Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 399.

• Σύμφωνα με αυτό πρέπει να μπαίνεις με DEL Όταν με το καλό μπεις φρόντισε πριν εγκαταστήσεις τον SSD να κάνεις bios update (αν υπάρχει) και να τον γυρίσεις σε AHCI mode Edit: τώρα μου ήρθε φλασιά... μήπως χρησιμοποιείς USB Keyboard?

• Σε αυτά τα λεφτά, τα Note 5 και Note 6 είναι μονόδρομος και θεωρώ αποτελούν σημαντική αναβάθμιση από το 4X (ίσως όχι τόσο σε θέμα επιδόσεων αλλά κυρίως σε θέμα οθόνης και κάμερας). Είναι πανομοιότυπα σαν χαρακτηριστικά αλλά ίσως το Note 5 να το βρεις φθηνότερα λόγω του ότι είναι πιο παλιό... Το Redmi 6 δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το 4Χ αν και πολύ καλό και βολικό τηλέφωνο (το πήρα για τη σύζυγο σε αντικατάσταση του 3S). Μετά μπορείς να δεις και το Μ1Α2 το οποίο ίσως να φεύγει λίγο πάνω από τα 18…

• Σωστή η άποψη σου αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά: κάποιος μπορεί να μην έχει τη δυνατότητα να πάρει μια νέα συσκευή και ειδικά στην περίπτωση που αυτή η συσκευή είναι άψογη και απλά χρειάζεται μια νέα μπαταρία. Αυτό θα του δώσει τουλάχιστον 1 χρόνο ζωής ακόμα...

• Επίτηδες γίνεται για να μας κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο

• @mplevris πριν περάσεις τη rom φλάσαρες κάποιο άλλο αρχείο σαν αυτό που περιγράφω λίγο πιο πάνω;

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν αποκλείεται να υπάρχει και κάποιο bug στην ρομ και να μην στέλνει τον ήχο στο ηχείο ” Η ακόμα και ασυμβατότητα μεταξύ των συσκευών, λόγω διαφορετικού πρωτοκόλλου ας πούμε ή λόγω της νεότερης έκδοσης Android... Ας ελπίσουμε ότι δε θα είναι αυτό

• Ρυθμίσεις -> Εγκατεστημένες εφαρμογές Πατάς πάνω δεξιά τις τρεις τελείτσες και επιλέγεις "Εμφάνιση όλων των εφαρμογών" Βρίσκεις το Bluetooth μπαίνεις μέσα στην καρτέλα του και κάτω δεξιά πατάς Εκκαθάριση δεδομένων

• Αυτό φαντάζομαι είναι για το MiBand που έχεις συνδεδεμένο... Δοκίμασες να διαγράψεις όλες τις συσκευές και να τις συνδέσεις από την αρχή; Επίσης δοκίμασε κι έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής "Bluetooth"

• Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για το ξεκλείδωμα, διάβαζα έναν οδηγό στο XDA για το πως ξεκλειδώνεις, περνάς custom recovery και κάνεις root στην κινητάρα μας. Όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει απλά κάθε συσκευή έχει τις δικές της "ιδιοτροπίες" Ο οδηγός είναι εδώ για όποιον θέλει να τον διαβάσει... Στον οδηγό λοιπόν αναφέρεται ένα έξτρα βήμα μετά το ξεκλείδωμα που έχει να κάνει με το DM Verity και το encryption και την απενεργοποίησή τους. Κάτι παρόμοιο αναφ…

• @apo.stam Κάποιες εφαρμογές της Google όπως και το ίδιο το Play store δεν ενημερώνονται ή δεν εγκαθίστανται καν. Για τσεκαρε το γιατί μπορεί και σε αυτό να οφείλεται η μεγάλη κατανάλωση. Αν είναι να πας σε νέα rom βάλε την Global Stable + τις απαραίτητες αλλαγές στο build.prop και θα πάρει ανάσα η συσκευή.

• @apo.stam Εσύ δεν έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές της Google;

• Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από agmg: “Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο; Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip? ” Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη miui. ” Καλημέρα χρ…

• Εγώ έβαλα τζαμάκι σε έναν τσάκαλο εδώ Θεσσαλονίκη ούτε ξέρω μάρκα. Πάντως το παιδί το πέρασε άψογα (έβγαζε μέχρι και κόκκους σκόνης από την κάτω μεριά με αυτοκολλητάκι) αλλά το πλήρωσα και 10 ευρώ Είναι πολύ καλό δε μαζεύει δαχτυλιές και δεν επηρεάζει το touch. Έχω παραγγείλει κανένα δυο εφεδρικά των 2-3 ευρώ από Aliexpress να έρχονται 5D Full Cover Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 6 5 Pro 4X 5Plus 5A 4 Mi8 SE Mi A1 Mi6X Mi5X Curved 4D Screen Protector Film-in Phone Screen Protectors from Ce…

• Xiaomi redmi note 6 pro

agmg - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Romios: “Χρόνια πολλά σε όλους..... Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 κ xiaomi redmi note 6 pro......γνωρίζω οι διαφορές είναι ελάχιστες......ποιο μου προτείνετε ? Και άλλη μία απορία που έχω αν το xiaomi redmi note 6 pro έχει ραδιόφωνο..... ” Φαντάζομαι συγκρίνεις Note 5 με Note 6... γιατί το Redmi 5 είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο

• Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο; Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip?

• Στη συσκευασία έχει μια πολύ ποιοτική θήκη σιλικόνης εγώ αυτή χρησιμοποιώ προς το παρόν μαζί με τζαμάκι πλήρης κάλυψης Μήπως λες την IPAKY? Θήκη XIAOMI Redmi Note 6 Pro IPAKY Airbag Carbon Series πλάτη TPU μαύρο - ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ Thikishop.gr

• Εγώ πήρα το Note 6 Pro με 4/64 Αν αντέχεις τα έξτρα ευρώ πάρτο για μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου Δεν υπάρχει ίχνος lag πουθενά το κινητό πετάει Πιστεύω ότι και στην έκδοση με τα 3/32 θα είσαι καλά τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο Το Redmi 6 Pro τι SoC έχει;

• @themakos66 Όχι φίλε μόνο Κίνα. Αν πάω να αλλάξω δεν κάνει τίποτα. Δε φαίνεται όμως να επηρεάζει σε κάτι...

• Καλημέρα σε όλους. Πέρασα και στα δύο Note 2 την Global Stable 9.6.3.0 αφού πρώτα επεξεργάστηκα το build.prop στο λάπτοπ με το Notepad++. Όλα δουλεύουν ρολόι.

• Τότε άστο για μετά τις γιορτές που θα ξεκλειδώσω και θα περάσω ελληνική. Σε ευχαριστώ και πάλι!