Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 98.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Manoscanon: “δυστυχώς σε εμένα δεν έπαιξε η κάμερα ” Πότε κατέβασες την ρομ? ” πριν από μία ώρα ,,,,, είχα την ίδια με το πρόβλημα στη κάμερα και πέρα ξανά αυτή που κατέβασα πριν λίγο ,,,
-
Παράθεση από gkalen: “@lefesta Προς το παρόν είστε στην XTRV .. Edit Το λινκ της Ρομ έχει διορθωθεί με fix για την κάμερα και κάποιες άλλες μικροαλλαγές , όποιος κατέβασε από χθες το βράδυ έχει πλέον διορθωμένη κάμερα στη Ρομ , αυτό που παραμένει είναι η φωτεινότητα που δεν πρέπει να την βάζετε στο τέρμα αριστερά για να μην έχετε σκοτάδια και ψαχνεστε , η αυτόματη φωτεινότητα επίσης δεν έχει πρόβλημα ... ” Καλημέρα και καλό Σ/Κ ,,,,, δυστυχώς σε εμένα δεν έπαιξε η κάμερα
-
Θα ενημερώσω και εγώ όταν την εγκαταστήσω ,,,, να σται καλά !!!!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@lefesta Προς το παρόν είστε στην XTRV .. Edit Το λινκ της Ρομ έχει διορθωθεί με fix για την κάμερα και κάποιες άλλες μικροαλλαγές , όποιος κατέβασε από χθες το βράδυ έχει πλέον διορθωμένη κάμερα στη Ρομ , αυτό που παραμένει είναι η φωτεινότητα που δεν πρέπει να την βάζετε στο τέρμα αριστερά για να μην έχετε σκοτάδια και ψαχνεστε , η αυτόματη φωτεινότητα επίσης δεν έχει πρόβλημα ... ” Ξανά κατεβάζουμε την την 8.4.30 και την περνάμε από πάνω και είναι οκ η κάμερα ?
-
Αυτό είναι σίγουρο ,,, μπράβο σας [procontra][/procontra] !!!!!
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους ,,, οι διαφορές που έχω δει από την προηγούμενη rom XTRV_8.4.26 είναι στη μπαταρία ,, κρατάει περισσότερο ,, στο φωτισμό της οθόνης και μου φαίνεται ποιο σταθερή . Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι έχει αποκατασταθεί γιατί με ξύπνησε σήμερα το πρωί . Εκτός το πρόβλημα με τη δεύτερη κάμερα , που για μένα είναι σοβαρό δεν έχω διαπιστώσει κάτι άλλο σοβαρό . Το ότι αν κλείσεις εντελώς το φωτισμό και μαυρίσουν τα πάντα ή ότι θα πρέπει να του δηλώσεις άλλη χώρα για να σου …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κάθε αναφορά ενός BUG ειδικά στις ROM που είναι αποκλειστικά δικές μας είναι καλοδεχούμενη και μας βοηθάει στο να βελτιώσουμε τις ROM. Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε υπερβολή ούτε απαξίωση καθώς να είστε βέβαιοι πως σε λίγο καιρό που η Xiaomi και ο Xiaomi.eu θα βάλει EOL (TEΛΟΣ) στην υποστήριξη αρκετών συσκευών, μέσα στις οποίες θα είναι και το RedMi Pro (Omega), η μοναδική πηγή αναβαθμίσεων θα είναι η κοινότητάς μας. Όταν έχεις να διαχειριστείς 75 ROM (ROM) Developer & άλλες…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ήρεμα παιδιά. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα κινητά μας και για αυτό κάνουμε ελέγχους και δοκιμές για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να κατέβουν οι τόνοι και να χαρείτε όπως θέλετε το τηλέφωνο σας! Κανείς δεν επέβαλε σε κανέναν τίποτα. Οποίος νομίζει ότι δεν τον καλύπτει η εν λόγω ROM μπορεί κάλλιστα να βάλει μια προηγούμενη ” Μπράβο σε όλους για τη προσπάθεια που κάνετε ,, απλά θα ήταν καλύτερα πριν ανέβει μια νέα rom να είναι καλά δοκιμασμ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Manoscanon: “αλλά και να ακυρωθεί η δεύτερη κάμερα απαράδεχτο ,,, ” Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι έχεις μια πλήρως λειτουργική ρομ.Τωρα αν δεν δουλεύει 100% το apk της κάμερας δεν το λες και απαράδεκτο μην τρελαθούμε. Όποιος δεν έχει καταλάβει, η ρομ(λογισμικό) είναι από άλλο τηλέφωνο οπότε θα υπάρχουν σίγουρα κάποια σφαλματάκια. Την δοκιμάσαμε πρωτα οπότε να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι σοβαρό δεν θα την βγάζαμε. Επίσης να πω ότι το λογισμικο είν…
-
Ο φωτισμός της οθόνης πάει και έρχεται ,,, αλλά και να ακυρωθεί η δεύτερη κάμερα απαράδεχτο ,,, τελικά θα κατέβω ROM γιατί δε νομίζω να διορθωθεί αυτό το bug
-
Απλά τη πέρασα από πάνω με τον απλό τρόπο ,,, λες να το γλιτώσω το fr ?
-
Να ρωτήσω αν θα μπορούσα να ξαναβάλω κάποια παλιότερη έκδοση γιατί με ξενέρωσε λίγο αυτό ?
-
Πέρασα και εγώ την 8.4.30 ,,,,,,,,, χάσαμε τη λειτουργία της κάμερας (προσαρμογή εστίασης )και υπάρχει και το πρόβλημα με φωτεινότητα της οθόνης που σβήνει εντελώς όταν τη ρύθμισης πολύ χαμηλά . Εύχομαι να είναι μόνο αυτά τα δύο και να διορθωθούν
-
να ρωτήσω και εγώ κάτι ,,, πριν ένα μήνα πέρασα την XTRV_8.4.26 με factory reset και έστησα πάλι από την αρχή ,, τώρα για την νέα rom θέλει πάλι factory reset ?
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι ,,,, ξέχασα να αναφέρω και για τη μπαταρία ότι μετά την ανάβαση έχω δει μεγάλη κατανάλωση χωρίς να ξέρω που οφείλεται και αν υπάρχει κάτι που έχει ενεργοποιηθεί και πρέπει να το απενεργοποιήσω . Ενώ πριν η μέρα τελείωνε με υπόλοιπο 30-40% , τώρα πρέπει να το φορτίζω από το απόγευμα .Η χρήση ή ίδια καθημερινά . Μήπως φταίει κάτι που πρέπει να δω ?? Σας ευχαριστώ !
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΕ τότε να περιμένω και πιστεύω να διορθώσει το πρόβλημα !!!!
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΜήπως υπάρχει περίπτωση να βγεί νέα rom για αυτή τη συσκευή που να έχει διορθωθεί το πρόβλημα ?