Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 119.
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαπως να τα βαλω αφου το κινητο δεν ανοιγει καν..στο αρχικο μενου ειμαι οπως οταν ειναι καινουργιο...δεν το ηξερα αυτο για το τελευταιο αριθμο...πως θα ανοιξω debugging κλπ?
-
Γενικός οδηγός μόνιμης επαναφοράς των χαμένων IMEI για όλα τα Mediatek κινητά [Δεν χρειάζεται ROOT]
Μήνυμαoriste...gia ta imei ekana oti elege o odigos akrivws...kai otan patisa *#06# μου τα εμφανησε κανονικα οπως ακριβως τα ειχε στο κουτακι
-
Μήνυμαwifi μονο =============== Ιαν 21st 2017, 6:13pm =============== φφφ δε βγαινει ακρη και δεν εχω κινητο...αν brickare την εκατσα
-
Μήνυμαδοκιμαζω να φλασαρω μια oficial fastboot με τον unbrick οδηγο και βλεπουμε... =============== Ιαν 21st 2017, 6:01pm =============== παιδια ουτε τρ μου αναγνωριζει τις σιμ και δε μπορω να ανοιξω και το κιν γτ δεν βρισκει το id...τι κανω τρ? =============== Ιαν 21st 2017, 6:04pm =============== εγω official china dev οποτε ουτε twrp ουτε τπτ..και δεν μπορω να ανοιξω το κινητο...
-
Μήνυματσεκαρα αυτο που μ ειπες και τα imei τα βλεπει...αλλα οταν βαζω τη ρομ δεν αναγνωριζει το id της συσκευης ουτε σιμ ουτε τπτ...αρα τρ τι κανω προχωραω με mi flash tool και προχοραω ετσι η δοκιμαζω ξανα τον οδηγο με τα imei?εβαλα χειροκινητα τους drivers alla sto device manager δε φαινεται τπτ
-
Μήνυμαμε αυτον προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να βαλω τους drivers απο το προγραμμα και πρεπει να το κανω χειροκινητα οπω λεει ο οδηγος αλλα δεν ξερω πως =============== Ιαν 21st 2017, 4:56pm =============== τα βλεπει κανονικα τα imei..αρα παω με τον οδηγω unbrick και αλλαζω ρομ με mi flash tool?