα που έχω στο μέτριο την δόνηση άγγιγματων στην οθόνη.
Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
μια χαρα παει...απλα λιγο ακομα υπομονη παιδια κανω το τελευταιο τεστ και μετα εχρεται σε εσας!!!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
H ROM είναι επιτέλους έτοιμη και δοκιμασμένη από τον @Octaviastikos !!!
Όπως πάντα ο σύνδεσμος για το Download βρίσκεται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος !
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα