Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 98.
-
Παράθεση από gkalen: “@ptoube Θα σε ενημερώσει κάποιος γι'αυτό το θέμα .. Η global port rom βρίσκεται σ'αυτο το νήμα και βγαίνει ως δοκιμαστική αν και κάποια παιδιά τη φοράνε χωρίς να έχουν πρόβλημα .. Αναμένουμε περισσότερα από τον @Manoscanon που νομίζω έχει κάρτες wind και θα μπορεί να σε ενημερώσει καλύτερα .. ” Με μια μέρα δοκιμές και με στημένο πλήρες το κινητό βλέπω ότι πάει καλά ,,, σταθερή , χωρίς προβλήματα και με τις δύο sim wind ( η δεύτερη με data ) και με μπαταρία που με ενδιαφέρει…
-
Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Θα φλασαρεις μια ρομ , έχεις πολλές επιλογές .. δοκίμασε να συνδεθεις με το pc για να αντιγράψεις το ζιπ η βάλε το ζιπ σε μια εξωτερική sd card και φλασαρε.. Επισης μπορείς να φλασαρεις μέσω otg ή μέσω adb sideload .. Και η 8.9.20 μια χαρά θα παίξει , τουλάχιστον θα ανοίξει η συσκευή , αλλιώς βάλε οποία θες ... Κάτι δεν είχες κάνει σωστά , η ρομ δεν έχει πρόβλημα πάντως .. Αν έχεις πάρει backup , επέλεξε restore και προχωρα .. ” ok όλα καλά το φλασαρα με την 8.9…
-
Παράθεση από amavroudis: “Όχι. Fastboot και miflash μόνο σε official rom. Αν δεν μπαίνει twrp, περνά το ξανά και φλασαρε την ελληνική. ” Δε βρίσκω βρίσκω official βάση του οδηγού και με μια δοκιμή που έκανα με το MiFlash μου έβγαλε σφάλμα ( 0x80070002:execute flash_all.bat) Παράθεση από gkalen: “@Manoscanon Μπορεις να μπεις twrp , δοκιμασε ξανά μετά κουμπιά η μέσω fastboot να βάλεις πάλι το twrp και να μπεις στο twrp μεσω εντολών fastboot .. fastboot boot twrp.img Ξαναδοκιμασε τα κουμπιά , από f…
-
Παράθεση από gkalen: “Παμε πάλι για τη δοκιμαστική global port 8.9.20 .. Download , omega XTRV 8.9.20 global port omega_gb_XTRV_8.9.20.zip Την ξέρετε τη διαδικασία .. να μην τα ξαναλέμε .. ” Εγκατάσταση της 8.9.20 με fr και μετά έκλεισε και δεν ξανά άνοιξε ,,,, μόνο fastboot μπορώ να μπω ,,,, τι κάνουμε τώρα ??? θα χρειαστώ fastBoot rom ??
-
Παράθεση από cabdik: “εχω την αισθηση οτι η τελευταια ROM καταναλωνει λιιιιιγο περισσοτερο απο την προηγουμενη...!! Αυτο εννοω..! αλλα ειναι σε αποδεκτα ορια....!! αλλα ειναι οι πρωτες φορτισεις. θα δω εν καιρω... ” Σε ευχαριστώ πολύ ,,, δηλαδή σε κρατάει μια μερα και με τι χρήση αν μπορείς να μου πεις ?
-
Παράθεση από cabdik: “Οντως, απο καταναλωση ειναι στα ιδια επιπεδα με την προηγουμενη. ισως... ενα κλικ πισω ομως. απο Wifi, μια χαρα. σημα Κινητης -κλησεις, μια χαρα οι ειδοποιησεις κλεινουν με το Χ, μια χαρα στην lockscreen. τα εικονιδια εμφανιζονται στην επιφανεια εργασιας, πανω αριστερα, κανονικα. καμερα ....οκ. εκτυπωση σε δικτυο, ΟΚ. αυτα μεχρι στιγμης....!! για τις SIM εχω διευκρινισει προηγουμενως, οτι εχω COSMOTE sim 1 -Wind sim 2. δεν μπορω να αλλαξω τις καρτες, γιατι το PRO παιρνει Mi…
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από Manoscanon: “Έχουμε κανένα νέο από την 8.9.20 ?? από κάποιο που την έχει δοκιμάσει ? ” Χτες την "φορεσα" εγω, αλλα ακομα την δουλευω, να δω τι γινετε.στην καθημερινοτητα μου δεν εχω δει καποιο περιεργο.....ακομα...!!! υπομονη.... ” Μας ενδιαφέρει με δύο κάρτες wind data και κατανάλωση .
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Manoscanon: “απλά όταν μπουτάρει γράφει miui8 ,,, δε ξέρω γιατί ” αν τα ξερω σωστα, καθε ρομ (ή ας πουμε καθε ομαδα που φτιαχνει μια ρομ) εχει το δικο της boot animation (ή και logo) που εγκαθιστούμε κατα το φλασαρισμα, γι αυτο ειχα πει κραταμε twrp backup τα boot, logo και system και αν τα επαναφερουμε ειναι σαν να την φλασαραμε παλι (αυτην του twrp backup), επομενως κανονικα επρεπε να γραφει το κλασικο mi (logo) και miuipro (boot animation) οχι miui8, δεν ξε…
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από Manoscanon: “Θα το δοκιμάσω αύριο ,,, τη miuipro_v6.0_omega_8.8.9 κατεβάζω ? ” ναι αυτο που λεει omega....miuipro_v6.0_omega_8.8.9.zipτο v.6 σημαινει android 6, το 8.8.9 σημαινει 9 αυγουστου 2018 την ημερομηνια δημοσιευσης (πολυ μελετη εριξα τελευταια, τα ματακια μου πονανε..., φυσικά τίποτα δεν ξέρω γι αυτό και ο αυτοσαρκασμός παρακάτω) ” Όλα καλά με την εγκατάσταση ,,, φαίνεται σταθερή και χωρίς προβλήματα ,, απλά όταν μπουτάρει γράφει miui8 ,,, δε ξέρω γιατ…
-
Παράθεση από thanfun: “εγω οντας και λιγο του ρισκου (αλλα με προσοχη) αρχικα την περασα απο επανω αφου πρωτα εχω κρατησει twrp backup τα: boot, uboot, logo, system, data για να μπορω να επανελθω ευκολα μετα και λοιπον εγινε κανονικα και το τηλεφωνο ανοιξε και λειτουργησε κανονικα, παιδες, παρακαλω ο,τι κανετε ειναι ευθηνη σας, οκ? επειτα μιας και ηδη ειχα σκοπο να το στεισω απο την αρχη (ειχα καποια δικα μου θεματα) εκανα καθαρη εγκατασταση και στησιμο ” Θα το δοκιμάσω αύριο ,,, τη miuipro_v6.0…