Την έχω από χθες το βράδυ. Ας μου εξηγήσει κάποιος ποια η διαφορά της από τις Official roms του xiaomi.eu, weekly ή stable. Εγώ δε βλέπω καμία, αντιθέτως χάσαμε και τα Themes.
[Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας !
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας ....αλλά τελικά ένα καθαρό install me fc το έλυσε , επίσης είναι σωστό αν επαναφέρω τις εφαρμογές από το mi cloud η back up ?
λόγω της αλλαγής της ρομ
να ρωτήσω και εγώ κάτι ,,,
πριν ένα μήνα πέρασα την XTRV_8.4.26 με factory reset και έστησα πάλι από την αρχή ,, τώρα για την νέα rom θέλει πάλι factory reset ?
να ρωτήσω και εγώ κάτι ,,,
πριν ένα μήνα πέρασα την XTRV_8.4.26 με factory reset και έστησα πάλι από την αρχή ,, τώρα για την νέα rom θέλει πάλι factory reset ?
Καθώς αλλάζει Source η ROM από CN/Xiaomi.eu καλό είναι να κάνεις FR πριν την περάσεις για να αποκλίσεις τα ενδεχόμενα προβλήματα...
Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος (εκτός απο δοκιμή) ώστε να φύγω απο μια stable Rom (ή developer) που έχει βγει για το Redmi Pro και την έχετε φτιάξει όπως πρέπει (μεταφράσεις κτλ) για να πάω σε μια Ported Rom άλλου κινητού (που λογικά θα έχει και κάποια ανάλογα θέματα της σε compatibility με drivers κτλ) μόνο και μόνο επειδή είναι Global?
Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά σε σχέση με τo Global source και όχι to china source που χρησιμοποιούμε μέχρι τώρα?
@brandon
Έχουμε αναφέρει τους λόγους που φύγαμε από cn/eu source ..
Απο'δω και πέρα οι ρομς που θα βγαίνουν για το omega θα είναι από τη global rom του nikel , οπότε στη επόμενη αναβάθμιση που θα γίνει είτε σε stable είτε σε developer θα φορέσεις την ported rom του nikel για το omega ..
Αυτό που λες για compatibility σαφώς και δεν ισχύει ..
Για το αν υπάρχει διαφορά καλό είναι να σου πουν τα παιδιά που φοράνε ήδη τη Ρομ ..