Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 399.
-
Σε αυτά τα λεφτά, τα Note 5 και Note 6 είναι μονόδρομος και θεωρώ αποτελούν σημαντική αναβάθμιση από το 4X (ίσως όχι τόσο σε θέμα επιδόσεων αλλά κυρίως σε θέμα οθόνης και κάμερας). Είναι πανομοιότυπα σαν χαρακτηριστικά αλλά ίσως το Note 5 να το βρεις φθηνότερα λόγω του ότι είναι πιο παλιό... Το Redmi 6 δεν το θεωρώ αναβάθμιση από το 4Χ αν και πολύ καλό και βολικό τηλέφωνο (το πήρα για τη σύζυγο σε αντικατάσταση του 3S). Μετά μπορείς να δεις και το Μ1Α2 το οποίο ίσως να φεύγει λίγο πάνω από τα 18…
-
Καλημέρα καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους! Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για το ξεκλείδωμα, διάβαζα έναν οδηγό στο XDA για το πως ξεκλειδώνεις, περνάς custom recovery και κάνεις root στην κινητάρα μας. Όχι ότι δεν το έχω ξανακάνει απλά κάθε συσκευή έχει τις δικές της "ιδιοτροπίες" Ο οδηγός είναι εδώ για όποιον θέλει να τον διαβάσει... Στον οδηγό λοιπόν αναφέρεται ένα έξτρα βήμα μετά το ξεκλείδωμα που έχει να κάνει με το DM Verity και το encryption και την απενεργοποίησή τους. Κάτι παρόμοιο αναφ…
-
@apo.stam Κάποιες εφαρμογές της Google όπως και το ίδιο το Play store δεν ενημερώνονται ή δεν εγκαθίστανται καν. Για τσεκαρε το γιατί μπορεί και σε αυτό να οφείλεται η μεγάλη κατανάλωση. Αν είναι να πας σε νέα rom βάλε την Global Stable + τις απαραίτητες αλλαγές στο build.prop και θα πάρει ανάσα η συσκευή.
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από agmg: “Όταν ξαναζιπάρισες σου έβγαλε μήνυμα να αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον αρχείο; Μήπως δεν μπήκε στη σωστή θέση μέσα στο zip? ” Ναι,μου εβγαλε το μηνυμα που λες.Μετα θελει απλα επανεκκινηση οπως λεει ενας φιλος pioπανω,ή θελει ξαναφλασαρισμα της ρομ;Γιατι οχι μονο ενημερωση των εφαρμογων της google δεν μου κανει,αλλα tο τηλεφωνο παλαβωσε,κανει 10' να επανεκκινησει και κλεινει στα καλα καθουμενα.Εχω αρχισει και τα παιρνω ασχημα με τη miui. ” Καλημέρα χρ…
-
Προτάσεις για αλλαγή κινητού
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ έβαλα τζαμάκι σε έναν τσάκαλο εδώ Θεσσαλονίκη ούτε ξέρω μάρκα. Πάντως το παιδί το πέρασε άψογα (έβγαζε μέχρι και κόκκους σκόνης από την κάτω μεριά με αυτοκολλητάκι) αλλά το πλήρωσα και 10 ευρώ Είναι πολύ καλό δε μαζεύει δαχτυλιές και δεν επηρεάζει το touch. Έχω παραγγείλει κανένα δυο εφεδρικά των 2-3 ευρώ από Aliexpress να έρχονται 5D Full Cover Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 6 5 Pro 4X 5Plus 5A 4 Mi8 SE Mi A1 Mi6X Mi5X Curved 4D Screen Protector Film-in Phone Screen Protectors from Ce…
-
Xiaomi redmi note 6 pro
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Romios: “Χρόνια πολλά σε όλους..... Θέλω να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 κ xiaomi redmi note 6 pro......γνωρίζω οι διαφορές είναι ελάχιστες......ποιο μου προτείνετε ? Και άλλη μία απορία που έχω αν το xiaomi redmi note 6 pro έχει ραδιόφωνο..... ” Φαντάζομαι συγκρίνεις Note 5 με Note 6... γιατί το Redmi 5 είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο
-
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτη συσκευασία έχει μια πολύ ποιοτική θήκη σιλικόνης εγώ αυτή χρησιμοποιώ προς το παρόν μαζί με τζαμάκι πλήρης κάλυψης Μήπως λες την IPAKY? Θήκη XIAOMI Redmi Note 6 Pro IPAKY Airbag Carbon Series πλάτη TPU μαύρο - ΘΗΚΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ Thikishop.gr
-
agmg - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγώ πήρα το Note 6 Pro με 4/64 Αν αντέχεις τα έξτρα ευρώ πάρτο για μεγαλύτερη αντοχή σε βάθος χρόνου Δεν υπάρχει ίχνος lag πουθενά το κινητό πετάει Πιστεύω ότι και στην έκδοση με τα 3/32 θα είσαι καλά τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο Το Redmi 6 Pro τι SoC έχει;
-
Τότε άστο για μετά τις γιορτές που θα ξεκλειδώσω και θα περάσω ελληνική. Σε ευχαριστώ και πάλι!