Διαφήμιση

[Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας !

• [Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας !

Ήρεμα παιδιά. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα κινητά μας και για αυτό κάνουμε ελέγχους και δοκιμές για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να κατέβουν οι τόνοι και να χαρείτε όπως θέλετε το τηλέφωνο σας! Κανείς δεν επέβαλε σε κανέναν τίποτα.

Οποίος νομίζει ότι δεν τον καλύπτει η εν λόγω ROM μπορεί κάλλιστα να βάλει μια προηγούμενη :)
    • Ο/H George Kaggelaris έγραψε:

Ήρεμα παιδιά. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα κινητά μας και για αυτό κάνουμε ελέγχους και δοκιμές για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να κατέβουν οι τόνοι και να χαρείτε όπως θέλετε το τηλέφωνο σας! Κανείς δεν επέβαλε σε κανέναν τίποτα.

Οποίος νομίζει ότι δεν τον καλύπτει η εν λόγω ROM μπορεί κάλλιστα να βάλει μια προηγούμενη :)
      Μπράβο σε όλους για τη προσπάθεια που κάνετε ,, απλά θα ήταν καλύτερα πριν ανέβει μια νέα rom να είναι καλά δοκιμασμένη και ασ καθυστερήσει να ανέβει εδώ ,,, τώρα εσείς ξέρετε καλύτερα , αλλά στη δικιά μου περίπτωση που αγόρασα τη συσκευή από Ελλάδα και μετά από δέκα μήνες που αντιμετώπισα ένα πρόβλημα και επικοινώνησα με το κατάστημα που το αγόρασα μου είπαν ότι αν κάνω αναβάθμιση θα είναι καλύτερα και το πρόβλημα με τα κολλήματα που έτρωγε θα λυθεί . Έκανα την αναβάθμιση ,, όλα καλά αλλά είχα πρόβλημα στη μπαταρία που είδα και στο ξυπνητήρι ,, και υπέθεσα ότι αυτή η rom θα έχει φτιάξει αυτά τα προβλήματα που είχα . Βλέπω ότι η μπαταρία τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά και το ξυπνητήρι θα το δω το πρωί . Αλλά έφαγα ξενέρωνα με τη κάμερα τώρα . Ξανά πάλι fr ,, πάλι πίσω και υπομονή :)
    • Κάθε αναφορά ενός BUG ειδικά στις ROM που είναι αποκλειστικά δικές μας είναι καλοδεχούμενη και μας βοηθάει στο να βελτιώσουμε τις ROM.
      Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε υπερβολή ούτε απαξίωση καθώς να είστε βέβαιοι πως σε λίγο καιρό που η Xiaomi και ο Xiaomi.eu θα βάλει EOL (TEΛΟΣ) στην υποστήριξη αρκετών συσκευών, μέσα στις οποίες θα είναι και το RedMi Pro (Omega), η μοναδική πηγή αναβαθμίσεων θα είναι η κοινότητάς μας.

Όταν έχεις να διαχειριστείς 75 ROM (ROM) Developer & άλλες τόσες Stable (AROMA & XTRV) είναι λογικό να μην έχεις τον χρόνο να κάνεις Full Debug.
      Για αυτό λοιπόν η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε την υποστήριξη σε συσκευές που ετοιμάζονται να πέσουν στην λήθη της Xiaomi (Ξαφνικός Θάνατος) :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Κάθε αναφορά ενός BUG ειδικά στις ROM που είναι αποκλειστικά δικές μας είναι καλοδεχούμενη και μας βοηθάει στο να βελτιώσουμε τις ROM.
      Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε υπερβολή ούτε απαξίωση καθώς να είστε βέβαιοι πως σε λίγο καιρό που η Xiaomi και ο Xiaomi.eu θα βάλει EOL (TEΛΟΣ) στην υποστήριξη αρκετών συσκευών, μέσα στις οποίες θα είναι και το RedMi Pro (Omega), η μοναδική πηγή αναβαθμίσεων θα είναι η κοινότητάς μας.

