Γεια σας παιδιά ....Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος που έχει την mac34 αν του λειτουργεί ;;;έχω 3 με το γνωστό πρόβλημα και σήμερα που τις ξανά έπιασα στα χέρια μου, έκανα όλες τις αναβαθμίσεις σε κάμερα και πρόγραμμα και δουλεύουν κανονικά ....
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Έκανες κάτι συγκεκριμένο.. Γιατί εμένα ακόμα κλειδωμένη είναι για mainland China
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
-
Κι εμένα τελικά οκ.. Μόλις έκανε update δουλεύει άψογα... Και να φανταστείς ότι την είχα παριυει τσάμπα από ένα παιδί γτ δεν του δούλευε και την είχα μέσω Fang hack
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Και σε μένα δούλεψε, πάλι καλά που δεν την εστειλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Επιβεβαίωνω το ίδιο, μετά την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει αλλά επειδή έχει ξαναγίνει για κάνα 2 μέρες και μετά κλείδωσε παλι δεν έχω και πολλές ελπίδες!!
-
Ο/H crow έγραψε:
Επιβεβαίωνω το ίδιο, μετά την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει αλλά επειδή έχει ξαναγίνει για κάνα 2 μέρες και μετά κλείδωσε παλι δεν έχω και πολλές ελπίδες!!
Δεν το ηξερα αυτό, ας ελπίσουμε να μην γίνει.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Επιβεβαιώνω και εγώ παιδιά με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δουλεύει μία χαρά Τουλάχιστον μέχρι τώρα.
-
Εβαλε κανείς mihome 5.4;;;; Δουλεύει ακόμη η κάμερα?????
-
Ναι μια χαρά από μένα με 5.4.0 ....
-
Την ματιασα, από χτες εμένα είναι offline συνεχώς, ενώ μια άλλη 720 στο ίδιο ρούτερ δουλεύει κανονικά
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
Ο/H paiktaras έγραψε:
Την ματιασα, από χτες εμένα είναι offline συνεχώς, ενώ μια άλλη 720 στο ίδιο ρούτερ δουλεύει κανονικά
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες