Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.
-
Επαφές
ΜήνυμαΝαι, φυσικά. =============== Ιαν 4th 2018, 1:00pm =============== Μάλλον δεν υπάρχει λύση... =============== Ιαν 12th 2018, 11:07pm =============== Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό;
-
Και σε μένα το ίδιο ακριβώς κάνει με την μόνη διαφορά ότι δεν αποθηκεύει ούτε στις "πράσινες" και "πορτοκάλι". Redmi Note 4X =============== Ιαν 4th 2018, 1:10am =============== Παράθεση από stelios-giannis: “Καλησπέρα, Προσπαθώ να τροποποιήσω κάποιες από τις επαφές μου στο νέο Xiaomi RedMi Note 4 τις οποίες έκανα import από .vcf αρχείο μέσω της SD που έχω. Οι επαφές είναι πλέον καταχωρημένες στη συσκευή αλλά δεν δίνεται η δυνατότητα να τροποποιήσω το όνομα κάποιων επαφών. Συγκεκριμένα, το εικον…
-
Επαφές
ΜήνυμαΌχι, στο τηλέφωνο. =============== Ιαν 3rd 2018, 7:46pm =============== Είναι αποθηκευμένη, αλλά δεν διορθώνεται. Αν αποθήκευσα πχ Πετροσ και θέλω να το διορθώσω σε Πέτρος δεν εμφανίζει το διορθωμένο αλλά το αρχικό.
-
Επαφές
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/47981/
-
Επαφές
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά Είμαι κάτοχος ενός note 4x και έχω ένα πρόβλημα με τις επαφές. Όταν διορθώνω μια αποθηκευμένη επαφή αυτή δεν αποθηκεύεται, αλλά παραμένει ως είχε. Γιατί γίνεται αυτό και κυρίως πώς λύνεται;
-
Οκ παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Λύθηκε το πρόβλημα. Όλα οκ, απλώς μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί στο Redmi 4x που έχει η γυναίκα μου δεν έχει κανένα θέμα με τα μηνύματα. Επίσης είδα πως το Redmi 4x εχει την έκδοση MIUI Global 9.1 ενώ το Redmi note 4x την MIUI Global 9.0. Γιατί αυτό; Υποτίθεται ότι το note 4x είναι καλύτερο.