Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Δες το επισυναπτόμενο =============== Απρ 8th 2017, 7:02pm =============== Είναι το mi5 με κλειδωμένο bl
-
Καλησπέρα παιδιά! Είπα σήμερα μετά από καιρό να βγάλω την καστομια που μου είχαν βάλει και να περάσω official rom. Ε τι το θελα..; Πέρασα την Κινέζικη... Και τότε ξεκίνησε η αλυσιδοτή αντίδραση! Στην προσπάθειά μου να περάσω από την κινέζικη στην global είδα κάτι οδηγούς από το site του miui και συγκεκριμένα αυτόν: Xiaomi MIUI Official Forum Πάω κι εγώ λοιπόν ο έρμος να κάνω wipe all data από recovery, διαγράφονται όλα και τώρα είμαι με την κινεζιά, χωρίς play store και επειδή η κινεζιά είναι με…
-
Άκυρο.. Δεν μου βγάζει το θέμα με το wifi. Μου λέει συνέχεια Σφάλμα διακομιστή και δεν συνδέεται με τίποτα...
-
Καλησπέρα παιδιά! Επιβεβαιώνω κι εγώ το θέμα με το play store. Όσο για το workaround δεν μπορώ να βρω την επιλογή uninstall updates. Μόνο uninstall που θα μου απεγκαταστήσει την εφαρμογή. Κανά νέο έχουμε γι αυτό το θέμα; Γιατί είναι σοβαρό bug...
-
Αγορά Xiaomi m5 64 (noob)
Μήνυμαωωω. Εν το μεταξύ έχει ελληνικά στο μενού.. δεν είναι παράξενο για unofficial; Όπως και να χει να ρωτήσω και κάτι άλλο.. Υπάρχει οδηγός και για linux πέρα από wondows; Ή είναι απαραίτητη η ύπαρξη windows;
-
ΜήνυμαΤο dropshipping να το αφήσω ή να το ενεργοποιήσω; Αφαιρεί το logo του καταστήματος λέει... =============== Ιαν 15th 2017, 8:06pm =============== Λοιπον παιδιά όλα οκ το έχω στο χέρι μου με το tempered glass του και όλα είναι οκ. Το τηλέφωνο είναι απίστευτο. Έχω ενθουσιαστεί. Παρα πολύ καλή αίσθηση και αυτό που λέγαν και καλά για ποιότητα υλικό τελείως άστοχο. Όλα οκ λοιπόν. Τώρα, Η ρομ που μου είχαν εγκατεστημένη ήταν η miui 7 global 7.2.8.0.0 stable. Είναι οκ; Δεν θα έπρεπε να μου περάσει το mi…
-
Μήνυμαχμ.. 50-50 δηλαδή...; Αν τους πω να μου το στείλουνε σαν δώρο;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα επικοινωνήσεις με τον ξανθό μαγο, θα του πεις να το μετατρέψει σε μπρελόκ κινητό, θα περάσει τελωνείο αναίμακτα κ μόλις παραλάβεις, θα το μεταμορφώσει παλι στο πραγματικό!!! Σιγα το πράμα!!! ” ...κατι λιγοτερο μαγικο;;;
-
ΜήνυμαΤελικα με τελωνεια και τετοια πως να το χειρηστω; Απ οτι καταλαβα διαβαζοντας διαφορα ειναι γενικως ρισκο. Τι θα προτεινατε ομως σαν τρικ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Χρόνια πολλά, αν δεν κάνω λάθος στο forum έχει αναφερθεί ότι το εν λόγο κινεζομάγαζο πουλάει ανακατασκευασμένα κινητά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ουπς... Τι εννοείς με το ¨ανακατασκευασμένα¨;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από tzifos: “Στην FastTech για σήμερα και αυριο έχει κουπόνι -15%, και το μαυρο Mi5 3/64 από 320Δολάρια βγαίνει 272δολάρια. Λόγω ατμίσματος έχω πάρει πολλά πράγματα από κει μέσα στο 2016 (πάνω απο 800Ε παραγγελίες για μένα και φίλους) και είναι παραπάνω από αξιόπιστο με βάση τις δικές μου εμπειρίες. ” Στείλε λινκ!!!
-
ΜήνυμαI see... Άρα λέτε να την κάνω την αγορά και να βάλω το ελληνικό; Γνώμες θέλω απλά...
-
ΜήνυμαΑπό πολλά threads κατάλαβα ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξεις rom... Η αλήθεια είναι ότι είναι μια διαδικασία που δεν την έχω ξανακάνει άρα στην αρχή με ξένιζε. Αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να αλλάξω σε ελληνική. Ακόμα και αν έχουν την unofficial. Η αλήθεια είναι ότι τα € είναι λίγα για αυτά που προσφέρει το hardware. Επίσης να ρωτήσω. Αν αλλάξω στην ελληνική rom θα έχω όλα τα updates της official;
-
ΜήνυμαΝαι ε; Έχουν αγοράσει κάποιοι γνωστοί μ από κει και λένε ότι είναι οκ. Το θέμα με τα κινέζικα ρομ με προβληματίζει και αν μπορώ να τις αλλάξω εύκολα στο mi5
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Νέο μέλος του forum και πρωτάρης στις αγορές από Κίνα. Έχω βάλει στο μάτι το Xiaomi M5 64GB. Στο geekbuying δεν λέει κάτι για global ή international rom. Έχω λοιπόν δύο ερωτήσεις αρχάριου: 1. Να το πάρω ακόμα και αν δεν είναι global ή international rom; Αξίζει; Θα έχω θέμα; 2. Δασμούς και τέτοια δεν έχει; Θα με συμβουλεύατε κάτι; Thanx!!!