Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.

• clean install

navouxodonosoras - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μια βοηθεια καποιος για το path της df στον emulator και πως την τρεχω?

• clean install

Μήνυμα

Παράθεση από navouxodonosoras: “Nαι αλλα και παλι δεν νομιζω να πιανουν οι δυο ρομ τοσο πολυ χωρο...11 GB ειναι πολλα και δεν ξερω στο καλο εχει μεσα και πιανει τοσο...” όχι μάλλον , κάποιος που έχει το mi3w το 16ρι , από τα 16 gb του κινητού , πόσα κρατάει mb τό σύστημα ?[/quote] Απο αλλα παιδια εχω δει οτι πιανει το πολυ 6 gb

• clean install

Μήνυμα

πληκρολογω df και μετα?

• clean install

Μήνυμα

Nαι αλλα και παλι δεν νομιζω να πιανουν οι δυο ρομ τοσο πολυ χωρο...11 GB ειναι πολλα και δεν ξερω στο καλο εχει μεσα και πιανει τοσο...

• clean install

Μήνυμα

Δηλαδη ετσι κι αλλιως οπως το αναφερες πριν εχει ηδη δυο ρομ μεσα στο system?

• clean install

Μήνυμα

5gb στα 16 ειναι λογικο 11 ομως οχι...Δεν μπορει να πιασει τοσο το συστημα..τι ειναι dual boot?

• clean install

Μήνυμα

Εγω παντως εκανα ενα wipe/factory reset αλλα παλι τα ιδια .Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτα τα 7gb που δεσμευουν την εσωτερικη μνημη τη στιγμη που το κινητο ειναι αδειο απο εφαρμογες και μουσικη

• clean install

Μήνυμα

Φιλε μου σκεφτομαι να το κανω και γω αυτο μπας και ελευθερωσω κιαλλη internal.Τι λες.το system 1 ,2 τι ρολο παιζει και γω ποιο θα επιλεξω;

• Νεο μελος με απορριες

Μήνυμα

Φιλε μου απο οτι καταλαβα αναφερεσε στην ram ομως εγω εχω προβλημα με την internal.Συγνωμη αν δεν εγινα σαφης

• Νεο μελος με απορριες

Μήνυμα

Χιλια ευχαριστω.Btw πουλυ ωραιο τηλεφωνο..

• Νεο μελος με απορριες

Μήνυμα

Σευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν ξερω αν οντως το προβλημα ειναι στις εφαρμογες η στα αρχεια που εχει μεσα. Σε κανενα τηλ που ειχα δεν ειχα τοση λιγο χωρο οταν ειχα βαλει τις συγκεκριμενες. Μιλαω γιατην internal οχι την ram .Σκεφτομαι να κανω ενα clean install και να πρρασω την τελευται ελληνικη αλλα σαν καινουριος δεν ξερω πως να ξεκινησω .. Για τον λογαριασμο πηγα να βαλω το meil μου και ενω περιμενα να κωδικος επιβεβαιωσης στο google mail δεν τον ελαβα ποτε γιαυτο ρωταω αν εχει θεμα.

• Νεο μελος με απορριες

Μήνυμα

Καλησπερα σας.Νεο μελος και καθοτι απειρος ζηταω βοηθεια στα εξης. πηρα το κινητο απο φιλο και ενω εκανε επαναφορα σε μενα πλεον μου εχει σαν διαθεσιμη μνημη 5.2 gb..Καμμια συμβουλη;Εχω την τελευται ελληνικη ρομ..Επισης ειναι ευκολο να μου πει καποιος τα βηματα για το λογαριασμο στο mi γιατι δοκιμασα να το κανω αλλα καπου μπερδευτηκα;Και τελος υπαρχει προβλημα στο gmail;Δεχεται κανονικα;..

• Καλως σας βρηκα ολους να μαστε ολοι καλα και ελπιζω να με βοηθησετε να μπω για τα καλα στο κοσμο της xiaomi και του miui