Διαφήμιση

[Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας !

• Δοκιμάζεις και βλέπεις. Δεν είναι κανόνας αλλα το πισωγύρισμα θέλει factory reset.

• Διαφήμιση
    • Ο φωτισμός της οθόνης πάει και έρχεται ,,, αλλά και να ακυρωθεί η δεύτερη κάμερα απαράδεχτο ,,, τελικά θα κατέβω ROM γιατί δε νομίζω να διορθωθεί αυτό το bug :(
    • Ο/H Manoscanon έγραψε:

αλλά και να ακυρωθεί η δεύτερη κάμερα απαράδεχτο ,,,
      Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι έχεις μια πλήρως λειτουργική ρομ.
      Τωρα αν δεν δουλεύει 100% το apk της κάμερας δεν το λες και απαράδεκτο μην τρελαθούμε.

Όποιος δεν έχει καταλάβει, η ρομ(λογισμικό) είναι από άλλο τηλέφωνο οπότε θα υπάρχουν σίγουρα κάποια σφαλματάκια.
      Την δοκιμάσαμε πρωτα οπότε να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι σοβαρό δεν θα την βγάζαμε.
      Επίσης να πω ότι το λογισμικο είναι σε μορφή beta Οπότε θέλει ψάξιμο και υπομονή...

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Manoscanon έγραψε:

αλλά και να ακυρωθεί η δεύτερη κάμερα απαράδεχτο ,,,
      Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι ότι έχεις μια πλήρως λειτουργική ρομ.Τωρα αν δεν δουλεύει 100% το apk της κάμερας δεν το λες και απαράδεκτο μην τρελαθούμε.

Όποιος δεν έχει καταλάβει, η ρομ(λογισμικό) είναι από άλλο τηλέφωνο οπότε θα υπάρχουν σίγουρα κάποια σφαλματάκια.
      Την δοκιμάσαμε πρωτα οπότε να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάτι σοβαρό δεν θα την βγάζαμε.
      Επίσης να πω ότι το λογισμικο είναι σε μορφή beta Οπότε θέλει ψάξιμο και υπομονή...
      Έχεις απόλυτο δίκιο και εδώ μέσα γίνετε πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά και μπράβο τους ,,, αλλά για μένα είναι σημαντικό να δουλεύουν όλα σωστά . Στη προηγούμενη είχα πρόβλημα με το ξυπνητήρι και με τη μπαταρία , σ αυτή με τη κάμερα και την οθόνη . Και δε θέλω να το παρατήσω γιατί ένα χρόνο που το έχω με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο ,, είναι φοβερό τηλέφωνο .
    • Διαφήμιση
    • Κανένας δεν λέει το αντίθετο..
      Όσο δοκιμάζεις beta ομως θα βλέπεις και τα κουσούρια της.

• Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά και ευχαριστούμε πολύ. Όμως όταν παίρνει κάποιος ένα τηλέφωνο με διπλή κάμερα, έχει κάποιους λόγους. Εσείς όταν κάνατε τις δοκιμές σε κάποιο redmi pro είχε πρόβλημα η κάμερα, ο φωτισμός της οθόνης;
    • Βάλε την official φίλε μου. Η συγκεκριμένη είναι ported και βρίσκεται, όπως σου ανέφεραν, σε εξέλιξη. Είναι developer rom.

Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ένα κινητό που δεν έπρεπε καν να είναι στα χέρια σου, μια και βγήκε για την κινεζική αγορά μόνο.
    • Η κάμερα είναι οκ στην επιλογή απλά δεν μπορεί να κάνει αποθήκευση την φωτό.
      Αυτό το ψάχνουμε προς το παρών
      Το πρόβλημα το ανακαλύψαμε αφότου βγήκε η ρομ για αυτό δεν αναφέρθηκε από μας.
      Για αρχή έχει δωθεί για δοκιμή για να τεσταριστει .
      Όποιος θεωρεί ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την επιλογή της διπλής κάμερας μπορεί να γυρίσει σε προηγούμενη.
      Όπως κ να έχει εμείς τυρανναμε καθημερινά δικά μας τηλέφωνα, εκατοντάδες φλας, για να είστε εσείς ευχαριστημένοι .
      Τεσπά... Υπομονή κι όλα θα στρώσουν.

• Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Βάλε την official φίλε μου. Η συγκεκριμένη είναι ported και βρίσκεται, όπως σου ανέφεραν, σε εξέλιξη. Είναι developer rom.

Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ένα κινητό που δεν έπρεπε καν να είναι στα χέρια σου, μια και βγήκε για την κινεζική αγορά μόνο.
      Το ίδιο είπα και εγώ. Ότι κάνουν σοβαρή δουλειά και τους ευχαριστούμε. Δεν προσέβαλα κανέναν. Όσο για το αν έπρεπε να έχω στα χέρια μου το τηλέφωνο, νομίζω πως δεν είναι δική σου δουλειά για να πρέπει να απολογηθώ φίλε μου.