Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 297.
-
Καλησπέρα και από μένα,επανέρχομαι με την συσκευή mi 9 lite φορώντας την τελευταία xtrv developer. Στην πρώτη αρχική ρύθμιση μου βγάζει ένα γραναζάκι στις ειδοποιήσεις και μου ζητάει να ολοκληρώσω την ρύθμιση για την συσκευή. Δεν θέλω να ρυθμίσω κάτι παραπάνω και κλείνω την ρύθμιση πρίν βάλω στην συσκευή κάποιο μοτίβο ή κωδικό,καθώς δεν θέλω. Η ειδοποίηση όμως δεν φεύγει,έχει μόνο σαν επιλογή υπενθύμιση αργότερα ή αύριο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Την έχω βάλει και εγώ.Έχω βρεί 2 προβληματάκια,το πρώτο και πιό μικρό είναι στην εφαρμογή μθνύματα δεν είναι πλήρως μεταφρασμένη στα Ελληνικά,εμφανίζει πάνω πάνω Regular-Promotional και το δεύτερο και πιο ενοχλητικό κάποιες φορές όταν ξεκλειδώνω την οθόνη με κύλιση προς τα πάνω εμφανίζει μόνο την ταπετσαρία,χωρίς να φαίνονται οι εφαρμογές και πρέπει να πατήσω το μεσαίο κουμπί για να επανέλθει.Δοκίμασα να αλλάξω την αρχική οθόνη αλλά τα ίδια.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από johnnie: “Εκανα στο lavender αναβάθμιση στην τελευταία μέσω του updater στο κινητό και μου κρυπτογραφήθηκε η μνήμη. Δοκίμασα όλες τις twrp εκδόσεις για lavender αλλά σε όλες μου ζητάει κωδικό όταν μπαίνω στο twrp. ” Το τηλέφωνο σου έχει κρυπτογραφηθεί και πρέπει να κάνεις φορματ.Όποιο twrp και να βάλεις θα έχεις το ίδιο πρόβλημα αν δεν κάνεις φορματ. Το τελευταίο twrp κάνει 100% αποκρυπτογράφηση ακόμη και στην νέα stable rom. forums.xiaomi-miui.gr/index.php…
-
Παράθεση από user_1024: “Έβαλα την καινούργια αναβάθμιση και δείχνουν όλα καλά. Απλά προσοχή, μετά πρέπει να μπεις στο twrp και να ρίξεις το magisk που υπάρχει στο zip αρχείο της Rom για να παίξει το root. Μετά ήθελε ενεργοποίηση το adaway. Κάτι άσχετο που μου κάνει και σε αυτήν την Rom όπως και στην προηγούμενη. Όταν με παίρνει κάποιος με viber δεν υπάρχει κάτι για να απαντήσω ούτε δείχνει ποιος καλεί ούτε pop up Ούτε τίποτα. Απλά ακούγεται ο ήχος της κλήσης και ανάβει η οθόνη. Πρέπει να περιμέ…
-
Το μνμ το έβγαλε απο τον updater πριν κάνει επαννεκίνηση στο twrp.Δεν έχω κάποιο κωδικό και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά.
-
Σε Mi9 lite (pyxis),έκανα update την καινούργια και πρίν κάνει επαννεκίνηση για να την κάνει εγκατάσταση μοθ έβγαλε ένα μνμ που έλεγε το τηλέφωνό σας είναι κρυπτογραφημένο και ζήταγε να βάλω τον κωδικό όταν μπεί σε recovery.Εγώ δεν έχω βάλει κάποιο κωδικό και η εγκατάσταση προχώρησε κανονικά!Μετά την εγκατάσταση έκανα πάλι επαννεκίνηση σε recovery και έκανα install και το magisk.Όλα καλά!Γιατί μου έβγαλε αυτό το μνμ όμως?
-
Την πέρασε κανείς σε pyxis?
-
Ξέρουμε πότε θα βγεί ενημέρωση σε Android q stable για το mi 9 lite? Ευχαριστώ και καλό πάσχα!
-
Παράθεση από tan: “Παιδιά επειδή παρακολουθώ στο telegram συζητήσεις για την συσκευή μας,λένε ότι η google θα τσεκάρει τις συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader και το magisk δεν θα περνάει τον έλεγχο στο safenet check με αποτέλεσμα να μην δουλευουν κάποιες εφαρμογές τραπεζών,neflix,google pay κτλ.Θέλω να μάθω άν επηρεάζει και εμάς αυτό ” Δεν ξέρει κανείς?
-
Παιδιά επειδή παρακολουθώ στο telegram συζητήσεις για την συσκευή μας,λένε ότι η google θα τσεκάρει τις συσκευές με ξεκλείδωτο bootloader και το magisk δεν θα περνάει τον έλεγχο στο safenet check με αποτέλεσμα να μην δουλευουν κάποιες εφαρμογές τραπεζών,neflix,google pay κτλ.Θέλω να μάθω άν επηρεάζει και εμάς αυτό