Όταν έχεις να διαχειριστείς 75 ROM (ROM) Developer & άλλες τόσες Stable (AROMA & XTRV) είναι λογικό να μην έχεις τον χρόνο να κάνεις Full Debug.
      Για αυτό λοιπόν η βοήθειά σας είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε την υποστήριξη σε συσκευές που ετοιμάζονται να πέσουν στην λήθη της Xiaomi (Ξαφνικός Θάνατος) :D
      Κατανοητά όλα αυτά που λέτε και σέβομαι τις προσπάθειες που καταβάλετε για να απολαμβάνουμε τις δυνατότητες των συσκευών μας . Επειδή θα πρέπει οπωσδήποτε να μπω στη διαδικασία του downgrade , πια rom θα μπορούσα να βάλω για να μην έχω αυτά τα προβλήματα , έχω ψάξει στη κοινότητα σας αλλά δεν έχω βρει κάτι ξεκάθαρο . Σαν έμπειροι ποια θεωρείτε ότι θα ήταν ποιο κατάλληλη και αν είναι υποχρεωτικό το fr ,, πριν του βάλω εγώ το EOL :) :) :)
      Ευχαριστώ !
    • Συγνώμη για την παρέμβαση απλά θέλω να προσθέσω πως: επώνυμες εταιρίες συνήθως υποστηρίζουν με update 2-3 χρόνια το πολύ και μετά... λήθη!! Επομένως όταν συνειδητά επιλέγω να ακολουθήσω dev παίρνω το ρίσκο για κάποιες δυσλειτουργίες που κάποιες από αυτές πολλές φορές τις συναντάμε και στις επίσημες.
    • @Manoscanon
      Βαλε την προηγούμενη που είχες χωρίς fr δε χρειάζεται κάτι άλλο ..
      Το αν θα βγει μια Ρομ που θα είναι δοκιμασμένη πρώτα και θα δουλεύει τέλεια είναι σχετικό , εμείς κάναμε τις απαραίτητες δοκιμές απλώς μιας διέφυγε ότι δεν έκανε αποθήκευση το bokeh effect ..
      Βλέπω παράπονα όμως για το ξυπνητήρι και τη μπαταρία σε μια Ρομ που έχει bug από sources , όπως καταλαβαίνεις και η xiaomi δίνει dev roms που έχουν bugs , ίσως να μην έχουν κι αυτοί συσκευή για να την δοκιμάσουν ...
      Όπως και να γίνει παιδια επειδή ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε πρόβληματα και να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση χωρίς λόγο , όταν έρθει η ώρα για την επίσημη κυκλοφορία της Ρομ ΟΛΑ θα δουλεύουν όπως πρέπει ..
      Stay tuned λοιπόν και πάνω απ' όλα stay cool ..
    • Καλημέρα σας, να προσφέρω και εγώ την άποψη μου, νομίζω ότι από την στιγμή πού γράφτηκε κάποιος στο φόρουμ της miui Hellas το κάνει για ψαχτεί λίγο παραπάνω για το τηλέφωνο του, άρα αναλαμβάνει και τα ρίσκα του σε ότι κάνει ή πειράζει, τώρα αν κάτι δεν τού αρέσει υπάρχει πάντα ο τρόπος να επανέλθει στην προτερη κατάσταση, στα σίγουρα θα υπάρχουν αστοχίες αλλά στην περίπτωση αυτή νομίζω ότι το κακό είναι μικρό, έχω την νέα Ρομ από την στιγμή πού βγήκε μικρά πρόβληματα αλλά να κοιτάμε το μέλλον του τηλεφώνου τίποτα άλλο

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους ,,, οι διαφορές που έχω δει από την προηγούμενη rom XTRV_8.4.26 είναι στη μπαταρία ,, κρατάει περισσότερο ,, στο φωτισμό της οθόνης και μου φαίνεται ποιο σταθερή . Το πρόβλημα με το ξυπνητήρι έχει αποκατασταθεί γιατί με ξύπνησε σήμερα το πρωί . Εκτός το πρόβλημα με τη δεύτερη κάμερα , που για μένα είναι σοβαρό δεν έχω διαπιστώσει κάτι άλλο σοβαρό .
      Το ότι αν κλείσεις εντελώς το φωτισμό και μαυρίσουν τα πάντα ή ότι θα πρέπει να του δηλώσεις άλλη χώρα για να σου βγάλει περισσότερα θέματα και άλλα μπιχλιμπίδια για μένα δεν είναι πρόβλημα . Πιστεύω σύντομα ότι θα λυθεί το πρόβλημα με τη κάμερα .
    • @Manoscanon
      Σας είπαμε , λίγο υπομονή και όλα θα λυθούν ..
      Μέχρι στιγμής θα σας ενημερώσω ότι έγινε δοκιμή από τον @George Kaggelaris και έχουμε πλέον λυσει το θέμα της κάμερας ..
      Με τη φωτεινότητα θα παιδευτουμε λίγο ακόμα αλλά είναι αρκετά minor bug θεωρώ , το πρόβλημα της κάμερας ήταν σοβαρότερο , θα ενημερωθείτε για σχετικό fix ή για νέα fixed rom ..
    • Επίσης στην προγραμματισμένη ενεργοποίηση απενεργοποίηση τό κντ σβήνει και όταν ανοίγει ζητάει pin για να μπεί , Με την παλιά ρομ έμπαινε σέ λειτουργία πτήσης Κ άνοιγε χωρίς να ζητήσει τόpin μετά.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σας, για ΟΤΑ uptades υπάρχει πρόβλεψη για την Ρομ, ήδη για την κλασική άρωμα και dev άρωμα ήρθε το fix, εμείς σε πια κατηγορία ανήκουμε ?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk