Για να ελέγξεις τον bootloader πρέπει να κάνεις μία σειρά από βήματα, εγκατάσταση drivers κλπ. Μην βασίζεσαι στην ένδειξη του cpuz!
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δημιούργησα mi account και όταν πάω σπίτι θα κατεβάσω το προγραμμα να κάνω αίτηση για τον bootloader. Την Κυριακή το απόγευμα θα έρθει και το φιλαράκι σπίτι να βγάλουμε άκρη. Ευχαριστώ και πάλι!
=============== Μαρ 31st 2017, 9:16am ===============
Εγκατέστησα το πρόγραμμα για να κάνω αίτηση στη ΜΙ για unlock αλλά μου λέει πως δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Μπήκα στο site και μου είχε άλλη συσκευή επιλεγμένη. Έβαλα το Redmi Pro πάτησα save γύρισα πίσω στο πρόγραμμα, το εκτέλεσα πάλι αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε. Μήπως να περιμένω λίγο!; -
Ναι περίμενε λίγο, ενδέχεται να μην έχεις πάρει έγκριση ακόμη.
-
Συνεχίζει να μου λέει "Your device isn't supported by Mi Unlock" Go to the unlock.update.miui.com to apply for Mi Unlock support and view the progress.
-
-
Άρα να κάνω την αίτηση από τον browser? Στο πρόγραμμα αν πατήσω "Go" μου ανοίγει μια σελίδα στον edge και μου λέει να κάνω από εκεί αίτηση για unlock.
-
-
Την αίτηση την κάνεις μέσα από το site, όχι από το πρόγραμμα και φροντίζοντας να έχεις όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να πάρεις την έγκριση.
Μέχρι να πάρεις την έγκριση, το μήνυμα που σου γράφει είναι ένα από αυτά που εμφανίζονται στο ενδιάμεσο διάστημα.
Το αντιμετώπισα και γω, τη στιγμή όμως που ήρθε το sms της έγκρισης, ξανασύνδεσα τη συσκευή και η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε δευτερόλεπτα. -
-
Ο/H dagelo έγραψε:
καλησπερα εγω εχω unofficial rom και το ξεκλειδωσα .απο εδω και κατω τι κανω. ευχαρηστω πολυ
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
ευχαριστώ πολύ (δεν πρέπει να περάσω καποια κινέζικη ρομ πρώτα )αυτό έχω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα