Προσπαθώντας να περάσω 3φορες την 7.9.14 δεν τα κατάφερα,δεν μπορούσε να bootαρει το κινητο,ενώ στο twrp μου έλεγε όλα οκ,όταν έκανα επανεκκίνηση αναβοσβηνε η μαύρη αρχική οθόνη με το logo κ το mi.com βαρουσε η δόνηση κ ξανά το ίδιο!!!Πέρασα ξανά την 7.9.7,ξανακατεβασα την νεότερη dev αλλά πάλι τα ίδια οπότε έμεινα με την πρώτη έκδοση της miui 9. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aυτο το mark as ad που μου βγάζει στον default browser τι ειναι?Το πάτησα καταλάθος κ χάθηκε μια επιλογή σε με ιστοσελίδα που έκανα log in Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προς το παρόν χωρίς ιδιαίτερα θεματακια η miui 9 απλά περισσότερο ενεργοβορα κ με λιγότερη διάθεση Ram Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@billfot κάνε υπομονή!!!!Από βδομάδα μάλλον θα κινηθεί ο κωδικός σου!!!Κάτι δικά μου από 15/8,26/8 κ 30/8 σήμερα κινήθηκαν!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Factory reset εννοούμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων??Εγώ την πέρασα έτσι πάνω στην τελευταία dev μεσω twrp κάνοντας μόνο wipe data,cache,dalvik κ όλα καλά από χθες!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω δέμα από 14/8 στο αεροδρόμιο με sg post κ ακόμα δεν το έχουν πιάσει οπότε κάνε υπομονή!!Αντίθετα με ένα άλλο που το εστειλαν 6/9 με china post κ σήμερα είναι Κ.Δ Θεσσαλονικης Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ το έβαλα απλά σαν ακόμα μία option αν κάποιος ενδιαφέρεται!!Φτου Φτου να μην το ματιαξω το δικό μου rn2 φυσάει ακομα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Aliexpress κατάστημα hong kong goldway στέλνει xiaomi smartphones με dhl express μέσω τριγωνικής(Αγγλια) κ κόστος 19,86€.Εχει feedback 99% Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο ali αν δεν πατήσεις confirm οrder received τα λεφτά δεν αποδεσμεύονται ώστε να πληρωθεί ο πωλητής!! Aρα στην ουσία δεν στα επιστρέφει ο πωλητής αλλά το Αliexpress Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτη απόπειρα από banggood με Priority(post nl κ μετά flytexpress ευρωπαϊκό κοστούμι), όπως βλέπετε πουθενά cn20,22 κτλ,δεν φαίνεται πουθενά από που απεσταλει,εχει σαν αφετηρία την Ολλανδια οπότε no customs,no taxes!!! IMG_20170811_155108.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εu express είναι ή dpd!!Av είναι κάτι σαν το Priority line eu express του gearbest τότε είσαι οκ από θέμα τελωνείου Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk