Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-43 από 43.
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δημιούργησα mi account και όταν πάω σπίτι θα κατεβάσω το προγραμμα να κάνω αίτηση για τον bootloader. Την Κυριακή το απόγευμα θα έρθει και το φιλαράκι σπίτι να βγάλουμε άκρη. Ευχαριστώ και πάλι! =============== Μαρ 31st 2017, 9:16am =============== Εγκατέστησα το πρόγραμμα για να κάνω αίτηση στη ΜΙ για unlock αλλά μου λέει πως δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Μπήκα στο site και μου είχε άλλη συσκευή επιλεγμένη. Έβαλα το Redmi Pro πάτησα save γύρισα πίσω στο πρόγραμμα, το ε…
-
To redmin pro με τα 128GB είναι για αυτό έγραψα σε αυτό το θέμα. Θα κάνω αυτό που προτείνετε αλλα μπορείτε να μου πείτε γιατί βγαζει bootloader unknown; ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση.
-
Γεια σας και από μένα. Και συγχαρητήρια για την άψογη δουλεια σας και για αυτά που μας προσφέρεται. Το κινητό είναι φίλου μου που δεν ξέρει γρι από κινητά. Το παρήγγειλε από Κίνα και του πέρασαν από εκεί μια ρομ με ελληνικά αλλα δεν είναι όλα στα ελληνικά. Είναι παλιά έκδοση από ότι κατάλαβα. Του είπαν πως αν προσπαθούσε να κάνει αναβάθμιση θα κολλούσε το κινητό και θορυβήθηκε το παιδί και δεν ασχολήθηκε. Επισυνάπτω τα στοιχεία της συσκευής του.Ένα πράγμα που παρατήρησα ήταν πως στο cpu-z στο πε…