Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Καλή χρονιά και από μένα...Στο kenzo έβαλα με fr την arwma αλλά δεν έκατσε καλά και έβαλα από πάνω την xtrv ...Όλα καλά μέχρι στιγμής ...Tο μόνο πρόβλημα είναι μου έχει εμφανίσει ένα app camera και δεν δουλεύει η φωτογραφία μόνο το βίντεο χρειάζεται κάποια ρύθμιση ;;; με την stock εφαρμογή της κάμερας όλα λειτουργούν μια χαρά...
-
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε....Έχω 2 mi band 2 και έχουν μεγάλη διαφορά στην φωτεινότητα ....και στα δυο έχω το fw από εδώ,έχουν την ίδια κατανάλωση μπαταρίας είναι σε όλα ίδια εκτός της φωτεινότητας ...παίρνει κάποια ρύθμιση ;;;Ευχαριστώ ...
-
καλημέρα ....MIUI_ART μου το κάνει έτσι στα καλά καθούμενα και συνήθως όταν χάσει την επαφή με το bluetooth ...το περίεργο είναι ότι δεν μου το κάνει πάντα...από χθες το βράδυ έκανα εκκαθάριση στο bluetooth στο τηλέφωνο και το ξανασεταρα ...για να δούμε μέχρι τώρα όλα καλά... Παίζει να έστρωσε σχεδόν μια μέρα και δεν το έχασε καμιά φορά ....φτου φτου μη το ματιασω ....
-
να ρωτήσω κάτι ...σε όλες τις εκδόσεις του mi fit που έχω βάλει σε miui κινητό το ξεκλείδωμα του κινητού μετά από λίγο δεν λειτουργεί και πρέπει να μπω στις ρυθμίσεις του κινητού και να το σεταρω πάλι..μετά από κάποιες ώρες πάλι χάνετε .... το κάνει και σε εσάς ;;;
-
καλημέρα ...προς ενημέρωση γιατί εγώ μάλλον έκανα πατάτα τόσο καιρό, μέχρι τώρα είχα το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου ενεργό και από το mifit(παρά το bag) και από τις ρυθμίσεις τηλεφώνου(bluetooth) και κολλούσε πολλές φορές ....τώρα το έχω ανενεργό από το mifit και ενεργό από το τηλέφωνο και από το πρωί πάει μια χαρά ....
-
εμένα μόλις το δοκίμασα και έστρωσε αμέσως.... edit:Mετά από 10 λεπτά μου ζήτησε πάλι σύνδεση ...το άφησα έτσι και τώρα μου δείχνει τον καιρό χωρίς το τρέχων
-
@lallasgr ...πόσο απλό ...βασικά δεν θέλω το 12ωρο απλά ήθελα να τσεκάρω αν το πέρασα το v3 ...σε ευχαριστώ...πάω για το καινούριο τώρα ...
-
Όλα καλά και σε μένα ...έχω την v3 περασμένη αλλά δεν βλέπω το πμ αμ...το ενεργοποιώ από κάπου;;;;κατά τα άλλα έχω παντού ελληνικά .... στην έκδοση fw στο mifit μου γράφει v1.6.0.16 είναι σωστό;;; ευχαριστώ
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαόλα οκ και με το τελευταίο update σε κάμερα και app...
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαναι και όλα καλά μέχρι τώρα....την χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνω όλες τις αναβαθμίσεις ,αν στραβώσει κάτι θα το γράψω εδώ
-
r1teo - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΝαι μια χαρά από μένα με 5.4.0 ....
-
r1teo - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΤο firmware της κάμερας είναι 3.3.4.122 και 5.3.22 της εφαρμογής ..όταν μπήκα με προηγούμενες εκδόσεις επειδή είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ μου έβγαζε το μήνυμα για mainland china και μετά το update δούλευε κανονικά (μετά το update τα έκλεισα όλα και τα ξανά άνοιξα ,δεν ξέρω αν έχει σημασία )
-
r1teo - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά ....Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που έχει την mac34 αν του λειτουργεί ;;;έχω 3 με το γνωστό πρόβλημα και σήμερα που τις ξανά έπιασα στα χέρια μου, έκανα όλες τις αναβαθμίσεις σε κάμερα και πρόγραμμα και δουλεύουν κανονικά ....
-
γεια σας ...σε kenzo έβαλα την XTRV Stable χωρίς fr(για να δω πως θα πάει) και έχω πάθει πλάκα....η μνήμη δεν πέφτει κάτω από 1.2 και πριν έφτανα στο 0.8 για πλάκα σε όλες τις άλλες rom που είχα...από μπαταρία είναι λίγο καλύτερα..γενικά στην χρήση που κάνω στο τηλέφωνο δεν έχω δει το παραμικρό πρόβλημα ...ευχαριστώ τους μαστόρους
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμανα ζητήσω μια χάρη;μπορεί κάποιος να φτιάξει έναν οδηγό με το hack στα ελληνικά γιατί δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα ....ευχαριστώ
-
r1teo - - Yi Ants Camera
Μήνυμαέχει κανένας κανένα νέο από την κάμερα ;;;;;4 τις έχω και τις κοιτάω
-
ευχαριστώ.......
-
lousou τις φατσουλες έλεγα εδώ στην απάντηση όχι στο band...έμενα που το έχω μέσα σε τσαντάκι μέσης και είναι και ζορισμένο εκεί μέσα δεν μου έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα....
-
lousou ok αλλά να μην ξαναγίνει(φατσούλες με χαμόγελο)...έχεις κάνει ήδη πάρα πολλά και το ξέρεις ...σε ευχαριστούμε ....οι φατσούλες πως μπαίνουν;;;;